Şimdi Ara

Sinemia Özel Sinema Kulübü | Ana Konu | Güncel Bilgiler Burada | (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.944
Cevap
113
Favori
282.000
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • andrOnur kullanıcısına yanıt
    sen onlara bakma sınırsız olarak reklam yapıyorlarsa buna adet koyamazlar ister 10 filme git ister 50 film sinemia karışamaz tekrar filmlerinide dahil edersen her türlü 15 i geçiyor
  • Anladım, teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exterminant kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi biraz önce kartım geldi teslim aldım. Aktifledim ama karta bakiye ne zaman yükleniyor bilen var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilberto35

    Dediğiniz gibi biraz önce kartım geldi teslim aldım. Aktifledim ama karta bakiye ne zaman yükleniyor bilen var mı acaba?

    Sinemada checkin yapinca yukleniyor hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilberto35 İ kullanıcısına yanıt
    ininala da kartı ekle mobil uygulamasını indir telefondan kartın bakiyesine bakarsın ininala tanımlamadan sinemia kullanamazsın
  • İninaldan hesap açtım, kartımı ekledim, sonra sinemiaya "kartımı teslim aldım" linkinden devam edip oraya da kartımı ekledim. Şu an üyelik aktifleşmiş görünüyor. Ama hesapta para yok. Check in sonrası para yükleniyor demiş yukarıdaki arkadaşım @tiger86. Merak ettiğim daha önceki konuda kartı gelen kişiler, kart geldikten 1 gün sonra sinemaya gidebilirsiniz diyordu. Ben bu akşam gitmek istesem gidemeyecek miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilberto35 -- 6 Şubat 2016; 14:59:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilberto35

    İninaldan hesap açtım, kartımı ekledim, sonra sinemiaya "kartımı teslim aldım" linkinden devam edip oraya da kartımı ekledim. Şu an üyelik aktifleşmiş görünüyor. Ama hesapta para yok. Check in sonrası para yükleniyor demiş yukarıdaki arkadaşım @tiger86. Merak ettiğim daha önceki konuda kartı gelen kişiler, kart geldikten 1 gün sonra sinemaya gidebilirsiniz diyordu. Ben bu akşam gitmek istesem gidemeyecek miyim?

    Bu işlemleri yaptıktan sonraki gün kart aktifleşiyor olması lazım. Sinemia uygulamasına girdiğinizde bir uyarı çıkmıyor mu? Kart bugün geldi ve işlemleri bugün yaptıysanız gece yarısı uygulamada checkın yapılabilir konuma geliyor sizde durum nedir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunus91


    quote:

    Orijinalden alıntı: İMAX 3D


    quote:

    Orijinalden alıntı: yunus91

    Hediye et kısmından üyelik paketi seçip bkmexpress ile ödeme yapmama rağmen ödeme onayından sonra tekrar üyelik paketi seçilen sayfaya yönlendirdi. Resmen ödeme askıda kaldı. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Çözüm bulan oldu mu? Tutarı karttan çekti, üyeliğin son durumuyla ilgili bir sayfa çıkmadı.

    destek@sinemia.com buraya hemen email gönder sorununu anlat sana cevap verirler

    Hemen yazdım zaten. Yarım saat oldu. Geri dönen yok. Biraz daha bekleyelim bakalım.

    1 saati geçti cevap yazmadılar. Daha önceden üyelik hediye etme seçeneğini kullanan oldu mu? Bu seçenekte işlemler nasıl ilerliyor? Hediye edilen kart kargo takip linki güfelan veriyorlar mı? Ödeme yaptık, ayrıntılı bir bilgiye ulaşamıyoruz.

    edit: sonunda cevap verdiler :) gerekli kontroller yapılıp gün içerisinde bilgilendirme e-postası gönderilecekmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c1xa -- 6 Şubat 2016; 15:07:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir uyarı çıkmıyor. Üyelik karşılama sayfasında, Üyelik durumunda "üyeliğiniz aktif", üyelik başlangıç tarihi olarak da bugünün tarihini atmış sistem.
  • Buraya gelişmeleri yazarsanız bende sizden öğrenmiş olurum. Bende nişanlıma hediye etmeyi düşünüyorum çünkü, en azından işleyişi bileyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilberto35

    Herhangi bir uyarı çıkmıyor. Üyelik karşılama sayfasında, Üyelik durumunda "üyeliğiniz aktif", üyelik başlangıç tarihi olarak da bugünün tarihini atmış sistem.

    Telefonunuza indirdiğiniz sinemia uygulamasından bahsediyorum. Kartı bugün teslim alıp, aktifleştirme işlemlerini bugün yaptıysanız sinemia uygulamsında sinemalarda checkin yapamazsınız. Bir sonraki gün aktif oluyor. En azından bende süreç öyle işledi.

