Şimdi Ara

Sinemia Özel Sinema Kulübü | Ana Konu | Güncel Bilgiler Burada | (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.944
Cevap
112
Favori
282.122
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten checkinde foto koyun yazıyorlarmış,burdan bakmasanız da anlardınız sinemada :) ben hiç foto yüklemedim 6. Ayım bitiyor gayet memnunum şahsen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 6 Nisan 2017; 17:17:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    Ben de hic yuklemedim Ama onceden haberim olmasini isterim her detayin...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de alacaktım şuan resmen vazgeçtim. neler dönmüş böyle.. biletin fotoğrafları 30 dakikalar tam çıkmamış pnr görünmemiş biletin ucu kıvrılmış gülmemişsiniz arkanızdaki duvarın sıvası çökmüş falan. bunedir yahu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sleepydragon

    ben de alacaktım şuan resmen vazgeçtim. neler dönmüş böyle.. biletin fotoğrafları 30 dakikalar tam çıkmamış pnr görünmemiş biletin ucu kıvrılmış gülmemişsiniz arkanızdaki duvarın sıvası çökmüş falan. bunedir yahu

    tavırlarını değiştirmedikleri ssürece alınacak en iyi karar budur ne zaman ki düzelirler hem mevcut müşteri döner hemde yeni müşteriler gelir. en güzel reklam insan içinde dönen reklam derler bakın yaşanan olumsuzluklar bile nasıl etkiliyor işte bunu anlamayacak kadarda amatör bir kuruluş

    fotoğraıf her checkinde istemiyor arkadaşlar ama %95 fotoğraf var artık. çok nadiren istemiyor. ben aslında sıradaki kuralı merak ediyorum gerçekten bileti asıl sahibinin alıp almadığını görmek için yüzümüzü çekmemizi de isteyebilirler valla beklerim bu acemiliği




  • Garip garip olaylar.
  • şurdaki yorumları okuduktan sonra kesin üyelik almamaya karar verdim alacak arkadaşlarım vardı

    onlarıda durdurdum foto çek gönder ile uğraşamam fiyatlarıda uygun değil
  • 2 hafta sonra üyeliğim bitecek asla yenilemeyeceğim bu süreçte internet ve çevremden 5-6 kişiyle konuştum ve almamaları için telkinde bulundum.Sinemia benim için bitmiştir üyelik iptal edip haram yemek için sürekli saçmalıklar çıkardılar boğazlarında kalır inş bunlara para kazandırmayın artık.Bundan sonra isminin geçtiği her yerde kötüleyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun sozlesmede olmayan maddeden(foto cekme) dolayi iptal edilen uyelik icin hakem heyetine basvurdum.



    3-6 ay arasinda sonuclanacakmis.



    darisi uyeligi iptal edilenlere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslimdayok kullanıcısına yanıt
    sen kaç aylık aldın ne kadarını kullandın toplam ne kadar verdin
  • kasim sonu 6 aylik 240liraya almistim.4 nisanda uyelik iptal oldu. mayis sonu bitecekti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslimdayok -- 7 Nisan 2017; 16:45:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslimdayok

    kasim sonu 6 aylik 240liraya almistim.4 nisanda uyelik iptal oldu. mayis sonu bitecekti

    Aynı dönemde aynı süre almışız hocam. Benimde aynı şekilde iptal etmeye fırsat kolluyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 6 aydır aralıksız kullandığım Sinemia'ya hızlı ve öfkeli ile ara vereceğim.Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadığım için ve ucuza çok film izleme fırsatı için kendilerine teşekkür ederim.Buradaki arkadaşlarla da ilgi alışverişlerimiz oldu onlara da teşekkür ederim,konuyu takip etmeye devam edeceğim sadece tecrubelerimi aktarmak istedim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradıkları karlılığı yakalayamayınca üyelik iptalleri gerçekleşmeye başladı, hem de bedel iadesi yapılmadan.

    Sürekli birlikte sinemaya gittiğim arkadaşımın ve benim üyeliğim iptal edildi. İşin garip tarafı tüm seanslara beraber gidip sinemia kurallarını harfiyen uyguluyor olmamıza rağmen ikimize de farklı seanslar ile ilgili bahaneler üreterek üyeliklerimiz iptal edildi. 2’şer aylık ödemelerimiz boşa gitti.

    Adamların gerekçeleri de sistemi aldatıyor oluşumuzmuş. Vay be ben neymişim dedim, sistemi aldatmalar filan...

    Ekran görüntüsü:
    http://i.hizliresim.com/p0bynr.png


    Alacak arkadaşlar, risk budur!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl0ck -- 8 Nisan 2017; 16:8:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • foto çekip nereye gönderiyorsunuz ? "cevabı aldım" 44 liralık üyelik ile 1 ay daha alayım diyorum gidilecek 3 film var bu ay 1 tanesi IMAX.
    Ama foto çekildiği halde üyelik nasıl iptal oluyor ?

