Şimdi Ara

Sinemada gösterilen reklamlara düzenleme geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sinemada gösterilen reklamlara düzenleme geliyor

    Şüphesiz ülkemizde sinemada film izlemenin en kötü yanı, film başlamadan önce izleyicilere dayatılan reklamlardır diye düşünüyoruz. İşte Turizm Bakanlığı, izleyicilerin şikayet ettiği bu konuya el attı. Dakikalarca gösterilen reklamlarda artık kısıtlama olacak. NTV'nin haberine göre Sinema Filmlerinin Değerlendirilmesi ve Sınıflandırılması ile Desteklenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. Belirtilen bilgilere göre sinema filmi öncesinde gösterilen reklamların süresi en fazla 10 dakika olacak. Fragman gösterim süresi en az 3, en fazla ise 5 dakika olacak.

    Bu kararın film dağıtımcılarına nasıl yansıyacağı şimdilik belli değil. Fakat sinemaseverler daha şimdiden bilet fiyatlarına zam geleceğini düşünüyor. Ortalama bir biletin (büyük şehirler üzerinden hesaplarsak) 15 ile 20 TL arasında, IMAX biletlerin ise 40 ile 50 TL arasında değiştiğini varsayarsak, muhtemel bir zamdan sonra sinema izlemek oldukça lüks bir hobi olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 23 Aralık 2018; 9:57:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Haber başlığını görünce ben de bu reklamları tamamen kaldırıyorlar zannettim.

    Ayrıca ne zammı yahu! Son zamanlarda da yapılan her kanun değişikliğinde ürün ya da hizmetin ücretine ve fiyatına zam yapmak da moda oldu. Ne güzel iş. Zam yapılacak ya bahanesi çok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Aralık 2018; 10:24:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumartesi günü Ankara Next Level Cinemaximum'a gittik. hem bilet fiyatları normal sinemalara göre 2-3tl fazlaydı hem de tam yarım saat boyunca reklam izlettiler. bi ara fragman girdiler sonra geri reklamlar başladı. ana avrat sövdük valla. bir daha da töbe..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 24 Aralık 2018; 9:43:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.