Beşiktaş Menaceri Sinan Engin bomba transferlerini açıkladı... Siyah-Beyazlılar, 'Holosko taktiğini' kullandı, Gineli yıldızla her konuda anlaşma sağladı. Böylece transferde bir adım öne geçen Kartal, Trabzonspor'u ikna etmek için de kesenin ağzını açtı. 26.3.2008
‘Holosko’yu nasıl aldıysak...’ Ertuğrul Sağlam ve öğrencileri, Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesine devam ederken; Yıldırım Demirören ve kurmayları da gelecek sezonun takımını kurmaya başladı. Genel Menacer Sinan Engin yakın çevresine, 2008-2009’da Siyah-Beyazlı formayı giyecek bomba ismi açıkladı: İbrahima Yattara... Engin, ‘işin nasıl bittiği’ şeklindeki soruyu da şöyle yanıtladı: “Holosko’yu nasıl aldıysak, Yattara’yı da öyle aldık...” Buna göre; Kara Kartallar, ismi Galatasaray ile de anılan Gineli yıldızla maddi koşullar da dahil olmak üzere her konuda el sıkıştı ve Manisaspor gibi Trabzonspor Kulübü’nü de ikna etmek için kesenin ağzını ardına kadar açtı.
Bobo gidiyor, Milan geliyor Yattara, bir süre önce, “Çocuklarımın Fransızca eğitim alması için gidebilirim” diyerek ayrılığa yeşil ışık yakmıştı. Trabzon’da böyle bir okul bulunmadığı için sıkıntıya düşen yönetim ise 1 yıllık opsiyonu olan Gineli’ye, 2012’ye kadar sözleşme uzatmayı ve tavan fiyatı (Minimum 1 milyon dolar) teklif etmişti. Ailesi için son kararını Beşiktaş’tan yana kullanan Yattara, gelecek sezon Türk statüsünde forma giyecek. Kartal’da bir diğer flaş gelişme de Bobo’da yaşandı. Marsilya ve St.Etienne’nin istediği Sambacı’yı gönderme kararı olan yönetim, Sağlam’ın bizzat gidip izlediği Standard Liege’in Sırp yıldızı Milan Kaynak : fanatik
Adamla anlaşıyosan, Trabzonu niye ikna ediceksin bonservisi elinde olacak zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
Adamla anlaşıyosan, Trabzonu niye ikna ediceksin bonservisi elinde olacak zaten.
bu haberi yazan çokmu saf biri yada bizlerimi çok aptal görüyorlar çözmüş değilim..Dediğin gibi anlaşmışlarsa adamla zatn bonservisini ödemeyecekler.BALONN
Balon ki ne balon
balon haber 1 yıl daha opsiyonu var bu hak bizde trabzonda kalmak istediğini belirtmişti çoçukları için ktü de bölüm okul açılıyor fransız okulu açılıyor ve masaya oturulacak yattarayla
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Gineli oyuncu İbrahim Yattara'nın sözleşmesini 3 yıl daha uzatacaklarını belirterek, oyuncunun Trabzon'da kalmak istediğini söyledi ve "Başta Beşiktaş olmak üzere kimse bana Onu almak için teklif yapamaz" dedi.. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, İbrahim Yattara ile aralarında bir sorun bulunmadığını belirterek, "İbrahim Yattara artık bizden biri oldu. Uzun süreden beri Trabzonspor formasını giyiyor. Türk vatandaşlığı için müracaatı var. Bize, kalmak istediğini söyledi. Yattara ile masaya oturmak için menajeri Adnan Demir'in Trabzon'a gelmesini bekliyoruz. Yattara'nın sözleşmesini 3 yıl daha uzatacağız. Bu futbolcuyu almak için başta Beşiktaş olmak üzere Galatasaray ve Fenerbahçe, bana teklif yapamaz" dedi. Kaynak : Milliyet son dakika
quote:
Orjinalden alıntı: mackali6116
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Gineli oyuncu İbrahim Yattara'nın sözleşmesini 3 yıl daha uzatacaklarını belirterek, oyuncunun Trabzon'da kalmak istediğini söyledi ve "Başta Beşiktaş olmak üzere kimse bana Onu almak için teklif yapamaz" dedi.. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, İbrahim Yattara ile aralarında bir sorun bulunmadığını belirterek, "İbrahim Yattara artık bizden biri oldu. Uzun süreden beri Trabzonspor formasını giyiyor. Türk vatandaşlığı için müracaatı var. Bize, kalmak istediğini söyledi. Yattara ile masaya oturmak için menajeri Adnan Demir'in Trabzon'a gelmesini bekliyoruz. Yattara'nın sözleşmesini 3 yıl daha uzatacağız. Bu futbolcuyu almak için başta Beşiktaş olmak üzere Galatasaray ve Fenerbahçe, bana teklif yapamaz" dedi. Kaynak : Milliyet son dakika
teklif yapamaz nedir ya ??
