Şimdi Ara

SINAV İÇİN SİZE ÖNERİLERİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
26
Favori
5.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostum problemleri bu şekilde mi gelişti ? Bi tane bölüm denemeli aldım mattan çapın ve genel demem aldım çözümün problemler adına birşey yapmam gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir sorum olacakti:

    - Bir konuyu hic bilmedigin zaman (bu durumu cografyada yasiyorum ozellikle) nasil bir yontem izliyorsun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RiigorM R kullanıcısına yanıt
    problemler de aynen. bölüm denemeleri de var tabii ki.. zaten dediğim gibi sadece soru çözüm değil, çözemediğin sorunun konu anlatımını çalışarak, soruyu kavrayana kadar!!!! (sen nasıl anlarsan anla soruyu kavra) olay bu.. palme konu anlatım öneririm. konuları onla ilerleyip çözersen denemeleri sorunun kalmaz.
  • Les Miserables kullanıcısına yanıt
    hocam ayt yani 2. oturum coğrafya genel kültür soruları oluyor. tyt içinse ben genelde çözümlü çıkmış sorulara bakarım. aldığım ufak notlar var onlara göz gezdiririm boş vakitlerde. bir konuyu hiç bilmemek diye bir şey yok, bunu sen 12.sınıfa gelene kadar elbette gördün, sadece çekip çıkaracaksın.. çekip çıkarma da gerek bu soru çözümleri, gerek denemede üstüne gide gide gerekse konu anlatımdan ufak tefek (zaman kaybetmeyeceksin kısa tut ki denemelere süre kalsın) notlar alarak halledersin.
  • Angry Man kullanıcısına yanıt
    eksiklerinin üstüne gideceksin. hedefini 400 e kadar indiren unsurlar ne mesela onu düşün onlardan kurtul o sorunları hallet yani.. o konuları. ben bu konuyu yapamıyorum diyorsan derse özelse veya bu matematiği özelse palme konu anlatım al bide al limit matematik denemesini otur çöz. sonra de ki ne 400 ü, ben daha fazlasını yaparım bunun!
  • adgethio A kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam cok mantikli geldi,kendi yolunuzu bizle paylastiginiz icin tesekkur ederim.Genel anlamda konularin %50 si bitti gibi bu saatten sonra deneme yardirmak soru bankasi cozmekten daha iyi olacaktir diye dusunuyorum.Illa ki bir kitap alinacaksa cikmis sorular kitabi alinabilir.



    Goruslerinize bir dayanak sunayim su konu ile :



    https://forum.donanimhaber.com/bir-mezuna-kalma-hikayesi-9k-ilk-500--78968379

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AI Engineer kullanıcısına yanıt
    evet hocam biraz cesaret gerek açıkçası..
  • Hocam bu sistem benim de kafama baya yattı siz direkt genel deneme mi çözmeye başladınız? Benim elimde bölüm denemeleri var, önce onları çözüp genel denemeye mi başlasam diye düşündüm ama onları bitirmek 1-1,5 ayımı (analiz etmekle beraber) falan alır. Sizce ne yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • justtitia kullanıcısına yanıt
    hocam genel çözün, hepsini çözün. elinizde deneme kalmasın. ben artık deli gibi deneme alıyorum öyle diyeyim sana :) elindekiler bitir. ama genel denemelere de başla kesinlikle. aslına bakarsan bu zamana kadar zaten tyt için konular biraz bitmiş olmalı, deneme çözülmeli... fakat ben en başından beri deneme çözerek konu komple bitirdim :) buda dediğim gibi benim oturttuğum bir sistem. yukarda arkadaşın birisi aptalca demiş fakat böyle odtü ee ye giren, boğaziçi yapan, çok yüksek netler yapan... millet saçma sapan yerlere odaklanıp daha fazla soru çözüp nokta atışı yapamadığı için zaman kaybı yaşayan insanlara farklar atıp çok temiz bölümlere girdiler.. nasip bize inşallah.. ben güzel olduğunu düşündüğüm bir sistemden bahsettim.
  • Az önce bir deneme daha çözdüm.

