Şimdi Ara

Şirket araci neden alinmaz ss li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu böyle kullandı diye tüm şirket araçlarını aynı kefeye koymayın, bu kişi ile alakalı bir durum.
  • Benimde kullandığım şirket aracının bagajından bir keresinde çöp çıktı. Bildiğin çöp poşete konmuş ağzı bağlanmış ve çöpe atılmaya hazırlanmış. Düşünsene adam şöp atmaya araba ile gidecekti ve bagajda unutmuş. Yaz günü kokudan fark ettik.
  • iç dünyasını yansıtmış
  • bu arabanın birden çok şoförü var gibi duruyor.
    o yüzden böyle durumda bence.
    tek binenler genelde daha temiz kullanır. ha bunlara rağmen yinede kötüyse kişilikle alakalı durum
  • Benim araba da bunun biraz daha temizi işte, o kadar.
  • Ben aracimi bu mayista 0 aldim ve aldigimdan beri icini temizletmedim. Arada islak mendille kendim sildim o kadar. Yikamacilara araci teslim etmektense boyle kalsin daha iyi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece aracın iç temizliğine bakarak aracın durumu hakkında bilgi verilemez.Bence çok da abartılacak bir durum yok.Çoğu zaman ailemle beraber yolculuk yaptığımda benim aracın da içi böyle oluyor.
  • Temizlenince, normale döner..
  • kirin kendi arkadaşı
  • yola atmamış ne güzel
    oto yıkama da 1.5 dakika ekstra zaman alır o kadar
  • Ne kadar da genelleme seviyoruz....


    O görüntü kusura bakmayın ama arkadaşınızın kişiliği ile ilgili. Yıllarca kiralık araç kullandım, hiç bir zaman özentisiz davranmadım. Sonuçta hepsi milli servet...

    Aslan yattığı yerden belli olurmuş.
  • Dogalgazcidan almayin arka koltukta silikon sikiyordu ilan yapistiriyordu arac pert

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirket Aracı almam. ( Özel kullanıcılar tenzi ederim )
    İnsanın aracın içine yaptığı muamele genelini peki ala yansıtır.
    Yediklerimi içtikleri mi asla ortalığa atmam , dışarıda atmam , çöp poşetine , normal poşete koyar , yolculuk sonunda atarım.
    Uzun yolculuklar yaparım , ailecekte yer içeriz , ama işimiz bitince , çöpleri atar , paspasları silkelerim ,
    Torpidomu , kapı içlerini düzenli aralıklarla siler tozdan kurtulurum.
    Şirket aracı kullanıyorum ondada bu şekilde ama çevremde gördüklerim facia,
    Araç bana göre , hem kozmetik , hemde mekanik olarak özen gösterilmesi gereken , bir makinedir.
  • Şuanda kulladığımız punto da koç un şirket aracıydı ama pırıl pırıl hasarsızlığı vardı ( ta ki annemle ben kullanana kadar Teşekkürler İstanbul trafiği... )
    İçeriyi bende genelde öyle tutarım yoldaysam dışarı atmaktansa içeri atar öyle toplar atarım. Hem araba kullanıp hemde bişey yerken zaten dikkat gidiyor bir de çöpüyle uğraşsam yolla bağlantım kopucak.

    Ama tabi ki o arabayı aldığınız aracın kişisel pisliği...
  • Şirket benim, araba şirketin. Bu durumda arabayı it gibi kullanmayacağım kesin. Özetle, arabayı kimin kullandığı önemli.

    Arabalarımız da genel olarak aşırı pis, aşırı bakımlı, kaportasına hiç özen gösterilmiyor oluyor. Şöyle ki, ufak bir şehir içi kazası yaptık diyelim. Araba o küçük hasarı ile aylarca gezer abi. Hiç uğraşamam. Ne zaman zamanım olursa, ne zaman araba boşta olursa o zaman yaptırırım. Araba pislik içinde olur. Aynı arabayı Annem-babam-abim-ben kullanıyoruz. Arabayı temizliyorsun. Bir daha bindiğinde pislik içinde oluyor. O yüzden yılıyorsun. Sadece içi aşırı tozlu olmasın. Paspasında toprak birikirse silkersin falan. Binersin öyle.

    Bunun dışında arabalara iyi bakılır. Servisi aksatılmaz.

    Özetle sonraki sahibi bu tarz bir arabayı alarak üzülmez. Sürekli yıkanan, ufak çiziklerde sürekli kaportaya giren bir arabadan farkı yoktur bizim arabaların. Hatta yaptığı km'nin %85-90'ınını uzun yolda yaptığı için daha iyi olabilir.

    Ancak her şirkette durum bu değil tabii ki. Şirketten hıncını çıkaran çalışan modeli az değil memlekette.




  • Taş çatlasa 100 liraya pırıl pırıl olur araç. Önemli olan nasıl kullanıldığı.
  • Malesef iki ayak uzerinde yürüyüp konuşmak ile insan olunmuyor. Şirketiniz, bu aracı bu hale getirene araba degil yasamak icin ahir vermeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirketle ne alakası var bunun, benim arabada böyle. Günde bir saat git, bir saat gel yol yapınca kahvaltıyi arabada hallediyorum, arada da çöp kenarı denk gelince bosaltiyorum.

    Şirket arabasi konusuna gelince cogusu hor kullanılsa da tek sürücü uzun yol yapan da az değil. Öyle bir araç denk gelirse şahıs aracından çok daha iyi, bakımı da servis kayıtlı oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben birşey göremedim tertemizBunu birşey sanıyorsunuz benim logan'ı görmeniz lazım çöp'ten sağ ön koltuğa binemessiniz dikmen çöplüğü gibi.. Kokmayacak herşeyi arabaya savuştururum ben.Bir ara sağ koltuğun ayaklık kısmı koltuğun minder hizasına kadar çöp doluydu.Ne yapalım dışarı atmaktan iyidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 14 Ağustos 2016; 19:59:51 >
  • Şirket arabası diye bakmaktan ziyade kullanana bakmak lazım. Bizim tüm şirket araçlarımız çiçek gibi mesela. Kendi aracımdan çok yıkatıyorum. Her bakım yetkili serviste yapılıyor, içi dışı tertemiz. Düzgün kullanılıyor ayrıca. Birtek kilometre fazla oluyor doğal olarak. Ben şirketim arabayı satsa alır mıyım ? Gözüm kapalı alırım. O yüzden şirket arabası deyip kenara atmamak lazım.

    Şirketimizde Combo vardı 1.3, 2010 model. 100.000'de satıldı, bir işçi arkadaşımız aldı adam senelerdir tek marş biniyor, bu da bir şirket arabası.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.