Şimdi Ara

Sınav,üniversite, bölüm Hakkında yardımcı olunur (boun bilgisayar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
4
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene bende buralarda takılırdım rehber açıcaktım ama kısmet olmadı sorularınız varsa yardımcı olmak isterim kendimden biliyorum zor bi dönem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: PusLu1

Ss var mi

Sınav,üniversite, bölüm Hakkında yardımcı olunur (boun bilgisayar)
    umarım bunu kastetmişsindir

• AynştaynınKayıpÇocuğu A kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam.
    Matematik icin kac kitap bitirdin denemelerde ort kac yapiyordun?

Hocam ygs5 1 milyon 70 bin deyim tm1 de bunu 170 bin yapmam lazım mat15-geo10 edb.35-40 arası cografya16-17 falan bu şekilde mümkünmüdür hocam mezuna kalmaktan korkuyorum yardımcı ol lütfen kaç saat çalışmam lazım
    Hocam mat için kitap/taktik tavsiyesi
    Fkb için kitap/taktik tavsiyesi
    Günde kaç saat çalışıyordun?Sabahliyormuydun?
    Cevaplarsan sevinirim

• Her seyini anlat ya. Nasil kazandin? Lys kitabi onerir misin? Hangi kampustesin? Hazirlik okudun mu? Kilyos nasil? Yurtlar nasil? Istanbuldayim yurt cikar mi? Teknokent vs hic bahsetmiyorlar, hic muhendislik/uretim yok mu? Projeler nasil? Erasmus/ bolum degistirme nasil yapiliyor? Makinesine girebilsem bilgisayara gecebilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    fkb palme ve fem

sıralamaların o kadar oynayacağını sanmıyorum öğrenci profiline göre her sene değişir tabi ama çokta değişmez ne kadar çekilceğinide kimse bilemez siz elinizden gelenin en iyisini yapın

tm de açıkçası çekmek sayısala göre çok daha kolay saatten çok verimli geçirmeni ve mata yoğunlaşmanı tavsiye ederim

çalışmada mayısa kadar arada salmalar olsada okulda dahil 8 saat civarı çalışıyordum okulda ders dinlemezdim pek test çözerdim hiç sabahlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: yinesacmaladim

Her seyini anlat ya. Nasil kazandin? Lys kitabi onerir misin? Hangi kampustesin? Hazirlik okudun mu? Kilyos nasil? Yurtlar nasil? Istanbuldayim yurt cikar mi? Teknokent vs hic bahsetmiyorlar, hic muhendislik/uretim yok mu? Projeler nasil? Erasmus/ bolum degistirme nasil yapiliyor? Makinesine girebilsem bilgisayara gecebilir miyim?

ygs birincisinin dediği gibi ama bir senede kilyostayım hazırlık okuyorum açıkçası köy burası pek bişey beklemeyin şehre gidicem diye tutturursanız 2-3 saatiniz yola gider her gelen alışıyor yani yurtlar güzel fiyat açısındanda baya uygun istanbulun belli bölgelerine çıkıyor sitesinden bulabilirsin bizim okul pek o tarz mühendislik yapmıyor genel olarak erasmus diğer okullardaki gibi belli ort ve ing gerektiyor makineye girsende sıralaman yetmiyorsa geçemezsin diye biliyorum

• Hocam Ygs 17 k geldi ama hedefler 10k idi sizce çekermiyim birde korkum var Lys de çekemem diye mat 2 de birey B simetri ve karekök var fkb de Palme ve simetri yeterli olurmu deneme tavsiyesi verirmisin birde matı okdar iyi Nasıl yaparız 😂 Teşekkürler

Orijinalden alıntı: 4explorer4

Hocam Ygs 17 k geldi ama hedefler 10k idi sizce çekermiyim birde korkum var Lys de çekemem diye mat 2 de birey B simetri ve karekök var fkb de Palme ve simetri yeterli olurmu deneme tavsiyesi verirmisin birde matı okdar iyi Nasıl yaparız 😂 Teşekkürler

çekilebilir gördüklerimin yanında abartı bi istek değil en azından kaynaklar fena değil mat içinse deneme tavsiye ederim bolca karekökü bitirdikten sonra denemeler için fem denge ve apotemi en iyilerdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.