    39 TÜRKÇE (HEP 1 TANE DİL BİLGİSİ İLLA ÇIKIYOR ARKADAŞ YA )
    35 MAT (BU 345 İN SON ORTANIN ÜSTÜ TYT DENEMESİNDE GEO BAYAĞI SAĞLAM HABERİNİZ OLSUN )
    SOSYAL 18 (ARKADAŞ BU FELSEFE BENİM ZAMANIMI ALIYOR YA )
    FEN 16 (FAZLA İŞLEME DAYALI OLMAYANA FEN SORULARI MI DEDİDİNİZ... TMCİLER OLARAK DAHA NE İSTERİZ )




  • Bende derece istiyorum yazdan beri calisiyorum sene basladi okulda sinava girdik geldi 95 net(ygs zamanı) dedim ne oluyor ben mat 1i bitirdim ygsde cok konu eksigim yoktu(ayrıca o deneme ilk denememdi) mat bi geldi 24-27 net arası suan tam hatirlamiyorum.Zaman gecti hala o civarlarda ben 35+ hedefliyorum yaptigim net hedefe gore berbat.Bolum denemesiydi genel deneme derken son genel denememde(345) 35 yaptım 1saat once karekok bolum denemesi cozdum 35.75 yaptım(kolaydı). Bence de deneme cozmek daha mantıklı ama 12 oldugumuz icin zaman kısıtlı hocam o konuda mezunlar daha sanslı :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hedefiniz neresiydi ?

    Bir de AYT kismi icin nasil bir yol izlemeyi dusunuyorsunuz Mat-2 ve Edebiyat icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Les Miserables kullanıcısına yanıt
    ankara hukuk hedef hocam...

    mat için palmeden konu anlatımını halllettim.. denemelerle devam edeceğim şu an önümde 12 li ayt denemesi duruyor 345 in...

    çok kilit ve beni çok güzel ileri taşıyacak sorular..

    yarın birazcık bununla haşır neşir olacağız gibi. edebiyat için çıkmış sorular var setler falan.. onları tavsiye ederim.
  • Hocam genel olarak denemelerde boş ve yanlışlar motivasyonumuzu düşürüyor açıkçası. Bunun üstesinden nasıl gelebiliriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • l= I.w E=mc² azcık seviyeyi yükselteyim
  • WorkoutKing W kullanıcısına yanıt
    kendinle barışık olacaksın hocam. yanlışlarını çözüp bir sonraki denemede benzeri soru gelse, ben yaparım bunu diyebiliyorsan zaten motivasyonun düşmez aksine artar...
  • Hocam hızınız ne durumda peki? Mesela bu olaya başlamadan önce matematik kaç dk da bitiyordu şimdi kaç dkda bitiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naragoza99 N kullanıcısına yanıt
    ben ilk matematik başlıyorum

    ilk 20 soru 12 dakikamı falan alıyor sanırım

    geri kalan 20 soruya 26 dakika harcıyorum.

    tabi bu 35 net yaptığım bir sınavdı.. boş sorulara göre bu değişebilir. bazen geometri haddinden fazla uzatıyor.

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adgethio

    ben ilk matematik başlıyorum

    ilk 20 soru 12 dakikamı falan alıyor sanırım

    geri kalan 20 soruya 26 dakika harcıyorum.

    tabi bu 35 net yaptığım bir sınavdı.. boş sorulara göre bu değişebilir. bazen geometri haddinden fazla uzatıyor.

    eksik olan konuları nasıl kapatıyorsunuz hala aklım almadı. fenden temeliniz olmadan nasıl deneme çözebilirsiniz ki? yazılanlar size çince arapça gibi gelecektir. 100 e yakın deneme demissiniz sanırım ama bu eksiğinizi görmek için ne kadar yeterli.

    yazdıklarınızdan sunu anladım temel atmaymıs,temelinin olmasıymış bunlar tamamen zırvalık diyorsunuz carpanlara ayırma denen şeyi biliyor musun kardeşim deneme çözmeye basla türkçede dil bilgisi kurallarının sadece adını mı biliyorsun kardeşim hemen deneme çözmeye başla. sızın dedıklerınızden anladıgım bu ama bir kaç s.b bitirmeden hatta fasikuller bitirmeden integral türevde adam akıllı fasıkul katletmeden yapılacak iş değil gibi geliyor bana hala.

    deneme çözmek gerçekten çok yararlı buna sonuna kadar katılıyorum 4 ay ders çalış 1 ay deneme çöz o deneme ayı aha yararlı olıur ama ders çalışmadan nasıl olacak.

    valla aklım almıyor




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.