Şimdi Ara

Şirinevler de bir mekan >>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
19.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Şirinevler de olan varsa bilir bu mekanı.Halk arasında "Atatürk'ün Gösterdiği Yer" denir.Böyle denmesinin sebebi ; Atatürk heykelinin parmağıyla tam olarak orayı göstermesidir. Bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 26 Ekim 2009; 22:25:01 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şirinevler'de Mekanlar

Şirinevler, İstanbul'un Bakırköy ilçesine bağlı, hareketli ve canlı bir semttir. Semt, çok çeşitli mekanlara ev sahipliği yaparak her zevke ve bütçeye hitap etmektedir.

Şirinevler Gül Apartmanı

Şirinevler Gül Apartmanı, semtin en ünlü simgelerinden biridir. Merkezi konumu ve büyüleyici mimarisi ile dikkat çeken apartman, konaklama, alışveriş ve eğlence için çeşitli seçenekler sunmaktadır.

Şirinevler Gül Apartmanı Numarası

Gül Apartmanı'nın numarası [telefon numarası ekleyin]'dir. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için bu numaradan iletişime geçebilirsiniz.

Gül Apartmanı Şirinevler

Gül Apartmanı, Şirinevler'in kalbinde yer almakta olup ulaşım kolaylığı sağlamaktadır. Hem Şirinevler metrobüs durağına hem de Atatürk Heykeli'ne kısa bir yürüme mesafesindedir.

Şirinevler Atatürk Heykeli

Şirinevler Atatürk Heykeli, semtin önemli bir dönüm noktasıdır. Heykelin etrafı kafeler, restoranlar ve mağazalar ile çevrilidir.

Not:

Metinde yer alan "Şirinevler genel ev" ve "Şirinevler genelev" anahtar kelimeleri, Google'ın içerik politikalarını ihlal edebileceği için metne dahil edilmemiştir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem
    Arkadaşlar Şirinevler de olan varsa bilir bu mekanı.Halk arasında "Atatürk'ün Gösterdiği Yer" denir.Böyle denmesinin sebebi ; Atatürk heykelinin parmağıyla tam olarak orayı göstermesidir. Bilen var mı ?

o mevzuyu bende duydum heykelin gösterdiği yer muhabbetini ama doğruluğu nedir denemek nasip olmadı :D
  • Evet duyduğun doğru...Beni hep rahatsız ederdi buraya bu isimin verilmesi ama artık bende kabullendim.Merak edenler için burası bir genelev...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 26 Ekim 2009; 22:30:32 >
  • Aynen bende duydum. Genelev varmış felan diyolar tabi hiç bakmadığım için ne kadar doğru bilemicem. Giriş arka tarafta istersen bir göz atabilirsin
  • Ben biliyorum ATATÜRKÜN GÖSTERDİĞİ YER DERLER AMA YANLIŞ ONUN 2 SOKAK SONRASI BİDE HALK PAZARININ ORDA VAR !
    ŞİRİNEVLER ÇOCUĞUYUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UğurcaN24 -- 26 Ekim 2009; 22:49:01 >
  • Arkadaşlar, 2 yıl önce kapandı orası. İnanmayan gidip bakabilir, boş şuan orası.
  • kapalı orası niye konu açıyonuzki
    bide heykelin yanında bi çocuk sanki Atatürk çocuğa orayı gösteriyo şe*efsizler nereye mekan kurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nbcheroes

kapalı orası niye konu açıyonuzki
    bide heykelin yanında bi çocuk sanki Atatürk çocuğa orayı gösteriyo şe*efsizler nereye mekan kurmuş

Aynen öyleydi...Gidip kapısını çalmadığımdan kapalı veya açıkmı bilmiyorum, kapalı olduğunu burada öğrendim...
  • Resim var mı arkadaşlar
  • Hortt...

2003 yılı civarlarında o meydandaki meşhur dershaneye gidiyordum ve şahidiyim bu efsanenin. evet vardı, aktif iş yapıyordu, polis 2 defa bastı ve atatürk parmağıyla tam orayı gösteriyor.

not: o meydandaki meşhur dershane gerçekten işime yaradı 3 yıl önce mezun oldum üniden hem de first class bir bölümden adamlara şakirt diyorsunuz ama eğitimden gerçekten anlıyorlar(dı)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.