Şimdi Ara

Sınıf şube değişikliği lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben 9 sınıfta bir okulda okudum sonra 10.sinifin ilk dönemi başka bir okula nakil istemiştim alışmayinca geri geldim ilk okuluma ama aynı sınıfa düşmedim şuan ki şubemin öğretmenleri ortamı felan çok kötü Allah rızası için yardım edin ne yapabilirim abimle annemle geldik abim dedi ya çocuk alisamamis sınıfa ortamı kötüymüş dedi felan dedi ama müdür ve müdür yardımcısı biz kimseninkini değiştirmiyoruz dediler o kadar ısrar etmemize rağmen arkadaşlar çok mutsuzum okuma hevesim kalmadı ne yapabilirim il milli eğitime mi çıkayım kimle görüşeyim Allah rızası için bir yardım edin bu kardeşinize

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Şube değişikliği fazlaca uğraş gerektiren bir durum. Sınıf öğretmeninize bu durumu açıklayın, aynı zamanda gitmek istediğiniz sınıfın öğretmenine de. İlgili müdür yardımcısıyla tekrardan konuşun.
    Ancak, şube değişikliği sizi üzmesin. Benim okulumda her sene şubeler değişirdi, bu şekilde okuldaki herkes birbirini tanıyor olurdu. Siz de birçok yeni insan ile tanışacaksınız ve bu çok sağlıklı bir durum. Sorun cidden öğretmenler ise dediğim gibi sınıf öğretmeninize bu durumu açıklayın ve ilgili makama tekrardan uğrayın. Kolay gelsin!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.