Bildirim
Sinema Bölümünü Düzeltin Artık!
Giriş
-
aynen kardeş bende de var bu durum. ikinci mesajdan sonrasını göremiyorum. görmek için cevapla diyorum aşağıda gözüküyor _____________________________ -
Aynı hatayı ben de alıyorum.Sadece sinema bölümü değil çoğu yerde aynı hata var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
aynen düzelsin artık valla gıcık oldum haa citizen mejasda attımya cevap bile vermedi _____________________________ -
Aynen. Forum ile ilgili kategoride bir kaç konu var bu hatayla ilgili.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The Sopranos - Breaking Bad - Person of Interest - Game of Thrones - Sons of Anarchy - Banshee - Homeland - House of Cards - Prison Break - Lost - OZ - Spartacus
How I Met Your Mother - Supernatural - Fringe - The Big Bang Theory - House MD - Two and a Half Men - Family Guy - Sherlock - Boardwalk Empire - Malcolm in the Middle
bu liste günceli yansıtmamaktadır -
-
Birşeyi de tamemen düzeltin Forum yetkilileri. _____________________________ Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, Bir devin uyuduğu yerdir. Eğil de kulak ver bu mahşerî yığın Fenerbahçe kalbinin attığı yerdir. Bu korkunç,inleyen sesin altında, Gördüğün bu yürek,Migrosta Fenerbahçe uğruna,Zafer yolunda, Gönül verenlerin yattığı yerdir. Bu yürek,her zaman her yerde seninle, Rakibin seni yenerken bile. Darağacında olsa bile Son sözü,son nefesi FENERBAHÇEDİR. Düşün ki dökülen ter,nefes,betin Verdiği bu destek amansız çetin Bir harbin sonunda bütün Fenerlinin ASALET zevkini tattığı yerdir!
-
Forumda neredeyse tüm konularda bu hata var.Lütfen artık el atılsın. _____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Anderson
düzelmiş
bazı forumlarda sıkıntı devam ediyor hala
_____________________________ -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler