Şimdi Ara

Sinemia Özel Sinema Kulübü | Ana Konu | Güncel Bilgiler Burada | (420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.944
Cevap
113
Favori
282.079
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lanet olsun böyle firmaya, bir aylık aldım bir defa bile kullanamadım, ne muhattap var ne iletişim numarası var, canlı destek diyor 2 saatte cevap veren yok, adamlar digital dolandırıcılık sistemi kurmuş, 30 liraya sinema bileti aldım zannediyorsun bir tane bile kullanamıyorsun, hep yalan dolan, kartımı kırdım attım hala aylık para kesiyorlar benden.
  • ilk kartımı kargo başkasına teslim etmiş benim haberim yok bende şehir dışındayım döndüm kart elime geçti birde baktım ki 2 gün sonra kullanım sürem bitiyor, tabi sinemia da muhattap yok tuttmuşlar bir yazıyı copy paste edip kartı teslim alınca üyelik başlar diye, hırsızlar laf da dinlemiyor almadım kart yok ortada diyorum bir tane müşteri temsilcisi yok yardımcı olacak! kartı kırıp çöpe attım
  • maxim kullanıcısına yanıt
    Üyeliğinizin iptali gerçekleştimi peki?
  • ali.kose kullanıcısına yanıt
    kendim iptal ettim, ben bir aylık aldığımı sanıyordum meğer bunlar her ay kartımdan para çekecek şekilde tezgah kurmuşlar, yani satarken bir aylık diyor kart bilgilerini giriyorsun, ve siteleri kart bilgilerini sistemden silmene izin vermiyor 1 ay dolunca 2. ayın da parasını kesiyor, 2 ay para ödedim bir defa bile kullanmadım.

    kullanmadım derken kullanmak istedim, sinema gişelerinde problem oldu bi sürü yol gittim geldim o kadar vakit harcadım ama bu kart ile film izleyemedim, Allah hepsinin belasını versin başka da birşey demiyorum.

    verdiğim parasında da değilim sinemaya gidip dilenci gibi ortada kalıyorsun ne muhattap var ne müşteri hizmetleri var, 3 tane mal koymuşlar canlı desteğe herkese onlar yetişecek sanıyorlar, sen gişe de kalmışsın film başlamış hala bekliyorsun ki bu hırsızlar cevap versin.

    verdikleri cevap da copy paste.
  • birde bu kadar rezelatin üstüne bugün bildirim geldi, izlediğin filmi beğendin mi diye, sanki film izlettiler de bir de beğenmesi kaldı. giremediğim filmi de izlemişim sayıyorlar, böyle şerefsizlik olamaz, altı üstü bir sinema, giremedik bari özür dileyin 1 kullanım hakkını geri verin, ulan o da yok hem izlemiyorsun hem hakkın gidiyor, hem paran gidiyor, hem vaktin hem sinemaya gidiş geliş masrafın !!
  • maxim kullanıcısına yanıt
    Açıkcası hocam aldığım günden beri stabil şekilde kullanıyorumda ortalama 5 ay oldu alalı bir kaç kişidende boyle şikayetler duyunca işkillenmemek elde değil
  • 2 ay para ödedim ne kullandım ne film izledim, aldığım günden beri problemleri ile uğraşıyorum, birde bankaya harcama itiraz formu faxladım, insanın bunlarla uğraşması için işsiz olması lazım :))

    sizin gibi sorun yaşamayarak kullandığını söyleyen de var, benden çok çok fazla sıkıntı çeken de var, şikayetvar.com ve ekşi sözlükte yazılanları okudum tam bir dolandırıcılık şebekesi bunlar.

    En son mesela organize işlere gideyim, 50 tl para verdim bari 1 defa film izleyeyim dedim, uygulamayı açtım, yakınımdaki sinemya baktım 22.00 da film var, iyi dedim gittim filme 5 dk var, cinemaximumdan baktım salonda yer musait checkin yaptım ( bu arada uygulama bildirim verdi eğer sinemia kartın olmasaydı bu filme gitmek için 35 tl ödeyecektin ) kod verdi falan neyse, gişe kabul etmiyor, ne kod ne kart işlem yapmıyor, yetersiz bakiye diyor,

    nyse bu hırsızlar cevap verene kadar film başladı benim de hevesim kaçtı, gişe diyor ki bizlik bir durum yok sinemia ile alakalı, hırsızlara yazıyorum sıkıntıyı, onlarda suçu gişeye atıyor film başlamış ben elimde telefon 1 tane embesil ile mesajlaşmaya çalışıyorum, neyse bu embesil dedi ki bu seansta geçerli değil başka filme gidebilirsiniz :D

    dalgaya bak, başka filme git dedi bana, neymiş uygulamada görülen seanslar bilgi amaçlıymış, ulan mal oğlu mal zaten bilgi amaçlı olacak süs için mi koyacaktın seans saatini, gişeye sordum film kaç para 35 tl dedi, yukarda yazmıştım sinemia övüne övüne bildirim gödnerdi, kartın olmasa 35 tl ödeyecektin diye :D

    hayatım boyunca bişeye para ödeyip üstüne bu kadar rezillik çektiğimi hatırlamıyorum,

    nyse lanet olsun kartınızı bi tarafınıza sokun dedim, kartımı ve üyeliğimi iptal edin dedim bu mevzuyu kapttım.