    10 lira 15 lira için stres falan mesaj trafiği yaşamak istemiyorum..Üyelik almayacağım vazgeçtim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 9 Nisan 2017; 13:18:29 >
  • Beyler aranızda hic şikayette falan bulunan oldumu sonuc ne oldu veya sürec nasıl işliyor yardım ederseniz bende yarın şikayet etmeyi düşünüyorum bu nedir böyle herkes madur herkes şikayetçi herhalde şikayetçi olan vardır diye düşünüyorum aranızda. bilgilendiririseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslimdayok

    burda bana laf ediyorsan biletim var koltuk no sinema adi vs goruncek sekilde fotoyu cektim zaten.





    tuketici hakem heyetine gidecekler icin



    her evraktan 2 tane istiyorlar

    mavi dosya olacakmis. poset degil

    (uyelik iptali madde 3.28e gore yapmislar fkt onceden alanlar en son madde 3.25 var)



    hocam konuyu tam acıklarmısın ben yarın gidecegim thh ye ve tam olarak neler hazırlayıp gitmemem gerekiyor acaba? evrak demişsiniz nedir o evraklar mesela. ve maddeler falan demişsiniz onlar nerdedir. benim ocak ayının 4ünde üyeligim başladı beni hangi madde ilgilendiriyor mesela. vs vs. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eediz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Görkem !


    quote:

    Orijinalden alıntı: eediz


    quote:

    Orijinalden alıntı: exe2000


    quote:

    Orijinalden alıntı: eediz

    pnr kod ile aldım. doğrulama istemedi dün. Bende çekmedim. Şuanda üyeliğiniz iptal edilmiştir die yazı geldi. Artık iyice çığrından çıktılar. iki aşamalı istemiş güya.

    Aynı durumu sistemi değiştirdikleri ilk günlerde yaşadım. check in sırasında bilet istemeleri bende 22 martta başladı. Kartımdan para çektiler bu ne dedim. 21 martta biletinizin fotosunu göndermemişsiniz dediler. O gün öyle bir uyarı çıkmadı telefonumda ben nerden bileyim sistem değiştirdiğinizi dedim. Ayrıca 21 marttaki bileti de atmamıştım. Alın istediğiniz buysa fotosunu da yolladım dedim. Çekilen ücrerin iadesini talep ettim. Ne yaptım ne ettiysem iade etmediler. Sistemde öyle görünüyor, fotoyu o anda yüklemeniz lazımdı, otomatik işliyor deyip kestirip atıyorlar. Eğer üyeliği sanal kartımla almış olsam para çekemeyince üyeliğimi de iptal edeceklerdi. Gözleri dönmüş durumda arkadaşlar. Bu iş böyle olmaz. Herkesin başına gelebilir. Tepkimizi göstermeliyiz bu konuda.

    bencede herkesin başına gelecek bu eminim. sistemde sıkıntıları olduğuna eminim yani. yada sürekli tetikte olup 10 kere sorgulayaccaksın. resmen artık çığrından çıktı bu sinemia

    siz ne yapıtnız varmı bir gelişme ? yapabileceğimiz ne varsa yapalım.

    @exe2000 bilet parasını alamazlar madem elinizde bilette var. asıl amaç eğer gerçekten kontrolse alın işte verdiğinizde öyle nasıl cevap verebilirler. sizde peşini bırakmayın derim yoksa meydanı boş bulacak bunlar. ama 29 lira kampanyasıyla belli ki baya zarar etmişler ne yapacaklarını şaşırdılar.

    asla bi sonuç yok o yüzden yasal yollardan deneyeceğiöm kesinlikle çok katı ve müşteri memnuniyeti diye birşey yok adamlarda.

    ediz bey ne yaptınız bu konuda? banada yardımcı olurmusunuz yapılacaklar hakkında?




  • maximum kredi kartına sabah 12.30 a kadar olan seanslar 7 tl... istinye park zorlu center vs. her yerde geçerli 3d Imax dahil 7 liraya izliyorsun..

    üstelik geçen 2 haftada 1 bilet alana 2 ay kullanım süreli 1 bilet hediyesi yaptılar. 2 haftada 2 film izledim 2 ay süreli 2 bilet kaptım.. üstelik 3d imax filme sadece 7 lira ödedim.. Istinye park da 4 Imax filme 14 tl ödemiş olacağım..

    sinemia 45 liradan kapıyı açıyor binbir de saçma işlemleri var.. 2017 yılı çöp geldi çöp geçecek gibi film izlemek istiyorum ama düzgün film yok.. en son bedava bilet kampanyası için hayat filmine gittim hiç beğenmedim...

    ayda taş çatlasa 3 izlenilir güzel film çıkıyor. 21 lira ederi var.. üstelik dijitürk logan filmi için kampanya yaptı 2 bilet kaptık moana filmi için bedava bilet verildi.. çek satış bölümünden olmadı uyguna bilet alıyorsun...

