Şimdi Ara

Sınırlı Süre İçin Satışa Çıkmış Kostümler Tekrar Satışta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
193
Cevap
6
Favori
6.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hazirana kadar oynarsam ki oynarım o ay çıkanların hepsini alırım onun dışında 4-5 skin var masrafa soktun beni riot
  • Bu skinlerin yarıdan fazlasına sahip birisi olarak diyebilirim ki, saçmalık. Oyuna beta hatta S1'in başlarında başlayan herkes, hala aynı account ile oynuyor ise, eminim ki şu an RP ihtiyacı duymuyordur. Özellikle bu skinlere sahip olan insanlar için fazladan gelecek 1K-20K RP önemli değildir.

    Bu skinler özel yapan şey, az olmalarıydı. Hani, riot'ın mantığını anlamak da zor değil. Yapmak istedikleri şey, emeksiz bir şekilde bolca para elde etmek. Her oyuncunun en az 1 tane skin aldığını düşünürseniz hiç bir emek vermeden milyonlarca dolar nasıl kaldırılır görürsünüz sanırım. -Geri dönüş olarak, bunlara sahip olan kişilere de hiç bir şey vermiyorlar zaten. "RP" dediğiniz şey, Riot için hiç bir ifade etmeyen bir şey. Bunların yarıdan fazlasına sahip olan her oyuncuya şu andaki tüm store verseler, yine de bu satıştan kazancakları para yanında hiç bir şey kaybetmezler.-

    Benim sinirimi bozan şey, RP geri vericez, Saçma sapan bi çerçeve ve summoner icon vericez ve her şey iyi olcak demeleri. Çünkü olmaz.
    Madem bu kadar az kişide var bu skinler, adam akıllı ve kaybettikleriyle eşdeğer değerde bir şey vermeleri gerekirdi. Her ne kadar bugün milyonlar içinde yüzüyor olsa da, bu skinlerin çıktığı zaman, bunları alan insanlar sayesinde ayakta durabiliyordu Riot. Bu insanların bir çoğu da "bir daha geri gelmeyecek. Sadece bu hafta burada!" dendiği için aldı bunları.
    Şu anki gibi de değildi oyun, Rune Page diye bir şey yoktu. Sevmediğiniz halde support championu açmanız gerekmezdi, IP sistemi biraz daha farklıydı ve daha da önemlisi, champion sayısı azdı. Dolayısı ile insanların oyuna para vermek için hiç bir sebebi yoktu. Yine de bu insanlar gelip, tekrar gelmeyecek diye aldı bu skinleri.

    Sonuç olarak, Riot'ın zamanında saçmalamış olduğunu anlamak çok zor değil. Bu skinleri eğlence amaçlı çıkartmaları gerekirken, SINIRLI! diye çıkarttıkları için böyle değerli oldular. Şimdi çoğunluk ise bunlara salça olmak istediği için böyle bir yola gidiyor Riot. Çoğunluğu mutlu etmek istemeleri anlaşılabilir bir hareket. -Doğru değil, orası başka.- Ama en azından kazığı soktukları insanlara biraz düzgünce hediye verselerdi. Çıkış tarihi merak eden arkadaşlar için söylüyeyim, ilk kısım cadılar bayramı, sonra yılbaşı, sonra kış olimpiyatları sonra da dünya şampiyonası zamanında, skinlerin temalarıyla uygun şekilde yerleştirmişler.-

    Hemen hemen hepsini oyunda gören biri olarak da söylüyebilirim ki, çoğu o kadar "güzel" değil. Objektif olarak bakıyorum tabi, model, efekt falan olarak iyi değiller. Genel olarak sadece temasını sevdiklerinizi alın derim. Ya da rework gelir, tekrar rare olarak devam edebilir gibi düşünceleriniz varsa, para sizin paranız. Nasıl harcayacağınızı söylemek bana düşmez.

