Şimdi Ara

Sinemia Özel Sinema Kulübü | Ana Konu | Güncel Bilgiler Burada | (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.944
Cevap
112
Favori
282.122
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serseri441907

    Bende bunu merak ediyorum bilen varmı

    Sözleşmeye göre artık 1'ini seçebiliyorsunuz. 1 ay içinde dijital sinemalardan (4dx, Mpx, Imax gibi) birine gitme hakkınız var.




  • Mahkemeye bile gidilir durum sandığımdan daha vahimmiş.@s.volkan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 13 Haziran 2017; 15:37:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rockername2 kullanıcısına yanıt
    Sinemia ölmüş ağlayanı yok desene. İyiki yenilememişim üyeliği. Kanser eder bunlar insanı. Bırakın üye olmayın şuna arkadaşlar ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • römercan kullanıcısına yanıt
    quote:

    3.9.Sinemia yeni teknolojilerin sunulduğu sinema salonlarında (Yeni teknoloji türleri: VIP, MPX, Dolby Atmos, 4DX, D-BOX, IMAX ve gelecekte çıkabilecek tüm yeni seans türleri) üyelerine ayrıcalık sağlayarak belirlediği zamanlarda, yeni teknoloji türlerindeki seanslara giriş hakkı sunabilir. Sinemia yeni teknoloji türlerindeki seanslarda ve salonlarda ayrıcalık kullanım şekillerini önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, her zaman değiştirebilir ve kaldırabilir.


    Sözleşmende bu madde varsa gitsen bile birşey çıkmaz. Adam buraya yazmış, "Ben sizin IMAX, MPX seanslara gitmeniz hakkında istediğim gibi at koştururum."

    Sözleşmende bu madde yoksa sakın bekleme. Hemen şikayet et.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exe2000

    Sinemia ölmüş ağlayanı yok desene. İyiki yenilememişim üyeliği. Kanser eder bunlar insanı. Bırakın üye olmayın şuna arkadaşlar ya.

    Kesinlikle. Geçen arkadaşımıza da mail atmışlar. 40 TL'den yenileyin diye. Tamam yenileyeyim dedi kendisi. Desteğe yazdı. Bundan sadece yeni üye olacak kişiler yararlanabilir dediler. Arkadaş haliyle çıldırdı. Dalga mı geçiyorsunuz bana neden bu maili gönderiyorsunuz daha kendinizden bir habersiniz diye.
  • Rezalet yahu.
    Ulan 3d filmler zaten 10 liraya bulunuyor heryerde.

    Hatta geçen capacity yada aplus olması lazım filmler 16 lira yazmıştı. Bende platinum var. 8 tl ye geliyor eşimle gitsem..

    Buna ayda 40 lira verdik..

    Şu üyelik bitsede kurtulsam şunlardan.

    Bu ilk sözleşmeyi bana atabilirmisiniz ben bunları ciddi ciddi dava edecem. Parasını geçtim artık bu şirketlerin adam olması için bu şart.

    Eski sözleşme varsa yada nasıl ulabiliriz şikayet ederken belgeye koyayım bunları. En kötü kartımı iptal eder 6 aylık param gider yapacak bişey yok.
  • Artık 4dx mpx vıp d box ımax a 1 kere gitme hakkı veren sinema kuruluşu :) 9 aylık 600 tl gibi bi bedel ödeyip 1 kere bunlardan yararlanmak çok saçma olur önermiyorum kullanmayın arkadaşlar rezalet yakında 3d de haftada 1 kere olacak :))
  • Sinemia ile telefon ile görüştüğüm için söylüyorum; imax sınırlaması eski/yeni üye fark etmeksiz şekilde herkes için geçerli, "ben eski üyeyim bana bişey olmaz" diyip yakın zamanda imax'e gittiyseniz tekrar gitmemenizi tavsiye ederim...
  • Üye olmak isteyenler bu mesajı dikkate alsınlar. ARkadaşlar öncelikle sinemia'nın ilk üyelerinden birisiyim. Açıkcası ilk zamanlar oldukça zevkli bir şeydi. Daha sonraları ve günümüze değin maalesef kötü yönetilen bir kullanıcı politikaları oldu. Şu sıralar da malumunuz berbat ve ötesi. Sözde Türk sinemaseverleri ve Türk sinema kültürünü yükseltecek bir hamleydi. İyi de yatırımlar aldılar ama para o kadar tatlı ki, kullanıcı umursamıyorlar bile. Eğer üye olup her filme gidebileceğinizi sanıyorsanız bunu unutun. Bundan böyle kısıtlamalar ile işin rengi değişti. Bence ayda kendinize 4 film belirleyin ve biletini internetten satın alarak gidin. Hiçbir şekilde sinemiayı tavsiye etmiyorum. Bu kartı alır her filme giderim sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omergokyar


    quote:

    Orijinalden alıntı: Duncan Idaho

    Çalıştığım yerde sinema var. Sırf g..ğüne hergün sabah 11:00 seansına bilet alasım var. Her 3 günde herhalde bir IMAX parasına patlar.

