Şimdi Ara

sınıfının kralı Lancia Delta(birileri ders alsın) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
7
Favori
51.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Kazandibi

    quote:

    Orijinalden alıntı: makturk42
    quote:

    Orijinalden alıntı: highgen donanım abidesi motor sağlam aktarma sağlam daha ne olsun yahu kıçık kırık jettalar satılırken bu araçta satılır yahu millet ne kadar şuursuzca araç alıyor asıl değerini hak eden araçları göremiyor Tr ye gelirse tutulur göüzyle bakıyorum
    Araç senelerdir Türkiye'de satıl(m)ıyor zaten Kullanmadan aktarmanın sağlamlığını,kalitesini nerden anladınız onu merak ettim.





    Usta sen arabayı kullandınmı böyle yazıyorsun adam belki yurtdışında kullandı

    cahilsin tamamda karşındakinide senin gibi görme

    benden sana tavsiye

    Sen yine mi geldin,cümleyi gözünle oku başka yerlerinle okuma benim arabayla ilgili iyi veya kötü yorumum var mı? neyse seninle uğraşamam nasılsa bugün olmzsa yarın yersin banı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Schuey -- 14 Temmuz 2012; 13:21:47 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: m4y

    Ben bu arabayı tipsiz ama bol makyajlı kadınlara benzetiyorum. Genel olarak gayet yamuk bir tasarımı var ancak sırf bol aksesuar ve makyajdan kazanıyor.

    on numara tesbit hocam..Para baglanacak araba degıl..bende yakından gordum resımdekıler gıbı albenısı yok....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makturk42

    quote:

    Orijinalden alıntı: highgen

    donanım abidesi motor sağlam aktarma sağlam daha ne olsun yahu kıçık kırık jettalar satılırken bu araçta satılır yahu millet ne kadar şuursuzca araç alıyor asıl değerini hak eden araçları göremiyor Tr ye gelirse tutulur göüzyle bakıyorum

    Araç senelerdir Türkiye'de satıl(m)ıyor zaten

    Kullanmadan aktarmanın sağlamlığını,kalitesini nerden anladınız onu merak ettim.

    konu sahibi ilk başta belirtmiş ona istinaden söyledim ayrıca bu fiyata F1 aktarması flan mı bekliyordun aracın donanımına bak bi de fiyatına adamlar araca verimli motor koymuşlar dizel motorun bile fiyat farkına bak bence pek eleştirilecek bi tarafı yok bu aracın

    +tasarımı gayet güzel duruyor beğenilmeyecek bi tarafı yok
    +motor verimli
    +ekstradan donanımın basmışlar gözüne donanımdan ödün vermemişler
    +Fiat alt yapısını kullanıyormuş
    +alanlar sorunsuz kullanıp satmışlar zararsız




  • Bizim millet iflah olmaz, ya abartılı övecek ya da yerin dibine sokacak ikisinin ortası çok az...

    Gidip VW ile karşılaştırmak da çok abes, Delta herkese hitap eden araç yapma derdinde olan bir marka değilki neden VW ile karşılaştırma yapılıyor? Hele Megane ile karşılaştırmak gülünç. Ben de Megane kullanıcısıyım hatta aracımı yeri geldiğinde övmekten de çekinmem çok memnunum da gidip Delta ile karşılaştırma yapmam...

    Meraklısı için harbiden çekici ve farklı bir araç, sunduğu farklılık, dikkat çekicilik ve kalitenin yanında fiyatı da çok iyi...

    Malesef alım gücümüz ile araç fiyatlarının dengesizliği yüzünden ikinci el endişelerimiz oluyor.. Eh haliyle de tercihlerde üst sıralarda yer alamıyor. Parası olanda da çok var Delta'ya bakmaz direk BMW lere dalar. Arada kalmış bizim araç pazarına uygun olmayan ancak meraklısının alacağı bir araç.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HasanFatihh

    Fiattaki ustalar bu arabadan anlarlarmı peki,en azından benim şehrimde servise bindebir gelir bu arabadan.

    Aynı aksam aynı motor neden anlamasın hocam.zaten birkac istisna haric yorum atanların profiline bakarsanız butun derdin su anki söğüş duzenine arka çıkmak oldugunu gorursunuz.bu kafa s60 gbi bir arabaya "çin mali alınmaz alaman alınır" diyecek kapasiteye sahıp oldugundan ciddiye almamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar;

    Daha 1 saat önce üye oldum. O yüzden hepinize merhaba.

    Öncelikle pazartesi günü, fiyatını 62.000TL'ye anlaştığım Lancia Delta 1.6 mjet 120hp yarı otomatik şanzımanlı aracımı almaya gideceğim. Bunu söyleyerek konuşmaya başlamak istedim. Şu anki aracım peugeot 308 1.6 HDI düz vites ve yaklaşık 29.000TL'ye takas edip sağladıkları kolay kredi ile aracımı değiştireceğim.

