Şimdi Ara

SINAVA HAZIRLANIRKEN HOBİ OLARAK YAZILIM DİLLERİNİ ÖĞRENMEK HK. (İÇERİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ygs geçti artık lys e çalışıyorum.
    İstediğim bölüm yazılım veya bilgisayar mühendisliği bu yöndede ilgim olduğu için zamanımı internette sörf etmek yerine harcayacağıma en azından basitinden başlayıp bir yazılım dili öğreneyim diyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne tavsiye edersiniz ?

Yorumlarınızı esirgemeyin ...

"Bazı günler vardı, bir sonraki öğünümün nereden geleceğini bilmediğim. ama hiçbir zaman çalışmaktan korkmadım, hendek kazan birkaç adamın yanına gittim ve çalışmak istediğimi söyledim. patronları üzerimdeki düzgün kıyafete ve tertemiz ellerime bakıp güldü ama "tamam, o zaman ellerine tükür ve hendeğin içine gir" dedi. herkesten çok çalıştım. günün sonunda iki dolarım vardı."
  • LYS'den sonra başlamanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

LYS'den sonra başlamanı tavsiye ederim.

Haklılık payın yüksek hocam muhtemelen öyle yapacağım teşekkürler görüşün için.
    "Bazı günler vardı, bir sonraki öğünümün nereden geleceğini bilmediğim. ama hiçbir zaman çalışmaktan korkmadım, hendek kazan birkaç adamın yanına gittim ve çalışmak istediğimi söyledim. patronları üzerimdeki düzgün kıyafete ve tertemiz ellerime bakıp güldü ama "tamam, o zaman ellerine tükür ve hendeğin içine gir" dedi. herkesten çok çalıştım. günün sonunda iki dolarım vardı."
  • sancaryum kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Sınavdan sonra bekleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Rica ederim. Sınavdan sonra bekleriz.

Eyvallah teşekkürler.
    Dört gözle bekliyorum...
  • Yazılımdan önce algoritma öğrenmeni tavsiye ederim. Bunu da en güzel C dili ile yapabilirsin. Yazılım sektörü sandığından-sandığımızdan daha büyük. Bilgisayar Müh. geldiğinde belki anlayacaksın ki yazılım sana saç baş yolturtabilecek. O yüzden iyi bi düşün derim yazılımla uğraşmadan önce :)
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş bana sorarsan içinden geleni yapman güzel olur. Dinlenme zamanını yazılıma ayırırsan sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Fakat bu yazılım işinin kafanı kurcalamamasına da dikkat et derim. Sonuç olarak nasıl uygun görüyorsan onu yap kardeş
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.