![]() Translate etme çalışmalarına başladık eğer normal çevirmek isteyen varsa normal çeviride yapabiliriz.Gerekli tüm desteği sağlamaya hazırım. Translate çalışmasını yürüten Yusufken3 ve NeverTime nickli arkadaşlarıma teşekkürler.Gelişmeleri discord adresinden takip edebilirisiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 18 Mart 2021; 11:42:12 > |
Online tabanlı olduğu için ban riski yok mu. |
Başkan offline mod için yapıyoruz. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeşim valahalla için bir çeviri çalışması var.Ücretsiz bir yamaya çalışma yapmıyorum. |
RE3'ü alırken yanında zorla verdiydiler, tür olarak çok uzak olsa da tek başımıza takılabiliyorsak hikaye bazlı ben de deneyebilirim. Tabii birde banlanmayalım. Teşekkürler, kolay gelsin başkan. Edit; Koca Translate kelimesini görmemişim, ben pas geçiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 11 Kasım 2020; 15:28:41 > |
Başkan translatede ettiriyorum bir arkadaş çevirmek için dosyalarıda istedi biri olmazsa bir gelir.;) |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Saol dostum seninde😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eline saglık güzel sürpriz oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eyvallah.İmkan olsa Türkçe olmayan oyun bırakmıycam.😉 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bekliyorum bu yamayı kolay gelsin. |
Biraz zaman alabilir bu yama ona göre beklentiyi uzun vadede tutalım dostum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konuya video eklendi.Video da görüldüğü üzere font sıkıntısı var halletmeye çalışacağız. |
üstat dlc olan ıceborne içinde geçerli mi yama? |
Maalesef uğraştık ama olmadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |