Bildirim
Sıralama kaç k gelir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam siz bu yazımı okurken ben sizin kaç K sıralamaya sahip olacağınızı araştırıyor olacağım. Fakat sizden bir iyilik istiyorum. Sorumu sorarken ciddiyim, bu netler için ne kadar çalıştınız? Çalışma olayınızı biraz detaylı anlatırsanız çok sevinirim. Sıralamanıza da bakıyorum şimdi -
Hocam %90 eminim sıralamanız 110K ile 150K arasında gelecek. ( zannımca 130 küsür gelecekte aralığı biraz açtım her ihtimale karşı ) -
Hocam umarım dediğiniz gibi gelir çok teşekkür ederim çalışma olayına gelince neden sordunuz? İyi değil ki netlerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 9.sınıftan beri ( 3 yılı aştı ) donanımhaberde takılıyorum. Nasıl ego yaptıysam beynim iyi yapacağıma kitlenmiş durumda ama ders çalışmaya yeni başladım ( ilk ygs-lys ye biz giriyoruz) bu netler için ne kadar çalıştığınızı öğrenebilirsem kafamda bazı şeyler rahat oturacak. Biraz detay verirseniz çok sevineceğim. Sıralamanız hakkında da son bir şey söylemek istiyorum. Emin olun dediğim gibi gelecek. 2014 ten beri sıralamalardır, derece yapanlardır, mezuna kalanlardır, sınav zorluğudur hepsi hakkında tecrübe edinebildim -
Çok az çalıştım ama çok yoruldum, :) nasıl anlatsam simdi bilemedim bu arada mezunum 2.senem bu çomü harita istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam, inşallah kazanırsınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X