İlk bölümü baya saçmaydı. İlerleyen bölümlerde de saçma bölümler fakat 1. sezonun diğer 2 bölümü gayet kaliteli. Bence 1. sezonu bitirin, sarmazsa bırakın. |
Bildirim
İlk bölümü baya saçmaydı. İlerleyen bölümlerde de saçma bölümler fakat 1. sezonun diğer 2 bölümü gayet kaliteli. Bence 1. sezonu bitirin, sarmazsa bırakın. |
Modern family baya öneriliyor diye izledim dün. ilk bölüm çok sıkıcıydı. 20dk olduğunu bile yorumlarda görünce fark ettim. 40dk gibi gelmişti. 2.bölüm de sarmayınca izleyesim kaçtı. Tarzı mı böyle anlamadım çok kesik kesik ve konuyu yakalayamadım. Himym, the big bang theory izlerken baya eğleniyordum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
modern family mükemmel . ilk bölümler aileyi tanıman için yavaş akıyo ama ilerledikçe hareketleniyor |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasyonel glikoz -- 1 Temmuz 2022; 16:25:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tekrar bi şans vereyim o halde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B8229786 -- 1 Temmuz 2022; 18:10:35 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Lupin |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
aynı mesajı yazacaktım siz benden uzun yaşayacaksınız :) |