|
SİPER Ürün-1 hava savunma sistemi TSK envanterine girdi: Çelik Kubbe'de kullanılacak!
-
-
750 lirayı hangi hesaba atıyoruz? 😂
Şaka şaka. Güzel bir gelişme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Darısı Ürün-2 ve Ürün-3'e.
-
Bu ürünler envantere girdiğinde kaç batarya olarak envantere giriyorlar?
-
@setcom_2000? istihbarat mi aliyosun hersey soylenemez?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bİr sonraki aşamada 350 ve 500 km menzilli roketler denenecek ve ardından envantere sokulacak. Takribi 2027 yılına kadar bu HSS roketlerinin testlerinin tamamlanıp envantere sokulması planlanıyor.
En azından Türkiye şuan ABD'nin vermediği patriotlara muhtaç değil artık..
-
Bu sistemlerin kuruluma geçiriliyor olması harika bir şey, tüm yurdu kapsayacak şekilde yapılandırılacağını ancak tahmin edebiliriz mantıken durum bu.
ileride füzelerin menzilleri de artırılır fakat önemli olan ilk aşamada tüm yurt cephesinde koruma sağlamasıdır, ikinci olarak ta belirli bir uzaklıktan ziyade çok yönlü gelebilecek toplu füze saldırısına kilitlenmeden karşılık verebilmesi gibi emsallerinde olmayan özellikleri barındırması yada bu özelliklerin kazandırılmasını bekliyorum.
Bugün 29 Ekim Cumhuriyet bayramı, herkesin bayramını kutluyorum.
2025'te ve sonraki yıllarda daha güzel gelişmeleri okumayı umuyorum.
-
Cumhuriyet dediğin böyle kutlanır, cumhuriyetin devamı için Türkiye düşmanlarına karşı caydırıcı teknolojiler üretip envantere katarak kutlanır.
Öyle koftiden sosyal medya mesajları atıp, izinden gitmediği halde Atatürk fotoğrafı koyup ondan sonra da devlete, savunma sanayiine ve her şeye boş muhalefet etmekle cumhuriyetçi olunmuyor.
-
Füzeler, dronlar, nükleer silahlar geleceğin önemli araçlar. Saldıranı pişman edecek, dev orduları paramparça edecek ögeler.
Büyüklük veya topyekûn güç yerine küçük, çevik, çoklu sistemler önem kazanıyor. Bunlara karşı hsslerin gelişmesi ve çeşitlenmesi çok önemli. Kaliteli ve çeşitli hss sahibi olmayan ülkeler savaşa 1-0 değil 10-0 yenik başlayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bildiğim kadarıyla 200 km menzilli siper ürün 3 2027 de envantere girmesi düşünülüyor ben mi yanlış biliyorum hocam , siz 250 500 km menzillerden 2027 yılı için diyorsunuz
-
muhtelemen attığın parayı sistem iade eder.
-
hava savunma sistemi olmayan ülkelerin açık hedef olduğunu herkes gördü. bir bahane uydur ve saldır. çok çok önemli
-
Laf ve nefret üretmiyorlar. Çalışıyorlar, ülkemize eser kazandırıyorlar.
Helal olsun.
-
Umarım bu yatırımlarımızın karşılığında ar-ge ve üretimde eksponansiyel bir artış gerçekleşir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok geç kalındı ama yine bir yerden başlamak gerek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Cumhuriyet dediğin böyle kutlanır, cumhuriyetin devamı için Türkiye düşmanlarına karşı caydırıcı teknolojiler üretip envantere katarak kutlanır. Öyle koftiden sosyal medya mesajları atıp, izinden gitmediği halde Atatürk fotoğrafı koyup ondan sonra da devlete, savunma sanayiine ve her şeye boş muhalefet etmekle cumhuriyetçi olunmuyor. |
Darısı Ürün-2 ve Ürün-3'e.
|
Bİr sonraki aşamada 350 ve 500 km menzilli roketler denenecek ve ardından envantere sokulacak. Takribi 2027 yılına kadar bu HSS roketlerinin testlerinin tamamlanıp envantere sokulması planlanıyor. En azından Türkiye şuan ABD'nin vermediği patriotlara muhtaç değil artık.. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X