Şimdi Ara

Şirketle görüşmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ankaradan bi holdinge başvurmuştum denetim pozisyonu için, şimdiki işe girmeden evvel

bugün aradılar 2 3 dk konuştuk maaş beklentisini sordular 85 dedim görüşme ayarladılar ama 100 aşağısına ankaraya gitmem gibi az söyledim

denetim pozisyonu, müfettiş yardımcısı olmuştum küçük bi bankada, daha sonra bi ödeme kuruluşunda da denetçi oldum içten içe güç sahibi olmak hoşuma gidiyordu.

şu anki işimde denetlenen taraftayım ve bu hiç hoşuma gitmiyor hiçbir kıza çekici gelmiyorumdur gerçi küçük bankada ve ödeme kuruluşunda da 2 ay çalıştım 0 kız tavladım

ne dersiniz görüşeyim mi 1 sene kalır istanbula geri dönerim ankarayı pek sevmiyorum ama şöyle bi şey var kaç gündür rüyamda deprem olduğunu görüyorum

bi de çalıştığım sektörü sevmiyorum sanırım gidip inşaatta saha denetimi yapsam daha iyi olur gibime geliyor 9-6 bi masada oturmayı sevemedim sıkılıyorum sabri bunalıyorum

ama buraya girerken en azından 6 ay kalıp başka işe geçicem diye hesap etmiştim kendime söz vermiştim

yalwarırım şu garip kardeşinize bi yol gösterin

• hepinize yalwarıyorum, bir fikir beyan edin

• biraz daha yalvar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamzoş napayım şu an 60k alıyorum kira derdim yok ama kaç yaşına geldim eşşek gibi annemin yanında yaşıyorum

bence bi görüşeyim 100k’yı kabul ederseler gideyim sık sık seyehat gerektiren şantiye bilmemne gezmemi gerektiren bi pozisyon belki aradığım şey budur harcırah da veriyosalar maaş 100k’yı geçer

şirketin yeri ank’nın güzel bi yerinde, pislik akbank oraya kontrole yollamıştı ordan biliyorum

@hamza5806

• Kabul etmesen bile git görüş. İş görüşmesi yapmak iyidir insanın ufkunu açıyor. Farklı şehre geçmek zordur düzenin değişecek. 100k maaşı kabul ederlerse işi seversen gidilir. İlk başta ev arkadaşı bulur ortak eve falan çıkarsın direkt sıfırdan ev kiralayıp gitme ama iyi düşün. İstanbul yaşanacak bir şehir değil zaten ama en azından doğal,tarihi güzellikleri var. Ankara o konuda kötü,şehri de sevmen lazım iyi düşün ona göre karar ver.

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt

Hocam kovulursam diye mi sıfırdan ev kiralayıp gitmeyim?

işi severim bence karizmatik zevkli bi iş

• Trollük için yapıyorsan komik değil. Forumu psikoloğun olarak görüyorsan faydası olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Man In The Wılderness M kullanıcısına yanıt
    Git

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Git

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

şehir dışına gittiğimde ekstra para veriyosalar 100ü bulur herhalde

• git önceki şirketlerden nasıl kovuldugunu öykünün seni nasıl terkettigini acıklı bir şekilde anlat sesinin titremesine dikkat et yer yer agla  

aciyip alırlar kesin  

• Man In The Wılderness M kullanıcısına yanıt

Sen beğenmezsin,onlar seni beğenmez. Şehri sevmezsin oraya ait hissetmezsin vs vs

Ben olsam öyle yaparım. Oda pansiyon,apart tarzı biyer ayarlarım bir valizle giderim sadece emin olana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 24 Mayıs 2025; 14:9:18 >
  • görüş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.