Şimdi Ara

SINEMIA 19 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
4
Favori
16.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şu sinemiaya üye olmayı düşünüyordum eskiden yavaş yavaş isteğim geçti alan arkadaşlardan yok checkin sorunu falan filan söylediler
    Sinemaya sırf bu yüzden normal parasını verip gidiyorum hiç uğraşmıyorsunuz nakit parayla ha grupta ucuza kod satanlardan alsanızda bu fiyatlara geliyor

    Sinemaya gideceklere önerim cuma günü gitmeleri en rahat cuma günü oluyor biletler pahalı diye sıra derdi yok ayaklarını uzatabiliyorsun
  • ilk çıktığında 3 aylık sonra 6 aylık üyelik almıştım. o zamanlar güzeldi. şuan 9 aylık üyeliğim var. ileri tarihli bilet almaya korkuyorum. yanlış bir şey olur da üyeliğim sebepsiz yere iptal olur diye. mağdur olan çok kişi var anlaşılan.
  • exterminant kullanıcısına yanıt
    Ben tuketici hakem heyetine giderim öyle bisey olsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış check in yaptınız diye hesabımı banladılar. Dürüst firma değil. normalde 30 sinema biletini 19 tl ye vermelerinden bir kopukluk olduğu anlaşılmalıydı zaten. Cinemaximum keşke bu tarz kart yapsa da alsak.
  • Şahane bir fikir ama berbat ellerde harcanıyor. Aslında yapılacak çok iş var bu uygulama için. Çıkarılacak paketler (Aile, sevgili, öğrenci paketi vs...)

    Ama adamlar pek etliye sütlüye bulaşmadan takılıyorlar.
  • 2 kez 6 aylık üyelik aldım bu ayın sonunda bitiyor üyeliğim şimdilik yaptırmayacağım gelecek dönem başladığından belki tekrar yaptırırım.



    Ama şunu belirteyim ben hiçbir problem yaşamadım hatta bilet resmi bile göndermedim. Birçok kişi problem yaşamış ama dediğim gibi ben ve 2 arkadaşım daha var 6 aylık alan onlar da bir sorun yaşamadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowtr

    Şahane bir fikir ama berbat ellerde harcanıyor. Aslında yapılacak çok iş var bu uygulama için. Çıkarılacak paketler (Aile, sevgili, öğrenci paketi vs...)

    Ama adamlar pek etliye sütlüye bulaşmadan takılıyorlar.



    aynen haklısın. her seferinde hem kendime hem eşime üyelik almak için cebelleşiyorum. mail adresinin birine kampanyalı fiyat gelir, diğerine gelmez vs vs sorunlar yaşadım. yap bir tane aile kampanyası, tek üyelikte bitsin iş. benim gibi eşiyle sinemaya giden bir çok üye vardır. kolaylık olurdu
  • sinergy kullanıcısına yanıt
    yeni sistem yeni üyelikler için mi geçerli? ben bu dediklerinizi yapmıyorum o yüzden sordum.
  • LeVizit kullanıcısına yanıt
    ben de aynı şekilde hiç sorun yaşamadım ya da resim atmadım ve ayda en az 8-10 filme gidiyorum.
  • doğru diyorsunuz yapılması gereken en doğru hamle budur hakem heyetine başvuracağını söyleyen birkaç kişi vardı ama evrak işleri koşturmaca vs derken astarı yüzünden pahalıya geleceğini düşünen benim gibiler başvurmuyor genelde biraz da üşengeçlik var tabi
  • exterminant kullanıcısına yanıt
    ya yok hiç bir şey sözleşmenin çıktısını al bir de dilekçe tamam ama bulunduğun semte göre uzun sürüyor ama sonunda alıyorsun.
  • ilk çıktığında abone olmuştum ve bayağı faydalanmıştım. üyelik sürem bittiğinde o dönemki kampanyadan faydalanıp daha ucuza abone olmak istedim. daha önce aboneliğiniz olduğu için yeni üyelik fiyatlarından faydalanamazsınız diyip üyeliğimi iptal ettiler. o gün bugündür yanından bile geçmem sinemia'nın!!

    çok başarılı bir startup projesiydi Türkiye için ama ellerine yüzlerine bulaştırdılar maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa2790

    ben de aynı şekilde hiç sorun yaşamadım ya da resim atmadım ve ayda en az 8-10 filme gidiyorum.

    benden de resim istemiyordu sistem, geçenlerde resim ekle dedi uygulama. dikkat et , bir gün ister
  • o zaman bu işin üstüne gitmek lazım, teşekkürler bilgi için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gentoure

    Ben ilk olarak Akbank %50 kampanyası ile üye oldum. 1.5 yıldır aynı parayı ödüyorum. Çok memnunum. Eskiden Sıcak Fırsatlar Kupon kodu peşinde koşuyordum. Şimdi öyle bir derdim yok. Haftada 1 ya da 2 filme gidiyorum. Burada bazı arkadaşlar serzenişte bulunmuş ama benim tahminim art niyetli kullananları banlıyorlar. Çünkü sistem suistimale açık.

    Merhaba. Kız arkadaşımla tek hesabı kullanabilir miyim? Yani bir filme iki bilet alabiliyor muyum? Yoksa iki tane hesap mı lazım? Bilginiz var mı? :)
  • mustafa2790 M kullanıcısına yanıt
    ben kullanmıyorum ama eski üyelerden seçerek bu sisteme geçirdiler. genellikle çok kullanmayanları bu sisteme geçirmediler. yeni üyelere politikası nedir bilmiyorum.
    ama mesajımın ana fikri son cümleydi
  • kardeş hangi kampanya ile 29 liradan oldun.
  • LeVizit kullanıcısına yanıt
    Bilet resmi neden isteniyor? Uzun zamandır kullanmıyor ve ilgilenmiyorum ama ilk defa duydum onu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akbank kodu ile yapılıyordu 1 kere yaptı daha yapmadılar şu an 39 tl bildiğim kadarıyla
  • Hergun sinema gitme hikâyesi yalandan başka birşey değil.. hesabı alırsın hergun gidersin ama seni sevmezler.Aylık üyelik alıp 2-3 defa gideceksin o zaman tamam.



    Aradıkları müşteri tipi bunlar... sık kullanan adamı sevmezler almayın aldırmayın.İş bankası bankamatik yada Kredi kartı varsa ilk seans yapın 7 ₺ ondan daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.