    Hurr, durr bedavaya almış olcaksınız diyenler varsa, para benim için o kadar büyük sıkıntı olmadı. Şanslı bir hayatım var. 3 yıldır oynayan insanlar için de o aldıkları skinlerden gelcek RP o kadar önemli değil. Oyunun 2 ay sonra ölme ihtimali olduğunu bilerek verdi o insanlar o parayı.
    Biraz eski amahttp://imgur.com/Ne0FgUw Gelcek olan 100€'luk RP'nin bir anlamı olmadığını göstermek için dursun burada.


    Edit: Bu sadece Riot TR'nin yaptığı bir şey değil. Tüm sunucularda yapılıyor. Ama okuduğum kadarıyla, Riot'ın diğer sunucularının bu tarz şeyler vermeye hakkı var. -Korede Sona'nın yılbaşı skininin verilmesi gibi.-

    Limited Skinler, yani bu skinler, "KESİNLİKLE GERİ GELMEYECEK" diye satılan skinlerdi. Anlaşılan Jinx filmi gereğinden fazla pahallıya patladı Riot'a



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 11 Ekim 2013; 7:44:14 >
  • Zombi Brand niye yoooooook
  • fındıkkıran shaco ne ya çalışkan shaco isteriz :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReyizlerinReyizi

    Zombi Brand niye yoooooook

    Çünkü Zombi Brand legacy olarak çıktı. Bunların hepsi eski ve Limited olarak satılan skinler. Zombie Brand kafasına göre shop a gelme ihtimali olan bir skin zaten.
  • Cadı nidalee mi alsam kar tavşanı mi alsam karar veremedim
  • Nidalee yi alirim bu ay fakat ne zaman satilacak?
  • Eksik olanlarin hepsini alirdim tabi accountum olsaydi :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    Eksik olanlarin hepsini alirdim tabi accountum olsaydi :(

    Son durum nedir Gursel abi? Insallah en yakin zamanda elde edersin hesabi.
  • Cüzdanı boşaltacağız mecbur. Toplamda 170 $ ediyor bütün skinler.

    Edit: Şimdi herkes de olacak almanın da bir manası kalmayacak.

    Kitty Cat Katarina
    Bewitching Nidalee
    Haunting Nocturne
    Re-Gifted Amumu
    Santa Gragas
    Striker Ezreal



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nauihS -- 11 Ekim 2013; 8:11:15 >
  • Gitti 100-150 kagit
  • Gitti 250lira :(
  • Yüzde doksanı INSTA-BUY
  • satış politikaları başarılı ..
  • sırf bu yüzden ininal alcam.hokeyci jax kaleci/ben de insanım blitz cadı nida buz kızaklı corki instabuy
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GurcellOnline

    Eksik olanlarin hepsini alirdim tabi accountum olsaydi :(

    Son durum nedir Gürsel bey
  • dat tristana
  • Olay budur.
  • Oyuna 2011 yılında başladım ve o zamandan beri oyuna gelen Limited olarak adlandırılan skinleri almaya çalıştım. Oyuna ara verdiğim dönemlerde dahi satın aldım. Bir daha satışa çıkmayacak dendiği için. Sahip olmadığım şampiyonu hatta oynamaktan nefret ettiğim şampiyonları sırf skini almak için rp ile açtığımı bilirim.

    Eski oyuncularını öldürdü Riot. Bundan sonra su oyuna 1 kuruş dahi vermeyi düşünmüyorum özellikle o Limited diye satışa sunulan skinlere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilous -- 11 Ekim 2013; 8:41:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nihilous

    Oyuna 2011 yılında başladım ve o zamandan beri oyuna gelen Limited olarak adlandırılan skinleri almaya çalıştım. Oyuna ara verdiğim dönemlerde dahi satın aldım. Bir daha satışa çıkmayacak dendiği için. Sahip olmadığım şampiyonu hatta oynamaktan nefret ettiğim şampiyonları sırf skini almak için rp ile açtığımı bilirim.

    Eski oyuncularını öldürdü Riot. Bundan sonra su oyuna 1 kuruş dahi vermeyi düşünmüyorum özellikle o Limited diye satışa sunulan skinlere.

    ama bizlere bedavaya gelmiş olcak skinler ;)) -Sanki paramızı geri verceklermiş gibi. Lol.-
    Şaka bir yana baya bir RP artışı yaşıcam bu iş yüzünden.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.