Şimdi Ara

Sinopta öğrenci işi kalıncak yada takılıncak mekan önerileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler kız arkadaşımla sinopa bikaç günlüğüne gitmeyi planlıyoruz daha önce sinopa gitmişliğim var ama çok küçükken kalıncak uygun yerler yada takılmak için güzel yerler tavsiye edebilcek arkadaşlar var mı yardım lütfen



  • Ben bi kere gittim (eylül veya ekim ayında olması lazım), bi gece kaldım ama çok beğendim.Küçücük,çok şirin, sakin ve şehir yarımadanın başında kurulu olduğu için doğası olarak şahane bi yer. Şehir değil de aynı bi sahil kasabası gibi =). Ben memuriyet misafirhanesinde kalmıştım ailem dolayısıyla; o yüzden kalınacak yerleri bilemiyorum. Zaten toplasan 1 elin parmaklarını geçmez otel pansiyon vesaire sayısı. Bizim kaldığımız yer yarımadaya giden yol üzerindeydi, iki tarafından da deniz gözüküyodu gerçekten çok ilginç geliyor insana. Şehrin sol tarafındaki sahil kesiminde 3-4 tane deniz lokantası, 1 tane gençler için çok hoş canlı müzikli bar tarzı bi yer, biraz daha ileri taraflarda yarımadanın ucuna kadar onlarca çay bahçesi var. Yine bu çay bahçelerinin arasında bi tane disco vardı. 2 katlı küçük bi binaydı ve apaçi tarzı bi yer gibi göründü gözüme ama ortamı nasıl oluyodur bilemiyorum açıkçası. Sahilden biraz iç kesimde ise barların olduğu daracık bi sokak var, oranın barlar sokağı. Ben uğramadım, çok karanlıktı pek kimse gözükmüyordu ve yalnız başıma gitmeyi gerek görmedim açık söylemek gerekirse. Ama özellikle hafta sonları geç saatlerde eğlenceli bir yer oluyomuş.
    Yine oralara yakın bir yerlerde mantıcı var adını hiç hatırlamıyorum kime sorsan gösterirler, cevizli mantı yapıyor; inanılmaz güzel kesinlikle tavsiye ederim!
    İnşallah yardımcı olabilmişimdir pek net hatırlamıyorum her şeyi, iyi eğlenceler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 18 Temmuz 2011; 17:58:52 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.