Şimdi Ara

Singed Mainler yardımcı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni hesap kasarken keşfettim Push Nasus oynamayı ve Singed'ın da bu tarz oynayabiliyor (Proxy).Ayrıca troll ve eğlenceli bi yapısı da var gibi.30a kadar gideceğim süreçte biraz öğreneyim diyorum.

Bu hero proxy olmadan da oynanır mı oynanırsa nasıl bi build ve oyun tarzı seçilmelidir?İlgilerinizi çin teşekkürler...

• Sirchez izle alamadığı lane yok her şampiyona karşı nasıl oynaması gerektiğini biliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakibe göre seçmelisin. Uzaktan dürtebilen champlar karşı zayıf kalıyor. Proxy olmadan oynarsın ama yine backdoor üzerine gitmelisin. Çünkü singed değişik bir tank. Tf lerde singed ı hiç umursamadan hareket edip onu en sona saklayabilirsin. Rakip takım sana dalmadığı sürece yada sen rakip takımın ortasına giremediğin sürece tehdit oluşturman zor. Oysa öbür tanklarda bir nati, bir maoda böyle bir durum yok. Bu yüzdende ayrık ittirme yaparak rakibi üstüne çekmek çok daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lehends var korede sürekli düşüp çıkışlar yaşayan sadece oynayış tarzını izlesen yeterli

Sirchez konusuna bende katılıyorum kaliteli oyuncu üst koridor taric bile oynuyordu

Ayrıca forumda bu arkadaş ustalık ligine yakındı hatırladığım kadarıyla bilgi paylaşımı yapabilir

• Tam kanser ya. Singedi oynarken yapman gereken en onemli sey surekli ctrl 4 spamlaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Tam kanser ya. Singedi oynarken yapman gereken en onemli sey surekli ctrl 4 spamlaman.

İhihi yiah yiah yiah.

• Feedleyerek kazanma keyfisi. 3 maç oynadım ikisi win. Tekini de zorla kaybettik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Sivir ne durumda?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Singed420 var onu tavsiye ederim sirchezden ziyade

• Normalde ilk iki wave i lanede yapıyorsun,farmi kule altında ittikten sonra kulenin yanından geçip iki kule arasında farmini yapıyorsun,ve junglera söyle topa hiç uğramasın.Normal maçlardan bahsettiğim renekton namus irelia fiora vs vs.Ama dün singed için kanser olan vlad gibi herolara karşı oynarsan kesinlikle kule altı oynicaksin ve jungundan gank istiyceksin.Jung gelince öldürdüğün anda allah ne verdiyse iticeksin.Ayni şey vayne ve jayce için de geçerli.Teemoyu ben eziyorum ama ediliyorsan safe oynarsın.Başka sorun varsa yazarsın

• Yorumları tek tek okudum ilgi gösteren herkese teşekkür ederim Singed420 izledim biraz tam kanser.Sirchez i Nasusundan bilirim Singed ine de bakmak lazım.

• Benim icin en zoru havaya aa vurup e ile atarken aa nin vurmasi olayı onu kaptiysan sorun yok bence

• Proxy singed ve nasus için kimse zikretmese de bana göre en önemli item Mercury's Treads. Early game için fazla ön plana çıkmasa da. Mid ve late game için 2.000 - 2.500 gold luk bir defansif eşya değerinde iş yapıyor. Özellikle rakip gücünü kitle kontrollerden alıyorsa onun için kötü bir duruma dönüyor işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Feedleyerek kazanma keyfisi. 3 maç oynadım ikisi win. Tekini de zorla kaybettik.

bir aralar takıldığım hatunun teki de senin gibi "gibisi, keyfisi, şeysimsi" tarzında konuşuyordu. bu akımın geldiği yer falan belli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

Feedleyerek kazanma keyfisi. 3 maç oynadım ikisi win. Tekini de zorla kaybettik.

bir aralar takıldığım hatunun teki de senin gibi "gibisi, keyfisi, şeysimsi" tarzında konuşuyordu. bu akımın geldiği yer falan belli mi?

Tamam anladık sevgilin olmuş.
  • quote:

quote:

Ben de hatunlardan duydum. Akımın çıkış noktası bilinmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

quote:

quote:

Tamam anladık sevgilin olmuş.

sevgilim hiç olmadı, kıps.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.