Şimdi Ara

SİNEMA DİZİ SPOR PAKETİ DSMART BİREYSEL CAM MODÜL 213 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sanalpazar.com/dsmart-1601-1585-1583-1587-17/i-44488782

Arkadaşlar bu adresde d-smart modül senelik tam paket 213 tl. Oldukça hesaplı.

Ben 3 ay önce 300 tlden aldım. Sorunsuz kullanıyorum.

http://www.sanalpazar.com/dsmart-1601-1585-1583-1587-17/i-44488782

• bu modül benim eski modül gibi galiba SD modül. Yani HD kalitesi çok kötü??
    Ben de de cam modül vardı d-fix ile değiştiriym dedim bireysel modül olduğu için değiştirme yapmadılar.
    Daha sonra HD uydu alıcılı yeni hesaba geçtim.
    Ayda 19 TL ödüyorum 24 ay tahattütle MEGA paket + BLU ya..
    Ancak yeni Alacakalr için fiyat uygun gibi duruyor.
    Bu arada satıcı ile ilgili 8 yorum var 3 ü satıcı ürünü göndermediği için iptal etmiş. Alacaklara da bu konuda iyi şanslar.
  • Gecen sene 250 liraya 2 yillik modul almistim teknosadan. Sinema dizi paketi olarak geciyor. Gayet memnunum. Ama fiyatlar yukselmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü iptal edenlerden biri benim. Kargoda gecikince sanal pazardan parayı transfer etmemek için iptal edip yeniden aldım.
    Yardımcı oldular. Olumlu yorum bile yapmadım. Genelde olumsuz tecrübesi olanlar yorum yapıyor. Sorun yaşamayanlar es geçiyor.
    Aslında yorum yapmak lazım.
    Adamlar Bitlisde d-smart bayisi. Ben sorun yaşamadım.
    Ayrıca modül sd falan değil görünti kaliteside gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mselim

Ürünü iptal edenlerden biri benim. Kargoda gecikince sanal pazardan parayı transfer etmemek için iptal edip yeniden aldım.
    Yardımcı oldular. Olumlu yorum bile yapmadım. Genelde olumsuz tecrübesi olanlar yorum yapıyor. Sorun yaşamayanlar es geçiyor.
    Aslında yorum yapmak lazım.
    Adamlar Bitlisde d-smart bayisi. Ben sorun yaşamadım.
    Ayrıca modül sd falan değil görünti kaliteside gayet güzel.

Hocam bu ürünün 1 yıl süresi bitince tekrardan nasıl yeniliyoruz?
  • Nbatv hd varmı bu pakette? Moviesmartlar fln hep var hd olarak sanırım. 1 yıl geçerli değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet erotikler hariç hepsi var. Modül nasıl yenilenecek onu bilmiyorum.
    Adamlara sormak lazım.

http://dsmartbitlis.blogspot.com.tr/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok net düşünüyorum. Nba tv ve film kanalları şuan için çok iyi görünüyor.

• mselim M kullanıcısına yanıt
    walla benim modüle çok benziyor. HAtta Aynısı :)
    D-smar D-fix e geçtikten sonra sürekli hatalar almaya başladım. ekranda çizgilenmeler felan olmay başladı. Sürekli modülde kopmalar sinyal zayıf hataları geliyordu.
    Gidip sorduğumda sizin modül SD modül dediler.
    Neyse ben kullanıcıyım teknik konulara hakim değilim sadece benim modülün aynısı diye yazdım.
    Şu an D-smart Sadece d-fix modül satıyor. Bireysel modülleri de değiştirmiyor.
    Benim modülü alıp yeni pakete geçiş yaptılar. Elime de d-smart kutu verdiler ve yayının HD olunca nasıl olduğunu anladım.
    Bende 2 yıl kadar modül HD diye izliyordum. (Bu arada gürüntü kalitesi de iyiydi ancak HD değilmiş?!!!)
    Neyse Herhalde ürünün satıcısı sensin. Senin daha fazla bilgin vardır.
    Değiştirme olayını da anlatırsan arkadaşlar daha fazla bilgi alırlar.
    Ürünü iptal edenlerden birisisin geç kargalomadan dolayı ? bu bile başlı başına bir sorun...
    Neyse Sana iyi satışlar.