satmam dersin çok para isterim dersinde teklif yapamaz ne demek
isteyenin bir yuzu kara hesabı
Sinan Engin’den Açıklama 26.03.2008 10:46
Genel Menajerimiz Sinan Engin, Fanatik gazetesinde bugün “Yattarı’yı Aldık” başlığı ile yayımlanan asılsız haberle ilgili şu açıklamayı yapmıştır: “Haberde yer alan, Trabzonspor’un futbolcusu Yattara ile her konuda anlaşma sağladığımız iddiası tamamen asılsızdır.
Kulübü ile sözleşmesi devam eden bir futbolcu ile görüşmek bizim için asla etik bir durum değildir. Dolayısıyla Yattara ile de hiçbir görüşmemiz olmamıştır.
Bizim bugün için önceliğimiz, ligdeki şampiyonluk hedefimize ulaşmaktır.”
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım,
Sinan Engin BJK Genel Menajeri
Şimdi bunlar Yattara'yı aldık diye Delgado'yu göndermesinler
quote:
Orjinalden alıntı: JANT!
onu bırak ts ye delgado + holoskoyu verip bide üstüne para vermesinler yattarayı almak için :D
quote:
Orjinalden alıntı: kurubuz
quote:
onu bırak ts ye delgado + holoskoyu verip bide üstüne para vermesinler yattarayı almak için :D
+1
Anlamadığım olay kulüplerle anlaşmadan futbolcularla konuşmak yasak değil miydi? Hem gs hem de bjk sürekli birileriyle anlaşıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
Anlamadığım olay kulüplerle anlaşmadan futbolcularla konuşmak yasak değil miydi? Hem gs hem de bjk sürekli birileriyle anlaşıyor.
Sinan Engin’den Açıklama 26.03.2008 10:46
Genel Menajerimiz Sinan Engin, Fanatik gazetesinde bugün “Yattarı’yı Aldık” başlığı ile yayımlanan asılsız haberle ilgili şu açıklamayı yapmıştır: “Haberde yer alan, Trabzonspor’un futbolcusu Yattara ile her konuda anlaşma sağladığımız iddiası tamamen asılsızdır.
Kulübü ile sözleşmesi devam eden bir futbolcu ile görüşmek bizim için asla etik bir durum değildir. Dolayısıyla Yattara ile de hiçbir görüşmemiz olmamıştır.
Bizim bugün için önceliğimiz, ligdeki şampiyonluk hedefimize ulaşmaktır.”
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım,
Sinan Engin BJK Genel Menajeri
Uğur Boral,Ali Bilgin?Gs kimle anlaşmış?Cem Yılmaz'ın kaynağından haber üretmeyin!
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
quote:
quote:
quote:
+1
quote:
quote:
quote:
+1
hatta genç yeteneklerimizide Trabzon'a SATALIM kiralamayalım sonra o oyuncular gelsin bize gol atsın takımlarında hattrick yapsın
ulan bir an heyecanlandım. faydalı olurdu türk statüsünde.:)
quote:
ben şahsım adına teklıf yapıyorum sadri şener hadi bakalım 1000 ytl veririm gineline satıyonmu
şaka bi yana bu nasıl bi açıklamadır sayın sadri şener isteyen istedigine teklif yapar kardeşim satarsın satmazsın ayrı konu ama öyle yapamaz filan diyemezsin
nerde ARTIKLAR varsa bjk topluyor sokaktan yattaraymi$ ma$allah büyük bir i$ ba$armi$lar
quote:
balon haber 1 yıl daha opsiyonu var bu hak bizde trabzonda kalmak istediğini belirtmişti çoçukları için ktü de bölüm okul açılıyor fransız okulu açılıyor ve masaya oturulacak yattarayla
Yattara'nın çocukları için mi KATÜ'de bölüm açılıyor?
Puuhahahahahaha
Yahu böyle salak bir millet olamaz, bunu düşünen gerizekalıyı tebrik ediyorum... Kendi geleceğimizin varisi olan çocuklarımızı adam yerine koymayıpta, elalemin gineli futbolcusuna bu kıyağı yapanların taaaaaaaaaaaaaa..... (anlayan anladı)
Acaba Yattara denen adam hangi üniversiteyi hangi dereceyle bitirmişte çocukları bu kadar önemsenipte adamı utandırmamak için bu iyilik düşünülmüş...