|
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
hop, ağır ol biraz...
_____________________________ -
-
12 de kaldim hepinizi hayal kirikligina ugrattim
hamuru cok kalindi pizzayi kesip vereni uyardim solicem dedi
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
yakısmadı.... kasadaki kızın gözünde bi hiçsin artık.....
uyarayım. bu yediğin pizza değil. glüten hastalığına gönüllü gitmektir.
bu yediğin pizza değil. en düşük kalite ( tip 00 ) mineralsiz vitaminsiz gluteni yüksek hamur. üstündeki de saf kaşar değil. muhtemelen süte benzemesi için toz, nişasta ve tadlandırıcı karışımından oluşuyordur.
Böyle kampanyalar Almanya'da bile yok. Türkiye'de o fiyata kimse altından kalkamaz.
Fiyatı nedir başkan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İnanmak yeter. -
Genau kesin öyledir brüder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
330
ben hiç görmedim. istersen liferando web sitesinden bak. bulabilirsen bana da haber ver.
Üsküdar'da ki mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
Hayatımda hiç gitmedim böyle yerlere
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
beşikteki taştaki
Yani Beşiktaş merkez de mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt