merhaba, olumlu dönüş alabildiniz mi acaba vatandaşlık için ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIRBİSTAN ÇİFTE VATANDAŞLIK(NOVİ PAZAR) (9. sayfa)

-
-
Merhaba,
Sırbistan Vatandaşlığı için büyükbabamın doğum belgesine nasıl ulaşabilirim.
Yardımcı olabilecek biri varsa görüşmek isterim.
-
2019 yılında başvuru yaptım ve internetten takip ediyorum. siteden baktığımda 2019 yılı başvurularından 1 başvurunun olumlu sonuçlandığını, 1 başvuru için ise eksik belge olduğu girilmiş. BU 2 başvurunun numarası da benim numaramdan sonra ama benim başvuru numaram için bir bilgi yok. bu konuda destek olabilecek var mı ?
-
Oradaki 1 kişi vatandaşlığı onaylanmış fakat hala konsolosluğa gidip vatandaşlığı almamış demek. O yüzden numarası hala gözüküyor. Konsolosluğa gidip vatandaşlığı alanların numarası siliniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet onaylanmış ama almamış hala ki numarası orada duruyor...biz senelerdir onaylanmasını bekliyoruz hak kazanan ise gidip başvurmuyor :)) darısı başıma
-
Konsoloslukla konuştunuz mu? Süreç hakkında bilfi alabilirsiniz. Belki eksik evrak vs nedeniyle bekletiliyo olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırbistan AB üyesi bile değil ki?
-
Haber alabilen var mı sırbistan vatandaşlığı için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X