Şimdi Ara

Sıralamamı gördükçe midem bulanıyor, 280k dan 40k imkansız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 için olsa mümkün derdim zira orada yığılma yoktu. Atlasta da 400 den 40 a inişler var fakat ne yazık ki 2015 ile 2016 arasında dağlar kadar fark var o yüzden hiçbir çekiş örneği gerçeği yansıtmıyor

Sıralama şu
    http://i.hizliresim.com/bDVpad.png

Bunu TM 3den 35-40 k ya indirmek çok zor gözüküyor. Keşke 4-5 tane daha yapsaydım belki şuan 150 binlerdeydim. Mat 2 den 15-20 net yapmak için çalışacağım,

edebiyat hedefim ise 50yi görmek, 47 bile kârdır. Fem simetri cumhuriyet dışındaki konular bitti, limit el kitabından baştan başladım, limit soru bankası, palme ve karekök soru bankası yakında gelecek, haftaya da yayın denizi sarmal alacağım, ilerleyen haftalarda Güvender ve okyanus sb ile sbyi bitirip ÖABT soru bankası ve 50 yıl sb ile denemelere geçeceğim kısmetse

Tüm bu kadar uğraşa rağmen kazanacağıma dair ümidim tükeniyor. Geçen sene TM 2 50kdan adam alan bölüm bu sene TM 3 e geçti ve yığılma başarı sırası da yükseldiği için heralde 25-30k dan adam alacak. Yine de kaybedeceğimi bile bile sonuna kadar uğraşacağım niye bilmiyorum fakat tek yol bu gözüküyor, ah bir de ilk 200 in içinde olsaydım 280 bin nedir ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde 300k hocam ama moral bozma zamanı değil hayvan gibi çalışmak lazım

Orijinalden alıntı: RawShed

Benimde 300k hocam ama moral bozma zamanı değil hayvan gibi çalışmak lazım

Ufacık bir umut olsa öyle bir şevkle çalışırdım ki... Ygs de yüksek sıralama yapanlar aşırı avantaj içinde yine yüksek sıralama yapacak zaten LYs yine çok kolay olacak, gidip Aşkı memnu kürk mantolu madonna veya tutunamayan soracaklar

Sıralamamı gördükçe midem bulanıyor, 280k dan 40k imkansız mı?

• Hocam benimde 200k ve bunu 50-60k'ya çekmem lazım en az artık çalışacağız deli gibi napalım

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sinav ani sacmaladim 260bindeyim moralim çok bozuk ama güzel bir lysyle çekebiliriz

Orijinalden alıntı: heyjude9

Hocam bende sinav ani sacmaladim 260bindeyim moralim çok bozuk ama güzel bir lysyle çekebiliriz

Yığılma olduğu için çekme olayı imkansıza yakın olur diye duydum bu doğru mu? Yani geçen seneye oranla böyle 200 bin 300 bin kişinin önüne geçmek çok daha zorlaşmış?

Ben tsyim çekme biraz rahat olabilir de şu da var Nabi avcı'nın sözleri yani 2015 lys ye yakın olur basit olur yine artık zor yapamaz osym dersane kapandığı için hükümetin etkisi baya var galiba bu ygsde ki lysde bu düzeyde basit olur

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Orijinalden alıntı: heyjude9

Yığılma olduğu için çekme olayı imkansıza yakın olur diye duydum bu doğru mu? Yani geçen seneye oranla böyle 200 bin 300 bin kişinin önüne geçmek çok daha zorlaşmış?

Yok öyle bir dünya yığılma olayı Turkce kolaydı diye oldu Lys de herkes kendi kulvarında yarışacak sen mesela 350 bin kişiyle yarışacaksın yok barajı geçen insan sayısı artmış falan fistan bunlara takılma hele o twitterda ünsal mıdır neyse işte o adamı hiç kaale almayın reklam yapma pesinde ağzı olan konuşuyor

• ben bu kötü netlerle çektiysem sen çok daha iyisini yapabilirsin sıkma canını

Bu mesaja eklenen görseller:

Sıralamamı gördükçe midem bulanıyor, 280k dan 40k imkansız mı? Sıralamamı gördükçe midem bulanıyor, 280k dan 40k imkansız mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.