arkadaşlar ilginç ve değişik bi internet sitesi açmak istiyorum. fikirlerinizi merak ediyorum yardımcı olur musunuz?
Aklıma gelse ben açardım
Ama çoktandır kamera arkası görüntüleri için bir blog açmak istiyordum. Ne yazıkki vaktim olmuyor.
Film, tiyatro, dizi vb. kamera arkaları olabilir.
Kendine has bir tasarım ve iyi bir tanıtımla neden olmasın ? diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Cossie
Ortak olalım mı?
olur da fikir yok
Böyle konular saçma arkadaşım. Yani tamam yardım etmek isterim gerçekten senin için, herkes için iyisini isterim. Ama sıradışı site fikrim olsa açıkçası kendim yaparım.
Ha belki aramızda bunu takmayan arkadaşlar vardır. Bilemem...
quote:
Orijinalden alıntı: H^^ERO
Aklıma gelse ben açardım
Ama çoktandır kamera arkası görüntüleri için bir blog açmak istiyordum. Ne yazıkki vaktim olmuyor.
mantıklı
zaten açılabilicek ne kaldıki herşey var
quote:
Orijinalden alıntı: esragokdem
quote:
Aklıma gelse ben açardım
mantıklı
Her şey yok.İnsanın yapıcılığına kalmış bir şey.1900 lü yıllardada öyle diyorlardı.
quote:
Orijinalden alıntı: bozoklar
quote:
Orijinalden alıntı: esragokdem
quote:
Aklıma gelse ben açardım
mantıklı
Her şey yok.İnsanın yapıcılığına kalmış bir şey.1900 lü yıllardada öyle diyorlardı.
mutlaka var ben açmayı düşünüyorum dediği için yakın zaman dilimi algıladığım için yok dedim arkadaşım
sıra dışı olmasını istiyorsan konuyu buraya açmıcaktın şuanda buradaki fikirlerle acacagın site sıradan olucak
www.siradisisite.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme