Şimdi Ara

Sirke ile Yıkama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar aracımı 3 aydan sonra yıkama götürdüm ama yıkandıktan sonra her tarafta beyaz lekeler var yıkayan kisi bu çimento tozu sirke ile yıka dedi eline bir sünger al sirekeyi dök sür ardındanda 1 kova su ile yıkat dedi
    sorularım
    1- ne sirkesi alayım
    2- işe yarar mı
    3- boyaya zarar verir mi

çok teşekkür ederim cevaplarınız için

• Sirke organik olsun marketten almayın aktarlara bakın.
  • Önce sirkeyi sulandırıp dene saf olarak kullanma ne lekesi bilmiyorum amatumuşatıcak bişeylerde olabilir gaz yağı veya margarin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sulandırmasanda olur. ben çok kullandım. marketten al 1 lt lik. dök kovaya ve bezi at içine. arabanın her yerine sür. özellikle camlara. camlardaki kireç lekelerini çıkarır. sonra normal yıkarsın. yıllardır yıkadım hiçbir sorun olmadı.
  • Bu işler için elma sirkesi tavsiye ediliyordu. Hatta silecek suyuna kap ve kanallarındaki kireç temizlensin diye arada biraz katarım.
    Bir de beyaz sirke (şeffaf) gördüm, temizlik, dezenfekte vs. için yazıyordu.
  • Beyaz sirke olur hem de ekonomiktir. Kireç lekesini çıkartmada etkilidir.

sirke ile yıkamak yerine aracı yıkadıktan sonra bir kovaya su ve sirke karışımı hazırlayın. 5 litrelik bir yoğurt kovasına 1,5 çay bardağı koyun. Mikrofiber bez ile sulu sulu silin kuru bir bez ile de kurulayın ardından. Camlarda çok yoğun leke varsa cam için aynı miktarda suya 2 çay kaşığı kadar camsil ilave edebilirsiniz. Bu karışımla sürekli silerseniz camlarınızı yağmur kaydırıcı varmış gibi olur camlar zamanla. Ama camlar için önerim elma sirkesidir.
  • teşekkür ederim tavsiyelerinize uyacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    köpük ile yıkama tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sirke kuvvetli bir asittir. Kullanimi konusunda dikkat edilmez ise metal aksama zarar verir ki goruldugu uzere ya plastik yada cam ambalajlarda satilir. Camlarinizda kirec lekesi var ise korkmadan kullanabilirsiniz ama kaporta aksaminda kullanirken dikkat etmenizi oneririm. Camlar haric saf olarak kullanmayin ve bol su ile durulayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asit yıkama hizmetlerimiz şirketimizin toplumumuza sunmakta olduğu kaliteli hizmetlerden birisi olarak toplumumuzun beğenisini kazanmaya devam etmektedir. Kısa zamanda istenilen hedefe ulaşmış olan şirketimizin asit yıkama alanında hizmetlerini sunmaya devam etmesi şirketimizin gelişimini de sağlamaktadır. Toplumumuzun daha tarz ve şık giyim tarzına sahip olmasını sağlayarak hizmetlerini sunmaya devam etmesi şirketimizin gelişimini ve asit yıkama alanında daha iyi bir şekilde hizmet vermesini sağlamaktadır. Asit Yıkama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.