Selamlar. Sinerji üzerinden topladığım sistem hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Monitör: Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü ![]() MONİTÖR DAHİL TOPLAM: 117 BİN TL. |
Sinerji'de Topladığım RTX 5070 TI Sistem Hk.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Guzel genel olarak,kirpilabilir tabi nedeni yoksa
Duz gaming pro ya iyi demisler(v1 olmayan),5090 takmayacaksaniz psu 850w yeterli olur,kasa sinerjide 3-4 bine duzgun bisey yok zaten mecbur gibi o lancool 3.Diger turlu ayni yerden toplaninca normal fiyat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 22 Mayıs 2025; 17:23:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırpabildiğim kadar kırptım hocam. Çok da aşağıya inip kalitesiz ürün toplamak istemiyorum.
Akakçe'de favorilediğim ürünlerin çoğu Sinerji'den alınıyor diye direk burada topladım.
850w psu ile 1000w psu 3.1 aynı fiyat diye bunu seçtim.
Redditte Palit Gamerock tavsiyesi çok veriliyor diye seçtim.
Soğutucu olarak daha en az 2 sene götürsün diye hava soğutma seçtim.
-
Kirpma dedigim kasa-psu-kartti.Psu da model/platform farkindan fiyat ayni olmus,tabi yine iyi.
https://www.sinerji.gen.tr/palit-geforce-rtx-5080-gamerock-16gb-gddr7-256-bit-dlss-4-ekran-karti-p-54068
5080e çıkmaya değer mi hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hic gerek yok,ayni kaderi paylasacak zaten 5070ti ile.
inceden 94 e toplamıstım buna yakın sistem
-
Topladığınız sistemi atar mısınız?
-
-
PSU yu 1000 seçme nedenim ileride 5080 super ya da tı çıkarsa ona geçmek için.
Kasayı da hoşuma gittiği için seçtim biraz zevk durumu diyelim.
Sizinki de gayet yeterli.
Bütçem OLED 2K monitöre de şans veriyor şimdilik.
Buna bakıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 22 Mayıs 2025; 22:19:37 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X