Tyt 92 Ayt 76.25 Obp 96.5 say sizce kaç k gelir hocalarım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tyt 92 Ayt 76.25 Obp 96.5 say sizce kaç k gelir hocalarım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
çok az olmuş 50k diyelim biz |
6-7k < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
çok az olmuş 50k diyelim biz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 23 Haziran 2022; 1:32:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hepsini uplayacam bu konuların merak etme 20sinde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Umarım dediğiniz gibi olur hocam ama biraz iyimser değil mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020×1.3 diyorsunuz yani hocam o kadar vahim mi yığılma durumu:( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayt çok yüksek standart sapma çok fayda sağlar size < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam inşallah dediğiniz gibi olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben öyle düşünüyorum en kötüsüne hazırlayın kendinizi. Bizzat çevremden analiz ettiğim için bu sıralamaları söylüyorum en iyi ihtimalle 2020 gibi gelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Up < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergs1 -- 17 Temmuz 2022; 17:24:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
14032 |
Sanırım avantajıma olmayacak hocam çünkü fizikten 2 biyodan 1 yanlışım var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |