Şimdi Ara

Sinemia Özel Sinema Kulübü | Ana Konu | Güncel Bilgiler Burada | (431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.944
Cevap
112
Favori
282.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heroes82

    üyeliği sınırsız diye her filme gitmeye kalkanlar normalde para verilmeyecek filmlere bile sırf sinemia var diye gidenler sınırsız bilet hakkı olup 7 sülalesini sinemaya taşıyanlar,işi ticarete dökenler olursa her gün sinemaya gitmek gibi yoğunlukta kullanıyorsanız sinemia ne yapıp edip sizi bir şekilde dışarı iter çünkü artık zarar vermeye başlarsınız ayarında kullanıldığında akıllı bir uygulama afedersiniz b. kunu çıkarırsanız haksız da olsalar (ki haklılar) bir şekilde müdahele ediyorlar

    Alıntıları Göster
    Ya kes boş konuşma, ekşi sözlükte sinemia hakkında birini yazdığı yazıyı alıp degistirerek buraya kendinmis gibi yazma önce, kendi fikrin olsun.
    Al sana ileti numarası: (#88038651)

    Şimdi gecelim sınırsız dediğin olaya. Bu hata olayı sadece sınırsız üye olanlarda yok. Adamlar aylık 3 film hakkı almış 2'sini kullanabilmisler ama 3. Yu alamıyorlar ve üyelikleri bitmiş.
    Buna ne diyeceksin sayın sinemia çalışanı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjodalv -- 6 Nisan 2019; 15:32:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Demin arkadaşımla sinemaya geldik. 7 dakika öncesinde arkadaşım uygulamadan bilet alma ön işlemini tamamladı. Ben denediğimde ise bilinmeyen bir hatayla karşılaşıldı uyarısı verdi. Bilet katkı payını çekemediğini düşünerekten farklı kart ekledim ve toplamda 6-7 kez almayı denedim. Her islemimde kartlardan katkı payını çekmiş ama bilet almama izin vermedi. Bunun sonucunda arkadaşım tek başına sinemaya girdi. İyice rezil bir firma olmaya başladı. Her hareketleri falso.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir sayfa yazı yazdım sonra sildim tek kelime ile özetliyorum rezalet firma. Alın o bilet farkını bilmem nerenize sokun. Ayrıca ios uygulamasına reklam alan açlıktan ağzı kokan firma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heroes82

    üyeliği sınırsız diye her filme gitmeye kalkanlar normalde para verilmeyecek filmlere bile sırf sinemia var diye gidenler sınırsız bilet hakkı olup 7 sülalesini sinemaya taşıyanlar,işi ticarete dökenler olursa her gün sinemaya gitmek gibi yoğunlukta kullanıyorsanız sinemia ne yapıp edip sizi bir şekilde dışarı iter çünkü artık zarar vermeye başlarsınız ayarında kullanıldığında akıllı bir uygulama afedersiniz b. kunu çıkarırsanız haksız da olsalar (ki haklılar) bir şekilde müdahele ediyorlar

    Alıntıları Göster
    Ben de diyordum bu Sinemia fanboy'lari ne zamandir ortalikta neden yok, acaba maaslarda gecikme mi oldu derken geldi biri.

    Arkadaslar forum yonetimine sikayet edin, forum uzerinde gizli reklam yapiliyor. Forum yoneticileri, sizden habersiz reklam yapilmasina izin mi vereceksiniz?

    Herhangi bir urunu veya hizmeti, ortada buyuk bir sorun varken, cesitli mecralarda hakkinda sikayetler yagiyorken oven, sikayet edenlere hakaret eden, sorun yokmus da birtakim kisiler camur atiyormus gibi gostermeye calisan her kimse ya o firmanin calisanidir ya da o firma tarafindan ucretle tutulmus, gizli reklamini yapan kisilerdir. Forum yonetimi bu kisileri forumdan ayristirmalidir.

    Sinemia'ya karsi icin ise Amerika'dakine benzer bir sorusturma acilmali burada da. Aramizda avukat bir arkadas varsa su konuyla bir ilgilense.

    Amerika'da ekstra ucretler icin acilan toplu dava ve sorusturma icin asagiya bir bakin.https://chimicles.com/class-action-filed-against-sinemia/

    Subat ayinda acilan 2. sorusturma.https://chimicles.com/cskd-files-amended-class-action-complaint-against-sinemia-inc-related-to-alleged-hidden-fees/

    Sorusturma dosyasi.https://chimicles.com/wp-content/uploads/2019/02/Sinemia-Amended-Complaint-FILED.pdf




  • heroes82 H kullanıcısına yanıt
    Bu neyin kafası? Eğer üyeliğin sınırsızsa ve zamanın varsa tabi ki her gün gidebilirsin. Yasal haktır bu. Senin amacın ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heroes82

    uygulamayla ne alıp veremediğiniz var onu anlamadım bende dün üyeliğimi sınırsız olarak yeniledim biletimi şak diye aldım bir şey sormam gerekiyordu canlı destek anında cevap verdi kullanmayı mı bilmiyorsunuz nedir derdiniz ben çok memnunum

    Alıntıları Göster
    Doğrudur 3 gün sonra uygulamaya giremiyorum diye seni de göreceğiz. Gir App Store (apple) yorumlara bak sonra. Burada insanlar parasını verdikleri kendilerine taahhüt edilen hizmeti almak istiyor. Kimsenin amaci avanta pesinde koşmak degil yıllık üyelik aldim ben ve uygulama bizi kara listeye almış bilet vermiyor. Karşında muhattap yok güncelleme yapıyoruz düzelecek düzelince alırsınız diyorlar. Matbu seyler ama düzelmeyecek bence.




  • Yazılanları görünce dayanamadım. Paketin içeriği her gün 1 kere sinemaya gitme ve bunun ödemesini yapan kişi bilet alamayıp şikayet etmiş; biri kalkıp sana iyi olmuş işi ticarete döküyorsunuz sonra demiş. Bir başkası haksız yere eklenen katkı payı, hizmet ücreti vs. yi olsun böyle bile mantıklı diyerek savunmuş kendi sözleşmesindeki haklardan haberi yok. Yarın öbür gün sinemia tazminat davaları yüzünden kapandığında foruma gelip sizin şikayetleriniz yüzünden kapandı diyerek bizlere de laf söyleyeceksiniz muhtemelen. Allah sizin gibi doğruyu yanlışı birbirinden ayırt edememe problemi yaşayan kişilerin yardımcısı olsun.
  • Yakın çevreme çok önerip, uygulamayı da çok benimseme rağmen, ekstra saçma sapan 1-2 TL için uygulamada kırk takla attirmalarin, ayrıca bileti gişede al butonuna tiklanilmasina rağmen hala bilet sonrası check in istemenin, bilet alma öncesi acaba sorunsuz alabilir miyimin gereksiz stresinin ve gözlük ücretinin de artik Sinemia tarafından karşılanmamasının sonucu, 1.5 yillik sorunsuz geçen sürece rağmen, üyeliğimi sonlandırdım.

    Salona göre ücret ve gözlük ücretinin de karşılanmadığında, 1-2 TL kâr etmek için uygulamayı kullanmamanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Yalnızca IMAX e gidildiğinde karlı bir sisteme dönüyor ki, o da son dönem açıklamalarla bir anda kaldırılıp kaldırılmayacaginin bile taahhütünü veremiyorlar. (Dönemseldir gibi garip cevaplar geliyor.) Ayrıca ekstra ücretlerle, örneğin ayda 3 defa sinema aboneliğinin, 25TL 'den 35 TL -40 TL'yi bulan ücretlere ulaşıyor. Her ay da gerçekten izlenecek maksimum 2, bazen 1 film geliyor.


    Çok yanlış strateji yönettiklerini düşünüyorum. Uygulamayı daha stabil ve uygulamada kolaylık sağlayacak etmenler eklemek yerine garip garip tamamen müşteri hata yapsa da cezalandiralim mantığı olan uygulamalar konmasını hiç anlamlandiramadim. Sınırsız üyelikler eğer şirkete zarar veriyorsa müşteriyi magdur etmeyecek basit bir şekilde paketleri uygulamadan kaldırıp normale donersin. Netflix veya Spotify gibi gerçekten basarili üyelik modelleri ile başlayıp, Netflix veya Spotify'in aklına gelmeyecek(!) müşteri memnuniyetinden uzak modeller uygulanması sonuçlarinda elinde tuttuğu kitleyi ciddi şekilde kendinden uzaklaştıracaktır.



    Adios Sinemia, Hola Netflix!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ileri tarihli bilet almak istersin, son asamada uygulama kalir, giseden almak istersin yine ayni. Filmi kendin odersin. Aradan birkac gun gecer ayni yollardan gecer yine bilet alamazsin. Yine kendin odersin. Cumartesi gunu yine denedim, uygulama sasirtici olacak ama sorun cikartmadi, calisti, kart aktif dedi ama Cinemaximum sitesi bakiye yetersiz hatasi verdi. Giseye gittik gisede de uygulama calisti ama kart yine bakiye yetersiz. Uygulama uzerinden yine sasirtacak ama destek birimine ulasabildim ama cevap yazmalari 4 saati buldu. Sonrasindaki konusmada da anlik sorun yasamissiniz tekrar deneyin...

    Daha kotu bir sey soyliyeyim, Rifat'la Amerika'da bu konular icin roportaj yapmislar ve roportaji okurken de deliriyor insan, bir kere konusturmamis muhabiri, surekli lafini kesmeler, surekli "sorun yoktu, calisiyorduk, down olmadik, down olmadik, down olmadik", surekli uyeliklerini iptal ettiklerimiz bilet alamamislardir digerleri aldilar gibi abuk sabuk cevaplar. Muhabiri de deli etmis, bi dur da dinle bitireyim diyor muhabir, ondan sonra da yine inkar, kimmis o binlerce kisi? isim ver bana? Ben bakayim soyliyeyim aslinda ne olmus'lar... CEO'sunun boyle biri oldugunu bilseydik en basindan hic bulasmazdik zaten...

