Şimdi Ara

Şırnak'ta Çatışma: 10 Şehit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir grup terörist dün saat 22.00 sıralarında Beytüşşebap ilçesindeki güvenlik birimlerine uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.
    Saldırıda, 10 güvenlik görevlisi şehit oldu. Çoğu hafif olmak üzere 8 güvenlik görevlisi de yaralandı. Çatışmada çok sayıda teröristin de öldürüldüğü bildiriliyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21369355.asp?top=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hilarious -- 3 Eylül 2012; 10:07:15 >

Ha bu arada bazıları bana kızacak ama o teröristler iyiki ölmüşler, bunca insanın canına kıyanların cezası elinde sonunda verilecektir.
  • Bizden istedikleri kadar şehit alabilirler mi.O zaman her gün 10 şehit verelim..O bir karış toprağı kocaman bir G.Doğu olarak zaten aldılar.Benim askerimi orada hedef tahtası yapıp sadece askeri ve kamu kurumlarında türk bayrağı sallanması hiçbirşeyi değiştirmez.Pkknın kontrolüne geçmiş bölge,siz hangi topraktan bahsediyorsunuz..

Bu olay TC nin sınırları içerisinde oluyor.Benim bildiğim bu ülkede bir devlet var.Peki bu adamlar hangi devlet adına,kollarındaki sözde temsili bantla yol çevirmesi yapıp kimlik kontrolü yapıyor..Gerçekleri görmeyip kafamızı kuma göndüğümüz için bu durumdayız.Devlet gücü geceleri zaten ortadan kalkıyordu ama artık gündüzleride ortada yok.Bugün 10 şehiti şehir merkezinde verdik.Dağda değil.Bu şu demek oluyor.Pkk dağlarda başarı sağladı ve artık amaç şehirleri düşürmek.Şehir düşerse bulundukları yer belli olacağı için elbette tekrar geri alınır.Ama şehit sayıları artık günlük ve yüksek olmaya başlarsa bu kadar şehite bu millet dayanmaz ve tr bölünür..

• Kandil'e kara harekatı yapmak zorundasın,oraya piyade gitmeden,terör bitmez.
    Abd kara harekatına izin vermiyor, sade e hava harekatına izin veriyor.
    Bizim burada insanımız ölüyor ama Abd izin vermediği için Kandil'e gidilemiyor.
    Kendi insanını korumak için operasyon iznini başka ülkeden alıyorsan,sen bağımsız bir ülke değilsindir.
    Nasıl Kıbrıs'a gittiysek, Kandil'e de gitmeliyiz.
    Abd hiç bir zaman Kandil'e girme izni vermeyecek.Çünkü bölgede her dediğini yapacak yeni bir devlet arıyor.
    Siz Abd ile ortak çalıştığınız sürece terör asla ve asla bitmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

CHP'li aygün kaçırılmadı kendisi gitti kordinatları verdi askerlerin yerlerini falan şimdi çatur çutur çapur pakır katır fakır şehit veriyoruz.
    Yani AKP suçlu değil yine CHP falan suçlu yani adam kordinatları vermiş.

Yani hökümete yüklenmek allahsızlık,ahlaksızlık,vicdansızlık,kitapsızlık,kalemsizlik.

AKP'li mode off.

Tarhan'ın uzun zamandır terör örgütü tarafından sürekli tehdit edildiği biliniyordu.

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

"Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u."
    v
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAKKARİDE 24 ŞEHİT 22 YARALI
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah ailelerine sabır versin, mekanları cennet olsun. Gerçi sabır sabır da nereye kadar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.

Orta Dünya Soy Ağacı Çalışmam | MyAnimeList | Last.fm | psn: FingolfinPF
    "Mutluluk uçsuz bucaksız ormanlardadır, bomboş sahillerdeki coşkudadır, insan elinin değmediği bir yerdedir,
    Denizin diplerinde ve gürlemesindedir. İnsanları severim ama doğayı daha çok severim."