    Peugeot 308 aracımı 4 senedir, hiç bir sorun olmadan, maşallah hiç yolda bırakmadan kullandım. İnşaat işi ile ilgilendiğim için yıl içinde çok yol yapıyorum ve o yüzdendir ki artık otomatik araç almaya karar verdim. Fakat 75.000TL'ye kadar ne yazıkki sıfır km'de 1.6 dizel otomatik araç seçeneğim fazla yok. Hyudai, peugeot, citroen, VW ve renault gibi araçlar mevcut.

    Peugeot aracımı alırken ve kullanırken, hep internette kötü yorumlar okudum, insanlar peugeot'u o kadar kötülediler ki, sanarsınız Çin malı. ama sizi temin ederim kardeşimin kullandığı 2010 golf'ten daha az masraf çıkarttı. Ama gerçekten aracın sahibi olmadan ya da bir tanıdığı kullanmadan, yorum yapan insanlara inanmıyorum. Çünkü insanlar bence çok istedikleri ve sahip olamadıkları şeyler için kötü yorumda bulunur, bu tarih boyunca böyleydi. ( Lütfen kimse alınmasın üzerine, çünkü dediğim gibi forumdaki ilk yorumum ve kimseyi tanımıyorum.)

    Aracın motoru konusunda gram tereddütüm yok çünkü araba ile azıcık ilgilenen bir insan FİAT motorlarının ödüllü bir motor olduğunu ve dünyadaki araba üreticilerinde ilk 5 te bulunduğunu bilir. hayatımda sadece eski şirketimdeki şirket aracım palio idi ve çok sevmiştim, çünkü aracı 40.000km servise götüremememe rağmen bir kere teklemedi.

    Herkesin çok sevdiği Volvo markası... Çin'de üretiliyormuş.. Nolacak ki? eğer S60'ın fiyatı 80.000TL olsaydı onu alırdım ama 110.000TL verinceye kadar giderim C180 alırım.

    Arkadaşlar sürç-i lisan ettiysek affola... Şunu söylemek isterim.. İnsanlar kendi fikirlerini söylemekte özgürdür biliyorum ama futbol takımı tutar gibi araç markası tutulmaz... İnsanların fikirlerine saygı duymak gerekir kanımca...




  • Arkadaşlar bu alman sevgisi ve haricindeki düşmanlığı anlayamıyorum, ister çin, ister fransız, ister italyan herkes saygı duymak zorundadır. o araç çok kötü diyebilmeniz için, o araca sahip olmanız veya gereksiz konuşmamanız gerekir bence.. Yoksa dediğiniz herşey palavradır. Takım tutulur gibi araç tutulmaz. Başkalarının seçeneklerine de saygı duymak gerekir. ama bence en güzel araba sahibininkidir... Ve şu tarihte üretilen bütün araçlar 5 yıl öncesine göre daha teknolojik ve daha kalitelidir, ufak istisnalar olsada.. Saygılar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lancia delta otomatik şanzımanlı modelinin sahibiyim. Opel corsa da easytronic şanzıman kullandım ve 10 sene sonra baskı balata değişti ve bu aracı da halen kullanıyorum. Lancia delta konforlu bir araç, dış tasarımını herkes beyenmeyebilir herkesin zevki farklı. Bir iki km. test sürüşü yaparak hiçbir aracı değerlendiremezsiniz (test sürüşünde daha fazlasına imkan bulamazsınız). Eğer değerlendirebiliyorsanız cehaletinizdendir. Bu araç için tek söyenebilecek olumsuzluk yokuşta motor devriniz düşerse vites geçişinde yaşanabilecek kararsızlık ama onunda telafisi var F1 vites ile hemen müdahalede bulunabilirsiniz. En iyi araba herkesin kendi arabasıdır.
  • 1.6 multijet selectronic 120 bg titanyum tavanlı beyaz tekno paketli versiyonu kullanıyorum. Fiyat performans olarak kesinlikle alternatifi olmadığını düşünüyorum. tip konusu göreceli olduğu için herkes beğenmeyebilir ama bence çok şık duruyor.

    hem şık sportif hemde büyük bir aile arabası isteyenlere iyi bir alternatif delta.

    bakımlarının 20 bin km'de bir olması da ayrı bir avantaj.
  • Çok güzel bir makine...ancak servis konusunda size çok problem çıkartacağından Eminim.
  • ben 2 yıldır kullanıyorum, en ufak servis problemim olmadı, şehrinizde birmot varsa neden problem olsun
  • Lancia Delta zamanının en iyi wrc araçlarından biriydi,
    forumun çoğunun yaşı kurtarmaz, efsane araçlardan
    biriydi, güncel delta ile alakası yok, 90'lı yıllarda pistlerin
    tozunu attırıyordu, rakip tanımıyordu




