Şimdi Ara

SIRALAMA TAHMİNİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

Hocam tarık emiri tanıyormusun acıbademden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet kanka tanıyorum tarık emir öztürk

• this is me trying t kullanıcısına yanıt

olay ego masturbasyonu değil, ilk 100 bursunu alıp maddi anlamda aileme destek sağlamak bu kadar.

• drbty d kullanıcısına yanıt

trabzon fenden tanırım kendisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok kral adam valla muhabbeti falan çok iyidir

• drbty d kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hala inanmıyorum çünkü buraya ig’ni atmak yerine direkt yks sonuçlarını atardı normal bir insan. Bu o okuldan bulduğun rastgele bir insan olabilir. Ve obpsi kırılmış bir insan 113. Olamaz imkansız yani sınavı geçen sene fullemiş olman lazımdı. Hadi hala cidden gerçekse tüm bunlar kafana çok acıdım. Cumhurbaşkanlığı bursu dışında milyon tane burs veren bireysel kişiler, belediyeler, parti daireleri, kurumlar, şirketler, vakıflar, hayırseverler var. 3 seneni boşuna harcamışsın ama çıkıp birazcık gezsen bir sürü yerden rahat burs bulabilirsin ben 6kdaydım bir sürü yerden burs buldum tıpçıyım deyince direkt yardım ediyorlar zaten. Bu kadar yıl içinde zamanını boş boşuna harcayacağına git e ticaret falan öğren boş beleş insanlar dahil bir sürü tanıdığım tıpçı arkadaşım bile bu işle ilgileniyor ve çok rahat yüzlerce binlerce dolar kazanabilirsin. Cidden bu kadar çalışkan zeki bir çocuksan kafanı kullan derim. Tekrar söylüyorum üniversite sınavı bir adımdır sadece ve sen yapabileceğinin en iyisini yapmışsın ve zorluyorsun, sana zeki demiştim, aldığın kararlar dolayısıyla geri alıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kaç geldi cnm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.