• NBA tv var ancak canlı yayın yok galiba..
    Bi araştırsan iyi edersin..
    NBA MAçlarını canlı izleyemiyorsun diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthold -- 2 Şubat 2016; 10:24:38 >
  • film kanalları boş.belgesel ek paket çıktı. bundesliga ve nba var spor olarak.
  • losthold L kullanıcısına yanıt
    Hadi ya ben yayın akışına baktım az önce portland maçı canlı yayın olarak göründü :/

Ek: yanılmış olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secokul -- 2 Şubat 2016; 10:36:54 >
  • 1)Birincisi ve en önemlisi senli benli konuşmaya geçecek kadar aramızda bir hukuk olduğunu düşünmyorum.
    2)İkincisi sizi ya da bir başkasını ikna edecem diye sayfalar dolusu destan yapmak gibi bir görevim de yok vaktim de yok.
    Sadece iyiniyetle haberdar ettim. Almak isteyen araştırsın baksın. Alır ya da almaz hiç de umurumda değil.
    3) Üçüncüsü 4) dördündüsü 5) beşincisi diye devam etmek istiyorum ama...
    bu forumlarda kimseyle fazla muhatap olmaya gelmiyor... Bu kadarı bile fazla....
  • mselim M kullanıcısına yanıt
    1. Öncelikle kusura bakmayın size sensin galiba dediğim içim. (özelliklede : Ayrıca bu televizyona sahip olmayıp, huyunu suyunu bilmeyen lüzumsuzlar
    gereksiz yorumlar yapmazsa memnun olurum diye üst seviyeli bir arkadaşımıza sadece sensin dediğim için)
    2. Beni yada Başkasını ikna etmek gibi sayfalar dolusu destan yapmak gibi bir göreviniz yok ama link vermek için 4 farklı konuya yazacak zamanı bulmuşsun. Ama daha fazla araştıracak da vaktim yok. Sadece iyiniyetle bilgi vermeye çalıştım kimseye alma demedim sadece bilginiz olsun bakın dedim.
    3) Üçüncüsü 4) dördündüsü 5) beşincisi diye devam etmek istiyorum ama...
    bu forumlarda kimseyle fazla muhatap olmaya gelmiyor... Bu kadarı bile fazla....

N
  • Ben mi yanlış okuyorum

modulun aktivasyonu Mart 2015 tarihinde yapılmış zaten en başında da 3 aylık diye yazıyor bence konu kilitlenmeli yada düzeltilmeli çünkü yanlış bilgi içeriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 000hasan -- 3 Şubat 2016; 15:22:40 >
  • evet şimdi ben de sizin gibi yeni gördüm.3 aylık diye düzeltmişler. durumu anlamaya çalışıyorum.
    bu adamlar ne yapmaya çalışıyor?
  • secokul S kullanıcısına yanıt
    hocam bizde var kesinlikle almayın. Film kanalları berbat..10 tane film kanalı 10 filmi değişmeli olarak yayınlıyo.Filmler de hep aynı inanılmaz örümcek adam 2 ,o.çocukları ve diğer abuk filmler.Kesinlikle yeni filmler verilmiyo . bi ara hobbiti 1 ay boyunca vermişti . nba tv de türkce spiker yok ve günde en fazla bir mac veriyor bazen hiç vermiyor. yine de dsmartın kendi kanallarına gore bariz fark var.Sporla ilgili zaten hiçbirşey yok. eurosport var onda da müsabaka olursa dünya 18 yaş altı oyuncularının maclarını gosteriyo genelde amerikan futbolu gibi sporlar gozukuyo.asıl mac veren fox sports maalesef yok.Kesinlikle önermiyorum.
  • Valla beğenmeyen aynı fiyata aynı kalitede yayın sunan modül/normal yayını göstersin alalım biz de.
    Ben geçen Ekim ayından beri ci+ dsmart modülünü kullanıyorum. On numara ürün. 60 küsür hd kanal var. Belgesel-dizi kanalları bile yeter hepsine. Sporda şampiyonlar ligi ve basket olmayınca sıkıntı ama o zaman digiturk alacaksınız o da en az aylık 45-50 lira.
    Sinema kanalları hep hd ve gayet güzel filmler var. Geçen ay Hobbit serisini 3D olarak izledim ki harikaydı.
    En büyük artısı bence ikinci bir kumanda, uydu alıcı, kablo karmaşası vs olmaması. TV'nin kendi kumandasıyla herşeyi halletmek harika bir şey. Bundan sonra modül harici uydu alıcı falan asla kullanmam, kalabalıktan başka birşey değil.
    Ben aldığımda 225-tl ye almıştım indirim çekiyle, bence güzel fiyat.
    Modül olunca ek fatura derdi vs de olmuyor. Sanırım üyelik bitimine doğru yeni ve daha uygun fiyat teklif ediyorlar. Forumda konusu var oradan bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mselim

evet şimdi ben de sizin gibi yeni gördüm.3 aylık diye düzeltmişler. durumu anlamaya çalışıyorum.
    bu adamlar ne yapmaya çalışıyor?

İnsanlar dikkat etmezde satın alırlar diye düşünüyorlardır herhalde

Nasıl olsa ellerinde kalacak.

Bu arada konunun kapatılması gerekli çünkü yanlış bilgi içeriyor.
  • 6aylik var hepsiburadada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.