Şimdi Ara

sınav heyecanını nasıl yenebilirim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok heyecanlanıyorum deneme sınav vs felan çözerken misal diyorumki hadi bu yksde karşına çıktı çöz bakalım diyorum. birden elim ayağım dolaşıyor. heyecanlanıyorum bunu nasıl yenebilirim? bol bol deneme çöz vs felan mı?

• Daha çok sınava gir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yenilecek bir şey değil hormonal bir şey yani istemsiz olan bir şey bu yüzden bunu yenmeye çalışıp bununla cebelleşme sınav anında sen odaklanmaya bak bir süre sonra beyin kendini düşünmeye odakladığı için heyecan yok oluyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: CN III Oculomotor

Bu mesaj silindi.
    :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueEarth

Bu yenilecek bir şey değil hormonal bir şey yani istemsiz olan bir şey bu yüzden bunu yenmeye çalışıp bununla cebelleşme sınav anında sen odaklanmaya bak bir süre sonra beyin kendini düşünmeye odakladığı için heyecan yok oluyor .
    sanırsam 29kdan bırakmıştınız hocam. benim hedefimde ilk 20k fakat 29k gelse üzülmem yani sevinedebilirim. fakat hocam söylermisiniz sene içinde cidden çok mu çalıştınız? çünkü güzel bi sıralama 29k. her derslerde orta seviyede temeli olan biri (ben:)) bu 25k sıralamayı yada sizin 29k sıralamayı yapabilir mi sizce??
  • Hocam hiç kafanıza takmayın ben de sizin gibiydim sınava kadar sınav günü gram heyecan yoktu bende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabilentavuk

Hocam hiç kafanıza takmayın ben de sizin gibiydim sınava kadar sınav günü gram heyecan yoktu bende
    kaç k geldi peki hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Doğru düzgün çalışamadım( kız arkadaş :)) zaten o yüzden bıraktım mezuna, yapabilirsiniz hocam tyt 86-87 ayt 60 civarı yapabilirsiniz bence .

• hayko cepkinim, hayat böyle birilerinin lafına bakarak geçmez. hangi konuyu okusam “ sen ne yaptın, kaç saat çalıştın “ gibi yorumlarını görüyorum. sen millete sorma, kendini bul, beynini dinle, o seni yönlendirecek. jackie chan’in dediği gibi, düşünme, hisset. sen millete tavsiye ver, tavsiye alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guiltylead -- 8 Eylül 2019; 18:18:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guiltylead

hayko cepkinim, hayat böyle birilerinin lafına bakarak geçmez. hangi konuyu okusam “ sen ne yaptın, kaç saat çalıştın “ gibi yorumlarını görüyorum. sen millete sorma, kendini bul, beynini dinle, o seni yönlendirecek. jackie chan’in dediği gibi, düşünme, hisset. sen millete tavsiye ver, tavsiye alma.
    Okadar çok haklısın ki hocam. Ama ışte insanın çevresinde biri olmayınca bi arkadaşı dostu konuşacağı kimse olmazsa haliyle buna soru sorar durur.

Bu sınav çok yoruyor beni hocam. Yapabilecekmiyim olacak mı nasıl olacak 1 milyon tane soru dönüyor kafamda bunları soracağım yerde ışte bura. Bide takıntılı bi adamım hocam bir şeyi 100 kere düşünürüm bura sınav senesinde çok sıkıntı yaratacak galiba.

geçenlerde kaplumbağa ile yürüyorduk devasa bir yokuşta. kaplumbağayı gözlemliyorum, bunun için on bin saatimi ayırmıştım zamanında. o küçücük kaplumbağa devasa yokuşun tepesine kadar çıkmaya çalışıyor, yolda gördüğü besinleri yiyip yoluna devam ediyordu. aklında bir tane bile “ ee ben yürüyorum da bu yokuşu çıkabilecek miyim acaba? “ sorusu yoktu. sadece işinde gücündeydi kaplumbağa, besinleri yiyip sadece yürüyordu.

• Hocam tr geneli denemelere katıl,gerçek sınavı da normal tr geneli denemesi gibi çöz.Evet o soru yks'de çıksa yapamayacaksın ama normal denemede de yapamıyorsun zaten her soruyu kimse yapamaz.Gerçek sınavda da da saçma sapan yanlışların çıkacak belki ama herkesin çıkacak,normal denemelerde de çıkar çünkü gerçek sınav da herhangi bir denemeyle üç aşşağı beş yukarı aynı.Sen normal denemelerdeki puanından memnunsan gerçek sınavda da ona benzer bir şeyler yaparsın ha memnun değilsen sıkıntı heyecan değil bilgisizlik.
    Hocam kötü yaptım ilk 20k yı hedefledim 66k yaptım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guiltylead

geçenlerde kaplumbağa ile yürüyorduk devasa bir yokuşta. kaplumbağayı gözlemliyorum, bunun için on bin saatimi ayırmıştım zamanında. o küçücük kaplumbağa devasa yokuşun tepesine kadar çıkmaya çalışıyor, yolda gördüğü besinleri yiyip yoluna devam ediyordu. aklında bir tane bile “ ee ben yürüyorum da bu yokuşu çıkabilecek miyim acaba? “ sorusu yoktu. sadece işinde gücündeydi kaplumbağa, besinleri yiyip sadece yürüyordu.
    Mesaj ulaşildı hocam tamam.

• Dideral diye bir hap var onu sınavdan yarım saat önce alıyorsun ne heyecan ne stres. Sunum hapı olarak da geçer.
  • sinavda su bulundur her soru cozdukten sonra cok az ic faydasini goreceksin

• hocam aşırı bir anlam yükleme üniversite sınavına hayatın sonu değil kötü yapsan da. bu mentaliteyi kavraman lazım. çok da diyecek bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.