    Kartı teslim aldığımda destek ekibinin yönlendirmesiyle ininal.com daki hesabıma kartı tanımladım. Daha sonra uyelik.sinemia.com da kartı teslim aldığıma dair işlemleri tamamladım ve sonrasında sinemia uygulamasında oturum açtım. Bu işlemleri yaptığım gün uygulamada checkin yapamıyordum. Kartın/üyeliğimin bir gün sonra aktif olacağı yazıyordu sanırım. Sizde uygulama ekranındaki durum nedir? Bugün yaptıysanız işlemleri aynı şekilde olmalı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilberto35

    Buraya gelişmeleri yazarsanız bende sizden öğrenmiş olurum. Bende nişanlıma hediye etmeyi düşünüyorum çünkü, en azından işleyişi bileyim.

    Tabii ki yazarım. Gün içerisinde bilgi vereceklerini yazmışlar ama umarım fazla uğraştırıcı bir süreç olmaz.
    Sanırım işlemleri yaparken fazla bekledim. Bkmexpress ödeme onay ekranından hemen ilk sayfaya yönlendirdi. Muhtemelen ödeme askıda kaldı. Şu sıralar çok sık yaşıyorum bu durumu. Ödeme aşamasına geldikten sonra işlemleri seri bir şekilde sonlandırmak gerekiyor sanırım.

    edit: Destek ekibi tarafından geridönüş yapıldı. Hediye üyeliğime dair e-posta ile bilgilendirilme yapıldı. 3 işgünü içerisinde kargolanacağı ve kargo ulaştığında davetiye.sinemia.com üzerinden aktivasyon yapılacağı yazıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c1xa -- 6 Şubat 2016; 18:28:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Check in kısmına kadar aynı prosedürü bende uyguladım. Check in yapmayı denemedim daha evde olduğumdan dolayı ama konumu açıp bilet al dediğim de bana yakın sinemaları ekranda listeliyor. Ekranın en üstünde ise yeşil renkte günlük bilet hakkınızı kullanabilirsiniz diyor.
  • BKM ile 3 aylık fiyat nedir arkadaşlar, hala bilgi bulamadım.
  • Mr.Kertenkele kullanıcısına yanıt
    bilen olsaydı zaten cevap verirdi hem 3 ay neden aliyosun 6 ay 39 tlden al iste

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İMAX 3D

    bilen olsaydı zaten cevap verirdi hem 3 ay neden aliyosun 6 ay 39 tlden al iste

    Direk 240 tl çekmese öyle alırdım da 3 aylık yaklaşık 150-160 tlye denk gelmesi lazım. Bütçeyi çok zorlamamak gerek. :D
  • Mr.Kertenkele kullanıcısına yanıt
    herkes kredi kartı ile taksitli alıyor bende 6 taksitli aldım aylık 46.79 ödüyorum
  • ozdek kullanıcısına yanıt
    öyle bişey olamaz internetten kartı aktif ettikten sonra 1 gün sonra kullanabiliyorsun aynı gün kullanamazsın sinemia bunu tespit ederse sorun yaşayabilirsin haberin olsun
  • Mr.Kertenkele kullanıcısına yanıt
    3 aylik uyeligin ay basina normal fiyati 69TL %33 indirim ile 46.23e gelir 3 aylik 138.69 olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu insan niye alır anlamıyorum. Matematiğini yapayım sizin için.

    Büyükşehirde yaşayanlar muhtemelen 12-20 lira verecek biz buna 13 lira desek. Her gün 1 filme gitme şartıyla 1 ay boyunca bütün filmlere gidebiliyorsunuz.

    1 bilet = 13 lira
    1 ay toplam sinemaya gelen film sayısı= 30 film sınırlaması koymuşlar lan hangi sinemaya 1 ayda 30 film gelmiş kimi kekliyorlar lan bunlar. 10 dan fazla film geldiğini gören oldu mu ? Hadi biz 12 diyelim.

    13 carpı 12= 156 Lira

    Kampanyasız ödeyeceğiniz fiyat= 156

    6 aylık en ucuz paket 59 liralıktan ele alalım.

    156-59=97

    97 bölü 13= 7 Yani 7 filmlik ekstra cebinizde kalacak.

    Kazancınız yaklaşık 97 Lira o da sinemaya her gün giderseniz. Her gün hangi insan evladı sinemaya gitmiş orası da meçhul. Her gün değil de arada sırada gitseniz kazancınız yerine zararınız olacak arkadaşlar. Bu oyunlara gelmeyin bence.

    Bunun yerine gidin genç türkcell falan veya mars club sinema kartı kullanın 2 bileti bedava getirin boş boşuna para vermeyin şunlara.

    edit: bir de davetiye sistemi getirmişler sonradan daha dikkat çekici ve isteği bol olsun diye ben yemem sağolasın afiyet olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simplify -- 7 Şubat 2016; 11:03:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.