Şimdi Ara

SINAV SONRASI DİZİ ÖNERİSİ... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
7
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

İlk bölümü baya saçmaydı. İlerleyen bölümlerde de saçma bölümler fakat 1. sezonun diğer 2 bölümü gayet kaliteli. Bence 1. sezonu bitirin, sarmazsa bırakın.

• blacklistmember kullanıcısına yanıt

Modern family baya öneriliyor diye izledim dün. ilk bölüm çok sıkıcıydı. 20dk olduğunu bile yorumlarda görünce fark ettim. 40dk gibi gelmişti. 2.bölüm de sarmayınca izleyesim kaçtı. Tarzı mı böyle anlamadım çok kesik kesik ve konuyu yakalayamadım.

Himym, the big bang theory izlerken baya eğleniyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasyonel glikoz kullanıcısına yanıt

modern family mükemmel . ilk bölümler aileyi tanıman için yavaş akıyo ama ilerledikçe hareketleniyor

• UNFORGETTABLE
    Hiçbir şeyi unutamayan bir kadın, bu yeteneğiyle kriminal olayları çözüyor. Karakterimiz aynı zamanda çok seksi.
    Her bölüm film gibi akıyor. 3.sezondayım.

9-1-1
    bunu ailem izliyor diye izlemiştim tvde. Güzel akıyor ama düzenli izlemedim. Konusu isminden anlaşılıyor.

Dün de bu tarz PERCEPTION diye bir dizi buldum. Şizofren, nöropsikolog ve akademisyen bi abimizin fbi olaylarını çözmesiyle ilgili. Sadece ilk bölümü izledim beğendim. Sonrasında ne çıkar bilemiyorum ama devam edeceğim sardı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasyonel glikoz -- 1 Temmuz 2022; 16:25:48 >
  • tekrar bi şans vereyim o halde

• -Sherlock un bbc yapımı dizisi çok çok iyi,zaten 4 sezon her bölüm 3 er bölüm falan ama her bölüm film niteliğinde
    -Forever(dizi)
    -the mentalist(dizi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B8229786 -- 1 Temmuz 2022; 18:10:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lupin

• kv ilk 97
    umbrella acdemy

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • c keyfi bir sabittir c kullanıcısına yanıt

aynı mesajı yazacaktım siz benden uzun yaşayacaksınız :)

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.