    İskender Atakan az yarış kazanmadı delta ile,





  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowgeist

    .......
    Ve fiyata gelelim.
    140hp 1.4turbo benzinli 53bin tl.
    120hp 1.6dizel 55 bin tl

    Buradan donanıma dünya para isteyen,dizel araba satıyorum diye adam söğüşlemeye kalkan firmalara,ve onların fanatiklerine ithaf olunur.

    bence mükemmel bir araba ama malesef bütcem elvermiyor
  • 2 buçuk yıldır Alfa romeo kullanıyorum. Virüse maruz kalanlardanım:) Alfa ve lancialara turkiyedeki tüm Fiat servisleri bakıyor. Ancak çok teknik bir problem olması durumunda en yakın birmot veya Alfa-lancia servislerine yönlendiriyorlar. Kars'ta 2 yıl kalmıştım, oradan tecrubeliyim. Ocak gibi aracımı değiştirmeyi düşünüyorum, alternatifler giulietta, yeni çıkacak volvo v40, delta. V40'in dizel otomatigi sanırım 2014e kadar gelmeyecek. Deltayı çok beğeniyorum ama kullanma şansım olmadı. 2-3 yıldır kullanan arkadaslara sorum olacak. Tikirti durumu nasıldır? Maalesef o konuda bir hassasiyetim var. Bir arkadas olduğunu yazmisti foruma ama kendisi 3 yıllık kiralık arac kullanıyor sanırım. Kiralık mercedeste bile tikirti var. Sorum gercek deltacilara:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chrysler'in Avrupa menşeelisi. Konuşurken ona göre konuşmanızda fayda var. ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EMG1907

    Chrysler'in Avrupa menşeelisi. Konuşurken ona göre konuşmanızda fayda var. ;)

    Thema ve voyager chrysler a ait ancak deltanın chrysler la alakası yok beyefendi, fiat bravoyla aynı platformda üretilen bir italyan aracıdır.
  • lancıa nın dızel otomatıgı var mı kı?varsa nasıldır.peugeot lardakı gıbı yıgılma yapıyor mu?...
  • sevgiyle anıyoruz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kahraman202

    2 buçuk yıldır Alfa romeo kullanıyorum. Virüse maruz kalanlardanım:) Alfa ve lancialara turkiyedeki tüm Fiat servisleri bakıyor. Ancak çok teknik bir problem olması durumunda en yakın birmot veya Alfa-lancia servislerine yönlendiriyorlar. Kars'ta 2 yıl kalmıştım, oradan tecrubeliyim. Ocak gibi aracımı değiştirmeyi düşünüyorum, alternatifler giulietta, yeni çıkacak volvo v40, delta. V40'in dizel otomatigi sanırım 2014e kadar gelmeyecek. Deltayı çok beğeniyorum ama kullanma şansım olmadı. 2-3 yıldır kullanan arkadaslara sorum olacak. Tikirti durumu nasıldır? Maalesef o konuda bir hassasiyetim var. Bir arkadas olduğunu yazmisti foruma ama kendisi 3 yıllık kiralık arac kullanıyor sanırım. Kiralık mercedeste bile tikirti var. Sorum gercek deltacilara:)

    bir delta kullanıcısı olarak araç son derece tıkırtısız diyebilirim ve bu konuda ciddi hassasımdır hocam önceki araçlarımın heryerine tıkıştırdığım dolgu malzemelerini sünger vs daha hiç kullanmadım, alfa modelleri deltaya göre daha sportif ve sert olduğundan tıkırtı yaşaman normal bizim yollarımızda tatlı sert süspansiyon ve geniş yanak lastik aracı daha az yoruyor, sıfır s-line a3 almıştım araç o kadar serttiki 1 hafta sonra tıkırtılar başlamıştı, şu an tıkırdayan tek yer usb girişli lcd koltuk kafalıklarım ama onlarda orjinal değil aracın günahını almayalım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: devil16

    bir delta kullanıcısı olarak araç son derece tıkırtısız diyebilirim ve bu konuda ciddi hassasımdır hocam önceki araçlarımın heryerine tıkıştırdığım dolgu malzemelerini sünger vs daha hiç kullanmadım, alfa modelleri deltaya göre daha sportif ve sert olduğundan tıkırtı yaşaman normal bizim yollarımızda tatlı sert süspansiyon ve geniş yanak lastik aracı daha az yoruyor, sıfır s-line a3 almıştım araç o kadar serttiki 1 hafta sonra tıkırtılar başlamıştı, şu an tıkırdayan tek yer usb girişli lcd koltuk kafalıklarım ama onlarda orjinal değil aracın günahını almayalım

    çok teşekkür ederim. yorumunuz için, içimi rahatlattı :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.