    Belirli bir kota var. Bunu açık açık belirtmiyorlar ama üyelerin birçoğunu bu yüzden gizlice engelliyorlar. Şikayetvar.com da birçok şikayete denk geldim. Başıma hiç gelmedi ama sınırsız sloganıyla yola çıkan bir oluşumun alttan ince ince üyelerini mağdur etmesi hoş değil. Muhtemelen bu şekilde her gün gidilirse hiçbir gerekçe göstermeksizin sistemden çıkaracaklardır.

    Aynen buna katılıyorum 6ay üye olmuştum 3.ayı dolmadan üyelik iptali yaptılar. Şikayet ettim sonuç bekliyorum. Bildiğiniz yasal gibi görünen bir soyguncu çeteye dönüştü firma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben 4dx imax gibi salonlarda her biri 1er sanıyordum kötününde iyisini düşünmeyi denemiştim o bile değilmiş şimdi ayda imaxe 2 film geldiyse mecburen 1ini seçip mi gitmeleri gerek üyelerin. hedefledikleri sinemasever sayısını artırma hedefleriye baya bir çakışıyorlar resmen..
  • 1 arkadaş dışında tüketici hakem heyeti sonuclanan var mı?
  • Spiderman'e gitmek için IMAX'e gitmiycem bayağı bir süre. Mumya değmez. Transformers'i de Michael Bay'e olan nefretimden IMAX izlemem. Aama Dunkirk döte kaçacak. Size tavsiyem 7 günde bir verilen ileri tarihli bilet olayını kullanarak Cinemaximum dan puan biriktirmek. 10 film olunca bir IMAX bedavaya gelir. Arkadaşlarla gidiyorsanız onları da kendi cinemaximum kartınızla falan alın. Siz bileti alın onlar yemeği ödesin falan anlaşın puan biriksin :) Benim daha 6 ayım var mecbur çekicem artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtem

    Spiderman'e gitmek için IMAX'e gitmiycem bayağı bir süre. Mumya değmez. Transformers'i de Michael Bay'e olan nefretimden IMAX izlemem. Aama Dunkirk döte kaçacak. Size tavsiyem 7 günde bir verilen ileri tarihli bilet olayını kullanarak Cinemaximum dan puan biriktirmek. 10 film olunca bir IMAX bedavaya gelir. Arkadaşlarla gidiyorsanız onları da kendi cinemaximum kartınızla falan alın. Siz bileti alın onlar yemeği ödesin falan anlaşın puan biriksin :) Benim daha 6 ayım var mecbur çekicem artık.

    Ne günlere kalmış Sinemia, böyle basit hesaplar yaptırıyor. Ben olsam üyeliğimi 1 saniye bile tutmaz, anında iptal ettirirdim. Bu saatten sonra da hala Sinemia'ya üye olmak isteyn varsa pes doğrusu.
  • Valla arkadaşlar vip üye olacaksınız, para vereceksiniz, her hafta vizyona giren ve IMAX'te oynayan filmlerden sadece 1 tanesine gidebileceksiniz:D geçsinler bu işi..
  • Bugün ileri tarihli bilet alayım dedim mumya ya gidecektim imax birde ne göreyim, imaxte 30 günde bir olmuş

    14 temmuzda bitiyor zaten paket 6 ay + 9 ay kullandım sinemiayı ilk çıktığı zamanlar güzeldi artık sinemia bitmiş...

    Birde ek olarak uzatmak istersem ayda üç sinema günü diye seçenek var 30 tlye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quppas kullanıcısına yanıt
    Kredi kartın hala hesabında kayıtlıysa hemen kaldırt. Üyeliğin bittiğinde acımaz 1 aylık 90TL çekerler(çekiyorlar).
  • Üyeliği yenilediklerinde süreler de sıfırlanmıyor haberiniz ola. Misal 1 aylık aldınız, 3 film. Ayın 30 unda aldınız ve kullanımın bittiği yani diğer ayın 30unda imax e gittiniz. Diyelim gönüllü yahut gönülsüz paranızı çekip yeni ayı başlattılar. Ayın 31inde ulan hesap sıfırlandı nasılsa dur bir imax e gideyim dediğinizde dur kardeşim daha dün gitmişsin bir ay geçsin hele diyorlar. Yani yine üyeliğinizin son gününü beklemeniz gerekiyor ahahahaha .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M..T -- 17 Haziran 2017; 4:39:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duncan Idaho D kullanıcısına yanıt
    Günü gelmeden iptal edicem, gerçi sistemdeki kayıtlı kart iptal oldu :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • THH sonucu aleyhime olacak sekilde vermis :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.