Şimdi Ara

Sır Dosyası (1999) - Hatırlayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1999 yılında StarTV de yayınlanan Sır Dosyası diye bir dizi vardı. Hatırlayanlarınız vardır illa ki, Taylan Biraderler yapımı bir dizi.

Oyuncular
    Taner Birsel
    Mehmet Günsür
    Ayça Bingöl
    Murat Coşkuner
    Özge Özberk
    Nazan Diper
    Akın Ardan

Şimdiki dizilerin hepsini kenara atabilecek bir diziydi, korkudan izleyemediğimi hatırlıyorum.

Bir fan grubu oluşturup StarTV'ye iletiler gönderip dizinin tekrar yayınlanmasını bile sağlayabilriz belki, ne dersiniz?

• X-files tan esinlenilip yapılmış bir dizi idi. Ama diğer takliet dizilerin aksine kaliteli bir yapımdı. Haybeye güme gitmişti, yazık oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C. Lipton

X-files tan esinlenilip yapılmış bir dizi idi. Ama diğer takliet dizilerin aksine kaliteli bir yapımdı. Haybeye güme gitmişti, yazık oldu.

dediğin gibi arkadaşım, güme gitti resmen. onun için bu başlığı açtım, umarım rağbet görür de. filmi geri getirme imkanımız olur.
  • ben de korkup izleyemiyodum yaf, küçüktüm tekrar yayına konsa süper olur cidden
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

quote:

X-files tan esinlenilip yapılmış bir dizi idi. Ama diğer takliet dizilerin aksine kaliteli bir yapımdı. Haybeye güme gitmişti, yazık oldu.

dediğin gibi arkadaşım, güme gitti resmen. onun için bu başlığı açtım, umarım rağbet görür de. filmi geri getirme imkanımız olur.

evet woraz cok haklısın. bencede yapalım. arkdasım bu girisimin icin seni kutluyorum. basarılarının devamı dilegiyle.

• quote:

Orjinalden alıntı: Roswell

ben de korkup izleyemiyodum yaf, küçüktüm tekrar yayına konsa süper olur cidden

ben de hatırlıyorum izleyemediğimi ama çok severdim :) eminim izleyen çok kişi olmuştur zamanında..
  • Ben psikopat bi çocuktum

salyalarım akarak verilmesini dahi bekliyodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatırlayan var mı? [Hercules]
    15 yıl önce açıldı
    Outlaws'ı Hatırlayan Var mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

aynen katılıyorum..o zamana göre hem çekim kalitesi ve konu-kurgusu da iyiydi gerçekten..devamı olacak dizi noldu arada kaynayıp gitti...şimdi cnbc-e deki dizilere rakip bir tane de olsa dizimiz olabilirdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.han -- 7 Mart 2006; 19:58:22 >
  • Yukarıda da bahsettm,
    Bir fan grubu oluşturup StarTV'ye iletiler gönderip dizinin tekrar yayınlanmasını bile sağlayabilriz belki, ne dersiniz?
    Toplu ileti göndersek, dikkate alırlar mı ki?
  • quote:

Yukarıda da bahsettm,
    Toplu ileti göndersek, dikkate alırlar mı ki?

yayın hakları starda mı hala acaba?
  • quote:

bilmiyorum da denemeden öğrenemeyiz

(yeni avatarın çok hoş olmuş ]
  • quote:

quote:

bilmiyorum da denemeden öğrenemeyiz

(yeni avatarın çok hoş olmuş ]

parantezler garip olmuş ama saol

tmm o zaman önce bi metin hazırlamak lazım, ben beceremem öle şeyleri..
    sen bi araştır önce, ben hastaim yatıcam

• @ roswell geçmiş olsun....(grup vitaminden -al aşkını yı dinliyorum varsa dinle keyfini yerine getirecektir]
    dizi için ortaya güzel bi yazı yazabilecek varsa yazsın sonra da bütün takip edenler olarak göndeririz...gönderelim...göndereceğiz..gönderirler..gönderecekler falan...
  • dizi züperdi abee yaa korkunç tekrar konsa ii olur arkanızdayım
  • İlk bölümü izlediğimi ve diziyi çok beğendiğimi hatta dizinin X-files türkiye şubesi olduğunu düşündüğüm dizi, lakin öbürkü gün olan okul yüzünden bir türlü 2.bölümü izlemek nasip olmadı. Bir ara izleyim diye niyet ettim, küt dizi yayından kaldırılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Em®e

quote:

Arkadaşlar 1999 yılında StarTV de yayınlanan Sır Dosyası diye bir dizi vardı. Hatırlayanlarınız vardır illa ki, Taylan Biraderler yapımı bir dizi.

Oyuncular
    Taner Birsel
    Mehmet Günsür
    Ayça Bingöl
    Murat Coşkuner
    Özge Özberk
    Nazan Diper
    Akın Ardan

Şimdiki dizilerin hepsini kenara atabilecek bir diziydi, korkudan izleyemediğimi hatırlıyorum.

dostum gerçekten çok şaşırttın beni.bende düşünüyordum böyle bir topic açmayı neyse konuya girelim..

ben bu dizi için star tv'ye 100000000000 tane mail attım belki ama hiç bir cevap alamadım.ben hayatımda böyle bir kaliteli türk yapımı dizi görmemiştim.mükemmeldi gerçekten tekrar tekrar izlediğim günler oldu.ama baktım bir daha hiç gösterilmiyor bende umudumu kestim.bu dizinin yeniden yayına girmesi için (yeni bölümleri ile) elimden geleni yaparım,uzun lafın kısası ben warım diyorum...

(STAR TV DUY BİZİ)

Saygılar...

arkadaşım, destek olması güzel olacak. sen mail attım diyosun, ben StarTV'nin sitesinde muattap olabileceğimiz bir elektronik posta adresi göremedim. sen yolladığın adresi buraya yazar mısın?
    hep beraber, güzel bir ileti yazarsak belki sesimiz duyulur. tekrar gösterilse ne kadar güzel olur vallahi.. Taylan biraderlere de iletiler yollasak mı acaba

• evet çok kaliteli bir diziydi... ama hatırladığım kadarıyla 2 3 bölüm çekilip bırakılmıştı... öylemiydi
  • bende o siralar 14 yaşımdaydım yaw korkardim gene izlemeye calisirdim ama.olmazdi...kaçardim.kuzenim bana sarilirdi abi abi diye.ben kime sarilcami şaşırırdım.

bi hikaye hatirliyorum.adam gece uyaniyo yaptigi bi resim var onu yapçak sonra gece bi vakit yapiyo resmi suurunu kaybediyo sabah uyandiklarinda bi bakiyo apayri bi resim yapmis.hatirliyo aksam bi kadin goruyo o onun elinden tutup bu resmi cizdiriyo resimde bi kadin portresi portredeki kadinda resmi adama cizdiren.sonra kadini portreye dayanarak bi araştırıyolar..evin eski mefta sahibi çıkıyo...

ulen simdi bile urperdim..

• Bir aralar yanlış hatırlamıyorsam Dizi TV de yayınlanıyordu galiba.
    Star'da artık yayınlanacağını sanmam ama denemekten zarar gelmek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.