Switch FC: SW - 8548 - 9877 - 7372 | 3DS FC: 5301 - 1859 - 0736 | Steam
  •  Şırnak'ta Çatışma: 10 Şehit

Bölgenin elden çıkıp çıkmadığını izleyince bir daha karar verin.Siz değil misiniz halkın dediği olur diyen.Oradaki halkın büyük bir çoğunluğu pkkdan yana.Askeri araca asılan paçavrayı asker tepki yüzünden almaktan korkar hale gelmiş.Böyle birşey olabilir mi.Oradaki paçavrayı yırtıp atamıyor bizimkiler.Elini değdirdiği anda oradaki tepki ortada...Artık uyumayın.İpin ucu kaçmış..

işte en acısıda budur.Kardeşim bu şehitler ne için ölüyor.Sözde türk bayrağının her yerde dalgalanıp burası bizimdir demek için değil mi.Peki pkklının cenazesi geçecek diye türk bayrağı nasıl oluyorda indiriliyor.Böyle bişey kabul edilebilir mi.Lanet olsun bunlara sebep olanlara.Bunun hesabını fitil fitil verecekler..

• Mevzu çok açık bellidir; ABD' nin dünyadaki projelerinden sadece bir tanesi olan Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) nin gerçekleşmesinde Türkiye' de uygulanan senaryo bu şekildedir. Bu rolleri oynayan partiler ve kişiler zaman içerisinde değişmekle birlikte şu anda direkt temsilcileri olan kişiler ve partiler iktidarda yer almaktadır. Arap ülkelerinde uyguladıkları strateji, halkı iktidara karşı ayaklandırıp, mevcut iktidarları devirmek ve direkt yönetimi ele geçirmek şeklindeydi, bunu büyük ölçüde başardılar. Türkiye' deki taktikleri için halkı ayaklandırmaya gerek yoktu. (Zaten kolay kolay ayaklanan bir toplum da değildik) Lokal temsilcilerini (sadece şimdiki iktidarı kastetmiyorum, bu iktidar sadece daha aleni yapıyor bu temsilciliği, tek farkı bu) iktidara getirerek daha rahat manevra yapabileceklerini biliyorlardı.

Kimse çıkıp da bana bunun sadece ucube bir terör örgütü faaliyeti olduğu yalanını atmasın artık. Bu operasyonlarda söz konusu olan terör örgütü sadece tetikçidir. Azmettiricileri ve hatta dolaylı da olsa tetiği çeken (operasyonlardan haberi olup da yardım göndermeyerek, askerlerini pisi pisine ölüme terkederek) bizatihi kendimiziz. Çünkü biz okumadık, kendimizi geliştirmedik, bireysel/benmerkezcil yaşamaya alıştık/alıştırıldık, vizyonumuzu, perspektifimizi genişletemedik, tek bir noktadan bakacak kadar cehalet timsali olduk, populist düzenlere şakşakçılık yaptık, oturduğumuz yerden sosyal medyadan vatan-millet sakarya edebiyatı yaptık, düşüncelerimizin içini dolduramadık.

Eee ne beklenirdi ki böyle bir kitlenin yaşadığı ülkede güllük gülistanlık mı olacaktı herşey?

"Toplumlar layık oldukları gibi yönetilirler"

Bizim de layığımız an itibariyle budur. Populist, ırkçı, fevri düşüncelerden arınıp eylem dökemiyorsak bile lütfen çocuklarımızı/çocuklarınızı olaylara geniş açıdan bakacak vizyona ulaşmaları için iyi bir hayat sunalım. Biz nesil olarak kaybolduk gittik, bundan sonraları için belki o zaman bir umut ışığı olabilir.

Şehitlerimize rahmet dilerken, onları gencecik yaşta bu hayattan koparan egemen güçlere lanetlerimi iletiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Carmanja

Bizden istedikleri kadar şehit alabilirler ancak 1 karış toprak alamazlar. Allah şehitlerimize rahmet etsin. Ne güzel cennete gittiler. Bizlere de nasip olur inşaAllah.

Kardeşim sende sorgulama denen birşey yok mu? Bütün şehitler pisi pisine ölüyor artık, vatan için değil koltuk için, birilerinin beceriksizliği yüzünden gereksiz yere ölüyorlar. Bunlar geldiler şehitlik makamının içine ettiler, niçin şehit olacakmışız arkadaş ne için?

Başbakan gene sert bir açıklama yapmış. ''Şunu herkesin bilmesini isterim ki Türkiye Cumhuriyeti, milletiyle ve devletiyle terörle mücadeleye kararlılıkla devam edecektir. Uluslararası karanlık çevrelerin kuklası haline gelen terör örgütü hangi kalleşçe tahrike, hangi namert senaryoya sarılırsa sarılsın millet olarak bizler, bu canilerin hedeflerine ulaşmalarına asla müsaade etmeyeceğiz.''

Bu laflara hala karnı doymayan varsa gidip bir hiç uğruna zevkle ölebilirler. Bana göre bu açıklamalar milleti öküz yerine koymaktan başka bişey değil.

Not: Sayın admin, mesajlara biraz tölerans göster gözünü seveyim. Gerçekleri gizlemek hepimize zarar, batarsak birlikte batacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: eypenseypen

Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.

Ha bu arada bazıları bana kızacak ama o teröristler iyiki ölmüşler, bunca insanın canına kıyanların cezası elinde sonunda verilecektir.

''Çok sayıda teröristin öldüğü belirtiliyor''

Bu masalı bazıları babasına anlatsın.Ülkenin ne denli aciz ve rezil durumda olduğunu sağır sultan bile duydu.Amerikadan izinsiz operasyon yapamayız diyen bir süt çocuğunun Genel Kurmay başkanlığı ettiği ordudanda bu beklenirdi.Neyse ki yeni savunma sistemlerimiz devreye giriyor.Elleri açıp havaya dua etmek,çatışmalar sırasında namaz kılmak,çatışma anında allahu ekber diyip iman gücü ile savaşmak sonuç ? Hatay sınırı delik deşik Ülkenin doğusu kaos halinde Doğuda bir millet vekili korumasız 300 korumadan daha az kişi ile gezemiyor.
    Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Bölgenin elden çıkıp çıkmadığını izleyince bir daha karar verin.Siz değil misiniz halkın dediği olur diyen.Oradaki halkın büyük bir çoğunluğu pkkdan yana.Askeri araca asılan paçavrayı asker tepki yüzünden almaktan korkar hale gelmiş.Böyle birşey olabilir mi.Oradaki paçavrayı yırtıp atamıyor bizimkiler.Elini değdirdiği anda oradaki tepki ortada...Artık uyumayın.İpin ucu kaçmış..

işte en acısıda budur.Kardeşim bu şehitler ne için ölüyor.Sözde türk bayrağının her yerde dalgalanıp burası bizimdir demek için değil mi.Peki pkklının cenazesi geçecek diye türk bayrağı nasıl oluyorda indiriliyor.Böyle bişey kabul edilebilir mi.Lanet olsun bunlara sebep olanlara.Bunun hesabını fitil fitil verecekler..

Ecevite laf ederler ya bu Yeni Osmanlılar Ecevit dönemide bu denli aciz değildi bu Ülke gerçi ortada Ülkemi kaldı.
    Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KızıL_Shaman

:@Carmanja o kadar içerlemişsn ki şehitliğe umarım sana ve yakınlarına da denk gelir.Bana kızma kendin istemişsin.

Benimde bir dileğim var.Keşke tüm terör mağdurları şu Hükümete oy verenler olsa.

Denk gelmediğini nerden biliyorsunuz? Şehit olmak bizim için bir şereftir. Milletimiz yüz yıllardır Allah rızası için şehit olmaktadır. Bunun karşılığı Allah katındadır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nasıl bir adilik bilemedim. Bu arada Carmanja. Elbet Bu vatan için ölmek şereftir ama birde ne için diye sorarlar adama. Buradaki söylemlerin bir miktar yanlış geldi bana

Konu şehitlerimiz üzerine açılan bir konu olduğu için burada ideolojilerin tartışılması uygun olmaz. Halihazırda bir konu var bunun için, oradan devam edebilirsiniz.

Silinen mesajları sahiplerine yolladım, mesaj içeriği kendine ulaşmayan varsa bana özel mesajla bildirebilir

Orijinalden alıntı: Carmanja

Bizden istedikleri kadar şehit alabilirler ancak 1 karış toprak alamazlar. Allah şehitlerimize rahmet etsin. Ne güzel cennete gittiler. Bizlere de nasip olur inşaAllah.

Hayır! Toprak almaya da, şehit almaya da hakları yok kimsenin!

Şehitlik makamı o kadar yüceyse ne duruyorsunuz? Gidin savaşmaya ve gerekirse şehit olmaya, illa size görev verilmesini niye bekliyorsunuz?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.