|
ankaradan bi holdinge başvurmuştum denetim pozisyonu için, şimdiki işe girmeden evvel bugün aradılar 2 3 dk konuştuk maaş beklentisini sordular 85 dedim görüşme ayarladılar ama 100 aşağısına ankaraya gitmem gibi az söyledim denetim pozisyonu, müfettiş yardımcısı olmuştum küçük bi bankada, daha sonra bi ödeme kuruluşunda da denetçi oldum içten içe güç sahibi olmak hoşuma gidiyordu. şu anki işimde denetlenen taraftayım ve bu hiç hoşuma gitmiyor hiçbir kıza çekici gelmiyorumdur gerçi küçük bankada ve ödeme kuruluşunda da 2 ay çalıştım 0 kız tavladım ne dersiniz görüşeyim mi 1 sene kalır istanbula geri dönerim ankarayı pek sevmiyorum ama şöyle bi şey var kaç gündür rüyamda deprem olduğunu görüyorum bi de çalıştığım sektörü sevmiyorum sanırım gidip inşaatta saha denetimi yapsam daha iyi olur gibime geliyor 9-6 bi masada oturmayı sevemedim sıkılıyorum sabri bunalıyorum ama buraya girerken en azından 6 ay kalıp başka işe geçicem diye hesap etmiştim kendime söz vermiştim yalwarırım şu garip kardeşinize bi yol gösterin |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt