Şimdi Ara

SİNBO SBG 7102 ELEKTRİKLİ IZGARA - 17TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
7
Favori
9.412
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav bunu yapan ureten fabrikaninda hicmi beyini calismaz. 3 parca kici basi ayri oynuyo. Kutusuna harcanan emek keske az da urune harcansa. Hos 17 liralikta bu kadar olur. Insallah takarken elektrik carpmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün bugün geldi denemek için 2 parça et attım üstüne 5. kademeye aldım çok yavaş pişiriyo (pişirmiyo bile) belirli bir süreden sonra otomatik kapanıyo acaba ben mi yanlış yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: freemusic34

Ürün bugün geldi denemek için 2 parça et attım üstüne 5. kademeye aldım çok yavaş pişiriyo (pişirmiyo bile) belirli bir süreden sonra otomatik kapanıyo acaba ben mi yanlış yaptım

Geldiği gün çalışıp çalışmadığını kontrol için 5. Kademe dahil çalıştırdım uzun süre iyice ısındıktan sonra elimi üstünde tutamadım mesela ,demirleri natr gibi kızarmıştı belli bir süre sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz ürünlerden çok kalite beklemeyin arkadaşlar hepsi böyle oluyor. Ürünü kurunca gayet oturaklı oluyor biryerleri oynadığı filan yok. 5. Kademeye getirtirseniz hiç sönmeden devamlı çalışıyor en azından bende öyleydi. Köfte pişirdim güzel oldu. Ayrıca ısıtmıyor diyen arkadaşlar termostatın resistansa bağlandığı kısımı iyice bastırın. Yer sıkıntısı olmadığı icin attım dolaba. Elimde olmamış olsa yine bu kampanya olsa ben alırdım pişman etmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 17 Mayıs 2016; 14:45:51 >
  • freemusic34 F kullanıcısına yanıt
    Hocam altına su dokiceksin su bitince otomatik ısınma kapanıyor gittikçe su koyicaksin öyle kapanmaz

• Teşekkür ederim hocam ben "su koyun" yazmasına ragmen koymamıştım nereye konulacagını anlamadıgım için tekrar deneyecem
  • Resim ekleyim dedim ama forumda sorun var herhalde
    Bu mesaja eklenen görseller:

SİNBO SBG 7102 ELEKTRİKLİ IZGARA - 17TL

Isıtma borusunun altina dokiceksin boş yerlerden

3-4 su bardağı dök hocam şu çabuk gidiyor buharla

• hakann07 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam sağolun
  • Ö.d hocam hayırlı günler :D

• bLind kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 15-20 dk çalıştırdım 5.kademede. Ama böyle nar gibi kızarmadı. Sadece ısınıyor izgara yani. Ekmek koydum onu sadece kuruttu kızartmadı. Şimdi sizin görüntüyü görünce normal olması gereken bu dedim ama olmuyor. Nasıl yapacağız?

• asarcik A kullanıcısına yanıt
    Termostatı sonuna kadar çevirdiğinize eminmisiniz ? Birde o kabloyu sıkı oturtun biraz zor giriyor ama oturdumu baya sağlam duruyor sonuçta 2000watt ürün sıkı girmesi lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam orayı özellikle ısınmayinca güç uygulayarak iyice yerleştirdim ama yinede ısınmadi. Ayarida sonuna kadar getirdim. Acaba bizimkinde mi sorun var. Sadece tüm rezistans karariyor o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarcik -- 17 Mayıs 2016; 15:45:00 >
    Termostat kısmını güzelce oturtup dereceyide 5 e getirdiğinizden eminseniz bu şekilde ısınması lazım. Isınmıyorsa direk sinbo servisini arayın gelip evden alıp halletsinler hiç zahmete girmeyin teknosayla uğraşmayın.

Teşekkürler hocam verdiğiniz bilgiler için. Biz daha kullanmadan servis yolu gözüktü. Hayırlısı bakalım.

Tamam hocam sorunu çözdüm. Sizin kadar aşırı kırmızı olmasa da baya kızardı bizim termostatta. Ben ocağın oradaki prize takıp denemiş sorun yaşamıştım. Şimdi fırının prizine taktım sorun çözüldü. Evde bazı prizler de sorun var sanırım. Bazı prizlere takıyorum sadece böyle ısınıyor bazılarında kızarıyor anlamadım gitti.
    2000watt yüksek bir değer tesisatta sorun varsa belki ondan yapıyordur. Bu resimdeki parlaklık ışık durumuna göre değişir daha aydınlık yerde çekseydim bu kadar kırmızı gözükmezdi herhalde.

• hakann07 kullanıcısına yanıt
    Siz deyince mesajıma tekrar baktım da eksik yazmışım. Dağınık olması sorun değildi, zaten hepsinin yeri olduğunu biliyordum. İade etmemin sebebi kullanılmış ürün göndermeleriydi.

• qeep kullanıcısına yanıt
    tm hocam ıyı yapmıssınız bıraz şans isi bizimkinde bir oynama falan yok kısmet degılmıs
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.