Şimdi Ara

sinir krizi geçirecem az kaldı...YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinirimden laptopu kırmadan bana yardım edin arkadaşlar...biri kız arkadaşım adına facebook ta sahte profil oluşturmuş ad aynı profil aynı avatar aynı hepsini kopyalamış kim olduğunuda bilmiyorum hıyarın... ikidebir arkadaşlık isteği gönderip duruyor kimsin diyorum cevap yok haliyle....işin bir diğer kötü tarafıda bütün dostlarımızı teker teker ekliyor haliyle arkadaşlarımızda ad soyadı görünce onaylıyorlar ...sanırım sevgilimden hoşlanan biri başka bir olur tarafı yok çünki.şimdi ben nereye nasıl şikayet etmeliyim bu hıyarı ..napmalıyım bi yol gösterin dostlar

• savciliga git
  • arkadaşlık teklifi kabul et, yaptığı dümeni yutmuşsun dümenine yat ve konuş onunla, mutlaka biyerden yakalarsın kim olduğunu
  • Harbi sinir bi durummuş ha milletin işi gücü yok arkadaşım naparsın
  • aynısı geçen hafta benim başıma geldi. kız arkadşaımın faceine girip okişiye ip facebook yöneticilerinden tarafından aldım bugünde savcılığa verdim seni... benzeri bir mesaj atmistim. ondan sonra özür diledi ve hesabi silmişti.

dene bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beacbeac -- 7 Şubat 2010; 13:42:09 >
  • Aynısı bizim arkadaşın başına gelmişti çocuk 3 gün sonra öldü.
  • Aynısı benim basıma geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlarından biri salağa yatsın. Sohbeti iyice ilerletsin kim olduğunu anlayabilirsin.
  • Facebook'a şikayet et..

Şikayet bölümünde Sahte profil seçeneği var.. Ancak yazacağın mesajın içeriği ingilizce olmalı diye biliyorum.

Birkaç kişiye de sor nasıl yazabilirim diye.. Örneğin İngilizce Hocana

Olmadı kendin uğraş, sonra buraya yaz.. Biz de bakalım uygun olmayan yerleri düzenleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenon™

Facebook'a şikayet et..

Şikayet bölümünde Sahte profil seçeneği var.. Ancak yazacağın mesajın içeriği ingilizce olmalı diye biliyorum.

Birkaç kişiye de sor nasıl yazabilirim diye.. Örneğin İngilizce Hocana

Olmadı kendin uğraş, sonra buraya yaz.. Biz de bakalım uygun olmayan yerleri düzenleyelim

Yada cümle çeviricisi kullan :)

http://translate.google.com/?hl=tr#

• Kaynımdada var. Hıhı aynısı aynısııı.

Şaka bi yana Xenon™ un dediğini yapman en iyisi bence.
  • teşekkürler cevaplar için arkadaşlar...şimdi şikayeti ingilizce yapmam gerekiyor değil mi...eklemeyi düşünmüyorum arkadaşlar çünki elime bişey geçmeyecek konuşmayacağından emin gibiyim...derdi sadece senle uğraşıyorum diyebilmek....daha önce şikayet edip olumlu bir gelişme alan arkadaşlar var mı onbinlerce üyesi olan face inşallah dikkati alır beni..
  • Dostum Facebook'a şikayet edeceksen İngilizce konusunda yardım edebilirim ihtiyacın olursa. Pm atabilirsin. Şikayet sonuç getirmesi lâzım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

teşekkürler cevaplar için arkadaşlar...şimdi şikayeti ingilizce yapmam gerekiyor değil mi...eklemeyi düşünmüyorum arkadaşlar çünki elime bişey geçmeyecek konuşmayacağından emin gibiyim...derdi sadece senle uğraşıyorum diyebilmek....daha önce şikayet edip olumlu bir gelişme alan arkadaşlar var mı onbinlerce üyesi olan face inşallah dikkati alır beni..

Onbinlerce mi yanlış yazmışsın milyonlarca olcaktı.
  • ya savcılık kesmezki böyle bi durumda cocugun adresini öğrenmek gerek
  • kardeşim kusura bakma kapatıyorum hesabı hemen..
  • fakenin arkadaş listesindekilere fake olduğuna dair mesaj at
  • öneriler için teşekkürler arkadaşlar bir şikayet mektubu hazırlayalım şimdi sizden ricam...kısa ve öz durumu anlatan ne yazabiliriz...daha sonra @oranos arkadaşa gönderecem yazıyı..bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
  • bak arkadaşım şimdi ihtimalleri gözönnde tutucan bu kadar tesadüf bi arada olurmu peki bunun kız arkin olduğunu hiçmi düşünmedin şimdi diyceksinki yok o değil sordum ee oda senin bilmeni istemiyorsa benim değil deyip seninle beraber sinirlenicektir yada sayfaya girip şikayet et sahte profilden en kötü ve en güvenilir olanı o profilde ekli olan biri adında sende sahte hesap aç ekle ve kabul edince konuşursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: shekerbaterist

bak arkadaşım şimdi ihtimalleri gözönnde tutucan bu kadar tesadüf bi arada olurmu peki bunun kız arkin olduğunu hiçmi düşünmedin şimdi diyceksinki yok o değil sordum ee oda senin bilmeni istemiyorsa benim değil deyip seninle beraber sinirlenicektir yada sayfaya girip şikayet et sahte profilden en kötü ve en güvenilir olanı o profilde ekli olan biri adında sende sahte hesap aç ekle ve kabul edince konuşursun

hocam kız arkadaşım değil bu fake hesap..güveni filan bir kenara bırakmak gerekirse şuan üni yurdunda değil evde ve internet yok ...dün gece 4 te arkadaşlık isteğine yoksay dedim 10 dk geçmeden gene arkadaşlık isteği göndermişti..sürekli pc başında olan biri..yoksay dediğim anda hemen tekrar gönderiyor..konuşursun demişsin hocam ama konuşmayacak biliyorum kaçkere mesaj attım ben buna sadece gülücük atıyor derdi seninle uğraşıyorum demek kısacası

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.