Şimdi Ara

sinbo ekmek yapma makinesinin tavası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 5-6 ay önce sinbo 4711 ekmek yapma makinesi almıştım. şimdi makinenin tavası ile yoğurma bıçağının teflon kaplı yüzeyinde kalkmalar oldu değişmesi gerekiyo
    bu parçaları bulabileceğim bir site varmı?

• Sinbo müşteri hizmetlerini arayıp yenisini istiyorsunuz, ben yoğurma zımbırtısı mile kaynadığı ve çıkmadığı için değiştirmiştim ama pişman oldum. Gelen kap o kadar ince ve kalitesiz ki keşke öncekini atmasaydım diyorum. Üstelik bir sürü de para verdim ve sonuçta bu parçada da yoğurucu ekmekle beraber çıkmıyor, yine ekmeği çıkartmak için mücadele veriyorum. Parça sonradan (temizlerken) çıkıyor ve ne kadar kendisini ve mili temizlesem de bu durum değişmiyor.
    Yüzeyde kalkmalar olduysa mecbur değiştireceksiniz, o haliyle kullanmak sakıncalı ama gelecek malzemeyi de bilin istedim.
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Sinbo müşteri hizmetlerini arayıp yenisini istiyorsunuz, ben yoğurma zımbırtısı mile kaynadığı ve çıkmadığı için değiştirmiştim ama pişman oldum. Gelen kap o kadar ince ve kalitesiz ki keşke öncekini atmasaydım diyorum. Üstelik bir sürü de para verdim ve sonuçta bu parçada da yoğurucu ekmekle beraber çıkmıyor, yine ekmeği çıkartmak için mücadele veriyorum. Parça sonradan (temizlerken) çıkıyor ve ne kadar kendisini ve mili temizlesem de bu durum değişmiyor.
    Yüzeyde kalkmalar olduysa mecbur değiştireceksiniz, o haliyle kullanmak sakıncalı ama gelecek malzemeyi de bilin istedim.

1 senedir sinbonun 4705 modelli makinesini günde iki ekmek yaparak kullanıyorum.
    Yani toplamda 500 ekmek ve 40-50 kek yapmışımdır fakat o sorunla ben hiç karşılaşmadım.
    Belki kullanımdan kaynaklanıyor olabilir.
    Misal ben ekmeği çıkardıktan sonra yoğurma kabının içerisini,yoğurma bıçağınının üzerine kadar ılık su ile doldurup 2-3 saat bekletiyorum her seferinde.
    Sonra yoğurma bıçağı arasına sıkışan hamur,un v.b şeyler kendiliğinden çıkıyor,ondan sonra da yalandan mili ve bışağı temizliyorum kaldırıyorum.
    1 senedir bu şekilde kullandık bir sorun olmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.