Şimdi Ara

sinemaya gidenlerin genelde eşlerini aldatması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Nedenlerini de açıklar mısın? sinema ile ilgisi nedir merak ettim..

zinaya açılan kapıdan içeriye girmeleri, kocasını veya karısını aldatmanın yollarını aramaya çalışmasıdır.

Orijinalden alıntı: backup pc

sinemaya giden kişilerin filmdeki ahlaksız sahneleri beğenmeleri, bilinçaltlarına yapılan gödermeleri kabullenmeleri, filmdeki şehvet sahnelerinden etkilenmeleri neticesinde,

zinaya açılan kapıdan içeriye girmeleri, kocasını veya karısını aldatmanın yollarını aramaya çalışmasıdır.

Her sinema filminde şehvet mi var ? Çok yanlış bi düşünce tabi sen sadece erotik filmlere gidiyosan o ayrı mesele.
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • quote:

Orijinalden alıntı: backup pc

sinemaya giden kişilerin filmdeki ahlaksız sahneleri beğenmeleri, bilinçaltlarına yapılan gödermeleri kabullenmeleri, filmdeki şehvet sahnelerinden etkilenmeleri neticesinde,

bana daha çok sapık zihinlerin, düşünce yapıları örtmek ve bilinç altına doğru itmek için bilinçsizce sinemayı oyunlarına alet etmesi gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan -- 7 Eylül 2012; 19:39:25 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.