Şimdi Ara

SIRALI SİSTEMDE BENZİNDEN GAZA GEÇİŞ NE KADAR SÜRER...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıralı sistemde benzinden gaza geçiş ortalama ne kadar sürer.Bu sistemde motor soğuk iken LPG ye geçilemiyormu.Geçilirse netür bi zararı olabilir.Bu geçiş markalar arasında değişiyormu.Bazı arkadaslar sıralıda direk LPG ile de çaloştırdıklarını soyluyorlar.Normal enjeksiyonlu sistemler direk LPG ye gecerken sıralı sistemin beklemesi bir dezavantajmıdır.Bu tür Benzin-Gaz geçişi hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim.
    Teşekkürler...

Orjinalden alıntı: eagle58

Arkadaşlar sıralı sistemde benzinden gaza geçiş ortalama ne kadar sürer.Bu sistemde motor soğuk iken LPG ye geçilemiyormu.Geçilirse netür bi zararı olabilir.Bu geçiş markalar arasında değişiyormu.Bazı arkadaslar sıralıda direk LPG ile de çaloştırdıklarını soyluyorlar.Normal enjeksiyonlu sistemler direk LPG ye gecerken sıralı sistemin beklemesi bir dezavantajmıdır.Bu tür Benzin-Gaz geçişi hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim.
    Teşekkürler...

eagle58 kardeşim vereceğim linke tıklayarak oradaki arkadaşlardan yerli ve ithal kitlerle ilgili bilgi alabilirsin
    http://www.surtas.info/lpg.htm

• Ben çok soğuk olmayan havalarda direkt lpg ile çalıştırabiliyorum sistem aldesa sıralı

Orjinalden alıntı: akel dış.tic.ltd.şti

quote:

Arkadaşlar sıralı sistemde benzinden gaza geçiş ortalama ne kadar sürer.Bu sistemde motor soğuk iken LPG ye geçilemiyormu.Geçilirse netür bi zararı olabilir.Bu geçiş markalar arasında değişiyormu.Bazı arkadaslar sıralıda direk LPG ile de çaloştırdıklarını soyluyorlar.Normal enjeksiyonlu sistemler direk LPG ye gecerken sıralı sistemin beklemesi bir dezavantajmıdır.Bu tür Benzin-Gaz geçişi hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim.
    Teşekkürler...

eagle58 kardeşim vereceğim linke tıklayarak oradaki arkadaşlardan yerli ve ithal kitlerle ilgili bilgi alabilirsin

çok teşekkürler akel.Bugün dolanirken farkında olmadan bu link ini gonderdiğin surtas karsıma çıktı.Bi baktım hoşuma gitti ve ROMANO taktırdım...

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler...

çok teşekkürler akel.Bugün dolanirken farkında olmadan bu link ini gonderdiğin surtas karsıma çıktı.Bi baktım hoşuma gitti ve ROMANO taktırdım...

arkadaşım hayırlı olsun teşekkür bizden.yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.hertürlü görüş ve önerileriniz içinwww.akel.com.tr -www.kahveciogluotogaz.com adreslerinden veya 0216 565 19 19 - 0212 481 18 80 nolu telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.saygılar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kışın 1-1.5 km civarı yazın ise 150-200 metrede geçiyor tüpe....... Tabi sabah ilk çalıştırmadan bahsediyorum
  • Grand Cherokee 5.2 yazın calistirdiktan 1-2 dk sonra geciyo yani ortalama 1-2 km gittikten sonra.....kısın ise motoru ısıtmadan 3-4 km fln sonra geciyo...aylık ortalama 30 ytl lik benzin gidiyo kısın....motor sıcaklıgı 50-60 derecede iken geciyo gaza....
    Amd Ryzen 9 3900X - MSI MPG X570 Gaming Edge Wifi - XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra - 4x 4Gb Hynix DDR-4 2400@3066 - Thermaltake Toughpower 1200 W - Corsair Air 540 - Samsung Evo 860 1TB SSD ...vs vs vs
  • Ben bugun aracı bi deneyim dedim.Takan ustalar 30 dereceyi geçince geçer demişlerdi ama aracın hararet gostergesi 40 ın üzerine çıktığında yaklaşık 50 de gaza geçti.bu normalmidir yoksa bir ayar daha yaptırmam gerekirmi?

Ben bugun aracı bi deneyim dedim.Takan ustalar 30 dereceyi geçince geçer demişlerdi ama aracın hararet gostergesi 40 ın üzerine çıktığında yaklaşık 50 de gaza geçti.bu normalmidir yoksa bir ayar daha yaptırmam gerekirmi?

eagle58 kardeşim sorunuzu bayimize ilettik ve mustafa beyin sizle irtibata geçtiğini öğrendik her türlü sorunuz için tereddüt etmeden bayimizi veya bizi arayabilirsiniz.tekrar hayırlı olsun.

quote:

Ben bugun aracı bi deneyim dedim.Takan ustalar 30 dereceyi geçince geçer demişlerdi ama aracın hararet gostergesi 40 ın üzerine çıktığında yaklaşık 50 de gaza geçti.bu normalmidir yoksa bir ayar daha yaptırmam gerekirmi?

eagle58 kardeşim sorunuzu bayimize ilettik ve mustafa beyin sizle irtibata geçtiğini öğrendik her türlü sorunuz için tereddüt etmeden bayimizi veya bizi arayabilirsiniz.tekrar hayırlı olsun.

Çok teşekkürler.Evet görüştük.Bugün denedim araç sabah 1.4 km. sonra gaza geçti.Bu çok normal bir değer fakat hararet gostergesi neden öyle gösteriyo anlamadım.Yani gaza geçişte hiçbir sorun yok.İlgilendiğiniz için tekrar çok teşekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.