< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destinyanus -- 25 Temmuz 2021; 14:46:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sıralama tahmin

-
-
neden 2018'i yüceltiyorsunuz? çocuk oyuncağı bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kac mezunusun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2020
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aaa tövbe de tövbe.2018 çok mühim 2018 çok özel kimse onun yerini tutamaz.Bu arada bi insan nasıl 2019-2020 arası bekler bu sınavı,bu kadar kolay mıydı bu aq sınavı yeter awk ya.
hocam 2019*1,2 baya baya kötümser geldi bana.2019'da 68000 olan adam 2021'de 81600 oluyor mesela
-
ilk 10 sorusuna bir bakın 3 dakikada çözülür hepsi
Kardeşim en kötü ihtimalinde en iyi ihtimalinde tutma olasılığı düşüktür. O yüzden direk 2019'u baz alırdım ben olsam. Beklentiyi orta ayarda tutun 2018 gibi gelmesini bende çok isterim ama sonunda daha fazla üzülmeyelim
Hocam haklısın kötüye hazırlanmak mantıklı da.En kötü ihtimal 2018-2019 arası 2019'a yakın olmalı bence.2019'u esas almanıza lafım yok zaten de 2020''nın lafını geçirmek çok saçma.
knk mesela 2018de 70 yapan şimdikinden az mıdır ya da 2018de 60 yapmak şimdikinden zor mudur ?
Kesinlikle daha fazladır
Ama 2018 de içine sayı koyulan acayip kutular görünce şok olduk YouTube da yoktu o zamanlar
Çok düşük ihtimal ama en kötü ihtimali x1,1 yapabiliriz.
o soru bu sınavın en basit sorusu olurdu halbuki :)
2019-2020 derken 2019'a yakın olur anlamında demiştim, pardon benim hatam. Bana da 2018-19 arası fakat 19'a yakın gibi gelecekmiş gibi hissediyorum ama ben burda en kötü ve en iyi ihtimalleri değerlendirdim. 18 gibi gelmesini maalesef hiç beklemiyorum. Ama 18'e çok yakın gelebilir
18x0.? .Artık soru işaretinin ne olacağına siz karar verin
Umarım konu postunu editledim bir bak istersen.
lütfen cevaplar mısın artık neden 2018den kötü geliyor?
2020 mezunlarının çok fazla olması 1. Etken ve eski yıllara bakarsak düzenli olarak aynı netlerle daha düşük sıralamalar gelmesi. Ama 2018 gibi gelme ihtimali yinede var diyelim.
mezun sayısı haklı bir gerekçe ne kadar arttı bilmiyorum arttıysa sıkıntı oluşturabilir ama bariz bir şekilde 2018den zordu 75 üstü yok neredeyse tyt 105 üstü çok nadir
hocam 6. sınıftayken donanıma mı kaydoldun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Aaa tövbe de tövbe.2018 çok mühim 2018 çok özel kimse onun yerini tutamaz.Bu arada bi insan nasıl 2019-2020 arası bekler bu sınavı,bu kadar kolay mıydı bu aq sınavı yeter awk ya. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X