    baydöner in kampanyası vardı 15'er liradan 2 menü almıştık sinema biletlerini 8,95 den veriyorlar. 2 bilet aldım john wick 2 ile la la land filmini izlemiştim. bir çok firma uyguna bilet kampanyası yapıyor.. tchibo dan 2 pantalon aldım maximum kartla 2 cinemaximum bileti verdiler.

    vodafone pazartesi salla kazandan bazen sinema bileti hediyesi veriyor.. sana çıkmasa bile konudan takip ediyorsun 5 liraya adam kodu satışa çıkarıyor..

    velhasıl kelam 2017 yılı sinema açısından kötü geçiyor, salonlar boş. onlarca kampanya varken sinemia gereksiz üstelik binbir engel çıkarıyorlar adama

    bir lafım da sınırsız diye aynı filmi 5 kez izleyip 30 günde 28 film izleyenlere... sizin gibi herifler yüzünden adam gibi kampanya yapılmıyor ülkemizde.. sinemia nın ederi 29 liradır yaparsın üyelik ayda güzel 5 film olur izlersin onlarda kazanır sen de.. ama görgüsüz gibi yamyamlık yaparsanız adamların da bir savunma mekanizması var..




  • cellat87 kullanıcısına yanıt
    *dilekce evraklar 2ser adet olacak.

    *sinemia chatten uyeliginin hangi maddeye istinaden iptal edildigini ogren.

    *benim sozlesme 3.25 te biterken sinemia benim uyeligi sozlesmede olmayan 3.28 den dolayi iptal etmis yani bilet fotosunun eksik olmasi vs. (soyle bir durum varsa bilemiyorum" her seyi kafalarina gore degistirme hakki")

    ben iptal maili, iptal maddenin chat konusmalarinin ekran goruntusu, sisteme yuklemeye calistigim bilet, mesafeli sözleşmeler bunlari ekledim verdim)





    adres belki eski sozlesmede eski olabilir. gunceli kolektif house lu bir sey olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

    maximum kredi kartına sabah 12.30 a kadar olan seanslar 7 tl... istinye park zorlu center vs. her yerde geçerli 3d Imax dahil 7 liraya izliyorsun..

    üstelik geçen 2 haftada 1 bilet alana 2 ay kullanım süreli 1 bilet hediyesi yaptılar. 2 haftada 2 film izledim 2 ay süreli 2 bilet kaptım.. üstelik 3d imax filme sadece 7 lira ödedim.. Istinye park da 4 Imax filme 14 tl ödemiş olacağım..

    sinemia 45 liradan kapıyı açıyor binbir de saçma işlemleri var.. 2017 yılı çöp geldi çöp geçecek gibi film izlemek istiyorum ama düzgün film yok.. en son bedava bilet kampanyası için hayat filmine gittim hiç beğenmedim...

    ayda taş çatlasa 3 izlenilir güzel film çıkıyor. 21 lira ederi var.. üstelik dijitürk logan filmi için kampanya yaptı 2 bilet kaptık moana filmi için bedava bilet verildi.. çek satış bölümünden olmadı uyguna bilet alıyorsun...

    baydöner in kampanyası vardı 15'er liradan 2 menü almıştık sinema biletlerini 8,95 den veriyorlar. 2 bilet aldım john wick 2 ile la la land filmini izlemiştim. bir çok firma uyguna bilet kampanyası yapıyor.. tchibo dan 2 pantalon aldım maximum kartla 2 cinemaximum bileti verdiler.

    vodafone pazartesi salla kazandan bazen sinema bileti hediyesi veriyor.. sana çıkmasa bile konudan takip ediyorsun 5 liraya adam kodu satışa çıkarıyor..

    velhasıl kelam 2017 yılı sinema açısından kötü geçiyor, salonlar boş. onlarca kampanya varken sinemia gereksiz üstelik binbir engel çıkarıyorlar adama

    bir lafım da sınırsız diye aynı filmi 5 kez izleyip 30 günde 28 film izleyenlere... sizin gibi herifler yüzünden adam gibi kampanya yapılmıyor ülkemizde.. sinemia nın ederi 29 liradır yaparsın üyelik ayda güzel 5 film olur izlersin onlarda kazanır sen de.. ama görgüsüz gibi yamyamlık yaparsanız adamların da bir savunma mekanizması var..

    dibine kadar katılıyorum. fakat vodafone sinema biletlerini kıstı o kapıyı kapattık

    ayrıca sinemia artık "her gün bir yeni kurban" sistemine geçti tabiri caizse. konuda güzel şeylerden ve çeşitli tavsiyelerden bahsederken birden herkes mağdur olmaya başladı burada ciddi şekilde oturup düşünmeleri gerek eminim şu sıralar hiç iyi geridönüş olmadı kendilerine. ayrıca bir sorum daha olacak size. ilk seans 7 lira olayı imax salonlarında geçerli mi ? ve bunu sinemanın olacağı gün mü almak zorundayız. cuma gidip ctesi sabah 12 seansına alınmıyor değilmi 7 liradan.




  • 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.