Şimdi Ara

Sınıf Ögretmenligi mi Psikoloji mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
10.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınıf ögretmenligi mi daha avantajlı psikoloji mi ? hedefim psikoloji ama % 50 burslu falan tutturabilirim hangisi daha mantıklı ?

• Okuyanlar varsa avantaj dezavantajlarıyla yazabilir mi beyler ?
  • İyi üniversitede psikoloji derim ama hangi alanlara yatkınsan oraya yönel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegehthtvsshas

İyi üniversitede psikoloji derim ama hangi alanlara yatkınsan oraya yönel
    Psikoloji istiyorum ama malesef % 50 okumayı düşünüyorum .İyi üniversite kazanacak puan alamıyorum malesef o yüzden alternatid olarak da sınıf ögretmenligini düşünüyorum .
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    Odtü kıbrıs psiko %50 %75 bakabilirsin

• Açıkçası kıbrıs da okuyanlara gerizekalı gözüyle bakıyorlar türkiye de okumak daha mantıklı değil mi
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneMan

Up
  • Bence iyi bir universitede psikoloji okumak . Tabii sadece diplomayi almak degil amac okurken seminerler vs kendini gelistirip cv'ne biseyler katarsan bence iyi yerlerde olabilirsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: İrisEymen

Bence iyi bir universitede psikoloji okumak . Tabii sadece diplomayi almak degil amac okurken seminerler vs kendini gelistirip cv'ne biseyler katarsan bence iyi yerlerde olabilirsin .
    Hocam haklısın da malesef % 50 tututabilirim bu sene top ünilere girme imkanım yok.Meslek mezunu olunca 1 sene de bu kadar oluyor.Özelde okusam dediklerini yapsam iş imkanı yine de olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zekimureninrepertuarı

Bu mesaj silindi.
    Hocam aslında hedef psikoloji ama maddi olarak % 50 burslu psikoloji sıkıntı olursa diye alternatif olarak ögretmenlik dedim ama sınıfın ataması iyi diyolar neden öyle dedin ki şimdi
    Ucretli bile girsen bence meslegini sevip kendini gelistirdikten sonra onemli degil . Mesela hangi universiteleri dusunuyorsun %50 olarak ? Is imkani kisinin kendini gelistirmesiyle sansi artan birsey . Tabi bu dediklerimle kendini gelistirirsen is imkani her zaman olur . Psikolog sonucta onemli bi meslek .

• quote:

Ucretli bile girsen bence meslegini sevip kendini gelistirdikten sonra onemli degil . Mesela hangi universiteleri dusunuyorsun %50 olarak ? Is imkani kisinin kendini gelistirmesiyle sansi artan birsey . Tabi bu dediklerimle kendini gelistirirsen is imkani her zaman olur . Psikolog sonucta onemli bi meslek .
    Meslegi seviyorum hocam tm de tek hedefim şuan .İstanbuldayım hani hangisi tutarsa açıkçası özel hakkında çok bilgim yok hocam.Önerdiğin üni var mı eğitim seviyesi iyi burda oku dediğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zekimureninrepertuarı

Bu mesaj silindi.
    Açıkçası tmci olunca önümde çok ta seçenek yok ve bu ülkede hangi meslegi seçersen seç torpil olmadan bir yere gelemiyorsun tm de hangi bölümler okunur hani önü açık değdiğin var mı hocam ?
    Yapabildigin puan araligini soylersen bende ona gore universite onerisinde bulunabilirim . Istanbul icindeki tum univeristeler hakkinda az cok bilgim var .

• quote:

Yapabildigin puan araligini soylersen bende ona gore universite onerisinde bulunabilirim . Istanbul icindeki tum univeristeler hakkinda az cok bilgim var .
    Hocam 70 -100 k arasına girmeye çalışıcam hedefim o yönde.
  • Hep psikoloji okumak istedim ama matematiği sağlam yaptığım için hocalarım beni sürekli sayısala çekti şimdide tıptan psikiyatri okumaya çalışıcaz hadi bakalım senin yerinde olsam düşünmeden psikoloji derdim ben gene bir yakayım
  • Mef , Uskudar , Sehir universitelerinden genel olarak giden arkadaslarim memnunlar . Ozellikle Uskudar universitesi iyiymis . Dedigin siralamaya Nisantasi %75'te geliyor ama malum pek iyi anilmiyor orasi . Pek iyi degil yani . Okan ve Halic zaten iyi universiteler . Umarim senin icin iyi olacak yeri kazanirsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: imthebossheree

Hep psikoloji okumak istedim ama matematiği sağlam yaptığım için hocalarım beni sürekli sayısala çekti şimdide tıptan psikiyatri okumaya çalışıcaz hadi bakalım senin yerinde olsam düşünmeden psikoloji derdim ben gene bir yakayım
    Benim gönlümde de psikoloji var da % 50 psikoloji tutturabilirim ancak maddi yönden sıkıntı olabilir o yüzden alternarif olarak ögretmenlik
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.