    2 gün sonra bildirim gelmesin mi kartımdan 25 tl çekmişler ve 1 ay daha üyeliğim olmuş :D

    birde hiç bahsetmediğim bir konu var, eşime hediye olarak aldım birlikte gideriz diye, alırken kart aktifleştirilince süresi başlar diye yazıyordu, eşim bi süre memlekete gitti geldi falan, bilin bakalım ne oldu , tabi ki kartın kullanım süresi bitti daha zarfından çıkarmadan :D

    bu hayvan evlatlarına anlatana kadar dilim damağım kurudu, ille de kargo teslimatı ile süre başlarmış,

    gönderdikleri maili gönderiyorum yok, ekran resmi alıyorum yok, salağa anlatır gibi tek tek tek tek anlattım , bana dedi ki sizi biraz bekletecem, gitmiş başkasına sormuş mal, sonra güç bela kartın süresi güncellendi.

    bu karaktersizlerle uüraşmaya mecalin olmasın 2dk da parana da kartına da çöküyorlar, saatlerce uğraşınca bir çözüm buluyorsun, bişey yazıyorum cevap ertesi gün geliyor,

    ülkenin halina bak isteyen şirket kursun milleti kandırsın dolandırsın, uğraşsan üstüne gideyim desen kendinden utanıyorsun artık.




  • Arkadaşlar sinemia müşteri hizmetlerinin dediğine göre,

    Ayda 1 kere verilen özel seans hakkını kullanmak için 1 ay geçmesi gerekiyormuş.

    Misal üyelik yenileme tarihi 5'i, 15'inde IMAX kullandınız. 5'inde üyeliğiniz yenilendi. 15'ine kadar IMAX hakkınız yok.

    Bu nasıl saçmalık? Bununla karşılaşan başka biri var mı?
  • Arkadaşlar sinemia müşteri hizmetlerinin dediğine göre,

    Ayda 1 kere verilen özel seans hakkını kullanmak için 1 ay geçmesi gerekiyormuş.

    Misal üyelik yenileme tarihi 5'i, 15'inde IMAX kullandınız. 5'inde üyeliğiniz yenilendi. 15'ine kadar IMAX hakkınız yok.

    Bu nasıl saçmalık? Bununla karşılaşan başka biri var mı?
  • arnold3528 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam malesef böyle 30 günde 1 tane hakkımız oluyor
  • Teşekkürler.
  • altinbas07 kullanıcısına yanıt
    15 günde gelsin şükredin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Migrosdan gidip sinemia kartı alan varmı? Varsa nasıl aktif ettiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc.nc N kullanıcısına yanıt
    Hocam kartsız kullanımı sinemia uygulamasında check in yapıyorsun sonra sana kod veriyor onu sinema gişesindeki personele göster işlem tamamdır ben bir sorun yaşamadım bugüne kadar normal seanslarda kart geçerli değil bildiğim kadarıyla sadece ımax olursa kart geçiyor diğer şekilde yetersiz bakiye uyarısı veriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Crazy_Slayer kullanıcısına yanıt
    Hocam normal seanslarda olmuyor sadece ımaxlerde oluyor kart geçme olayı. Pnr kodu ile alıyorsun bileti check in yapıyorsun ilk ardından premium ile bilet al diyorsun seans ve bir iki soruyu teyit ettikten sonra pnr kodu görünüyor onunla alıyorsun bileti sıkıntı olmuyor. Ben genelde bu şekilde alıyorum başta bende kartla denedim ama izin vermiyordu sonradan çözdük müşteri hizmetleri ile görüşünce

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 sefer 1 tl çekim halen iade gelmedi arkadaş ya ! ne biçim iş bu. sorduğumda da 7 ile 13 iş günü diyor bankanıza sorun diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CuneytBora

    15 günde gelsin şükredin
    10. gün KIZDIM MESAJ ATTIM AYNI GÜN KARGO ÇIKTI Kullandım C.tesi ama P.tesi diye işleme aldılar.!
  • Arkadaşlar;
    Cahilliğime verin ben yeniyim eski olan bile birisi cevaplarsa sevinirim şimdi internetten bilet alma özelliği varya
    Bu illaki ileri tarihli demekmi oluyor yoksa atıyorum cinetime,cinemaximum gibi online sitelerinden alıp oraya kart no vs girip ordanda bilet alınıyor ve oradan PNR kodu ilemi giriliyor bana şey saçma geldi işte gişeye git sor
    Yer varmı he var desin sen tekrar bilet alıcam diye uğraş saçma.!
  • altinbas07 kullanıcısına yanıt
    İleri tarihli bilet özelliği şu şekilde kullanılıyor yani ben öyle kullanıyorum; sinema,film ve seans seçiyorsunuz daha sonra bu sinema ve seans için gerekli tutar için kartınıza limit tanımlanıyor. Sonra bu sinemanın biletinin satıldığı siteden o film ve seans için bilet alıyoruz. Ödeme aracı olarakta kredi kartı gibi kartımızı kullanıyoruz. Biletimiz alıyoruz. Sonra filmden 2 saat önce veya en geç 2 saat sonraya kadar (sinema yakınındayken) check-in yapıyoruz. Hepsi bu.

    Yer varmı olayı da şu; eğer siz sinema, film ve seans seçerseniz ama o seans için bilet bittiyse. çünkü ilk önce uygulamadan seansı belirtiyorsunuz.sonra siteye gidiyorsunuz. size önceden siteye gidip seanslara bakın diyor yer varmı diye. Şimdi diyeceksinizki ileri tarihli alıyorum zaten, herhalde yer olur. ama mesela aynı gün ileri saat içinde bilet alabilirsiniz ileri tarihli biletinizi. Bu yüzden uyarması normal bence.




  • Tek kart alsam ayda 3
    Arkadssımla ortak kullanabilir miyiz?

    Diğer bir sorum da şu. 12 aylık ayağına sanal kartla alsam. 3 kullanımlık olanı 20 liraya. Sonrada yenilemesem. Olmuyor mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 14 Şubat 2019; 4:3:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.