    Ve ne yazik ki hicbir yere gittikleri de yok, Amerika'da soyle oldular, boyle oldular haberleri dogru gorunmuyor. Batmiyorlar tersine her ay %50 daha da artiyormus uyeleri, Amerika icin tabi bu. Buyuyorlar... Akil sagliginiz icin uzak durun ama her turlu yasal hakkinizi da arayin, THH, BiMER ve hatta AIHM'e bile basvurun cunku insanlarin sinirleriyle oynamak, dolandirmak, vakitlerini calmak, bunlar baya insanlik sucu.
    https://www.indiewire.com/2019/04/sinemia-ceo-rifat-oguz-moviepass-alternative-problems-backlash-1202054570/




  • Bir iptal de benden geldi, batmalarını dört gözle bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar;
    Lütfen ÜŞENMEDEN,SIKILMADAN 2-3 cümle ile CİMER Sinemia ŞİKAYET Kaydı oluşturun Sonradan Çıkan Katkı Payı,Canlı Destek
    Cevap vermemesi,Kaşımızda Muhattap olmaması ve son olarak Sistem Bilet Alırken HATA vermesini yazın bakın.!
    Görün 3-5-10 derken CİMER dikkat çektimi denetimler ve uyarılar gelicektir.! Haydi sizde yazın.!
    NOT: Bu arada öyle sınırsız paketim yok ayda 3 çift kişilik paketim var bazıları Sınırsız gidiyor alınmıyor vs yazar diye söyledim.! ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 9 Nisan 2019; 11:20:32 >
  • Arkadaşlar Cuma günü için bilet alabilir miyiz gişeden ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son kez yeniliyorum end game için :@

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların yüzünden sinemanın önünde rezil oldum beklemekten . Chek in yaptım bakiye yetersiz dedi . Canlı destek yok . Seans kaçtı . Allah cezanı versin sinemia

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plus007

    Bunların yüzünden sinemanın önünde rezil oldum beklemekten . Chek in yaptım bakiye yetersiz dedi . Canlı destek yok . Seans kaçtı . Allah cezanı versin sinemia
    En güzeli CİMER şikayet
  • Arkadaşlar bende Enpara kampanyasıyla Sinemiaya ayda 3 film paketine üye oldum hatta geçen yaz 3 ay kullanmayacağım için yenilemedim. Sonra tekrar başladım bir sıkıntı olmadı. Şimdiye kadar 1 kez ödeme sıkıntısı olmuştu 5-6 ay önce şans mı bilmem anında müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim sorunu çözdüler.

    Bu gün ayın 1de yenilenen aylık 3 film paketimle Shazam'ı izlemek için sinemaya geldim. 0,99 krş katılım payı sürpriz oldu. Bileti alabildim ama sanırım benim de bu son yenilemem. Ay sonunda vedalaşma vakti geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmysterious

    Arkadaşlar bende Enpara kampanyasıyla Sinemiaya ayda 3 film paketine üye oldum hatta geçen yaz 3 ay kullanmayacağım için yenilemedim. Sonra tekrar başladım bir sıkıntı olmadı. Şimdiye kadar 1 kez ödeme sıkıntısı olmuştu 5-6 ay önce şans mı bilmem anında müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim sorunu çözdüler.

    Bu gün ayın 1de yenilenen aylık 3 film paketimle Shazam'ı izlemek için sinemaya geldim. 0,99 krş katılım payı sürpriz oldu. Bileti alabildim ama sanırım benim de bu son yenilemem. Ay sonunda vedalaşma vakti geliyor.
    Bilet tutarınız neydi örneğin Tek kişi 15-20TL gibi.? Neye göre kaç TL katılım payı her neyse alıyorlar.?
  • altinbas07 kullanıcısına yanıt
    Ben Shazam 6 Güç'e gittim. Film 3D idi gözlük yanımda götürmüştüm 16 Tl çektikler sinemia karttan.
    Sanırım Sinemia Bilet Katılım Ücretleri şu şekilde
    5 TL - 20 TL arası biletler için 0.99 TL,
    20 TL - 25 TL arası biletler için 1.99 TL,
    25 TL - 30 TL arası biletler için 2.49 TL,
    30 TL - 40 TL arası biletler için 2.99 TL ve
    40 TL üzeri biletler için ise 3.99 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://techcrunch.com/2019/04/07/sinemia-faces-consumer-pushback-and-a-class-action-suit-over-a-battery-of-complaints/

    yabancı ülkede millet topanıp toplu dava açmaya hazırlanıyormuş...uygulama çalışmıyor vs gibi benzer sorunlarda şikayetçi herkes..İngilizcesi olan baksın
  • Bankaya üyelik ücreti için harcama itirazında bulundum. İtiraz işleme alınmış fakat nasıl sonuçlanır bilmem. Sinemia mevcut üyeliğimi harcama itirazından dolayı durdurdu.
  • 
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.