Şimdi Ara

ŞİMŞEK OTOGAZ -Ankara Destek ve Cevaplıyor (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
697
Cevap
8
Favori
27.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ynsturan Y kullanıcısına yanıt
    sayın ynsturan


    Normalde iki muayene arasında süresi dolacak olan tankın geçmemesi gerekirken şu an ki durumda maalesef geçiyor.
  • gks0606 G kullanıcısına yanıt
    Sayın gks0606



    Regülatör radyatör izasından aşağıda olmalı ayrıca su bağlantısı girdi çıktı olarak değil bağlantı T si ile yapılmalı.Pervane hava akışından etkilenmeyecek yere takılmalı .LPG beyninde bulunan su girişlerine istediğiniz su ucunu bağlayabilirsiniz su bağlantılarını yaparken özellikle LPG beynini takmadan önce beynin su dirseklerne bağlanan kelepçeler sağlam mı ? su hortumlarında çatlak yırtık var mı ? Su hortumlarını LPG beynine bağladıktan sonra hortumlarda suyun dolaşmasınına engel olacak kırılma katlanma var mı ? kontrol ederek LPG beyin montajı yapılmalıdır. Montaj tamamen bittikten sonra LPG'li araç çalıştırılarak bağlantılarda su kaçağı ve gaz kaçağı varmı yokmu kontrol edilmelidir.
  • Ilk önce teşekkürler cevabınız için fakat tam olarak anlayamadım istediğiniz şekilde su verebilirsiniz demissiniz misal kaloriferin sicak suyu aldigi hortuma regulatorun giriş ve çıkış hortumunu bağlayıp geri dönüş hortumu işe boşta kalsa sıkıntı olurmu yani kalrofire giden sicak au ilk önce regulatorden geçecek sonra kalorifere girecek ordanda direk motora gidecek sekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gks0606 G kullanıcısına yanıt
    İki adet kaleriför hortumu kesilecek ve arasına su bağlantı tesi konulup giriş yapılacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor


    chrysler cruiser tabiki prins




  • ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >








  • Atiker'in TSI, TFSI ve GDI motor teknolojisine sahip araçlar için çıkardığı Atikfast hangi araçlara uyumlu?...

    "Atikfast" Atiker Otogaz Sistemleri'nin 2016 yılı içerisinde çıkardığı yeni ürünüdür. Atikfast ile TSI - GDI ve TFSI teknolojisine sahip direkt enjeksiyonlu araçlara montaj yapılabilmektedir. Tasarruf oranı şehir içi ve şehirdışı kullanıma bağlı olarak farklılık göstermektedir. Sistem, aracın rölanti durumuna geçmesi halinde ya da yüksek devirlere çıktığında otomatik olarak benzine atmaktadır. Buna rağmen aracınızda performans kaybı yaşamadan %20-30 oranında tasarruf sağlanmaktadır.
  • Selamlar üstadım konuya daha önce birkaç kez yazdım allah razı olsun hiç desteğinizi esirgemediniz. Çok teşekkür ederim.
    Şimdi de başka bir şey sormak istiyorum müsaadenizle.
    Araç 2016 model hyundai i20 1.4 mpi elite otomatik vites
    Lpg kiti prins technomax Plus
    Sorum şu: Aracın deposunu doldurdum. Kırıkkale Aksaray arası 200 km mesafeyi 105-110km/h
    hız sabitleme ile gittim. Varınca gösterge ışığı 3 e düştük. Yola düştük tekrar geri gelirken gösterge ışıkları hızla düşmeye başladı 330-340 km lere gelindiğinde kırmızı ışık yandı. Araçtakiler de gaz kokusu geliyor falan demeye başladılar. Ben de korktum son 50 km yi benzin ile dönmek zorunda kaldım. Araç için son 4 dolumu aynı lpg istasyonu aynı pompadan alıyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla katkılı lpg den veya gaz bağlantılarından olabilir deniliyor. Lpg sistemini de 2 Kasım 2019 da takdırdım. Geçtiğimiz cuma günü de aracı muayeneden geçirttim orda yapılan sızıntı kontrollerinde olumsuz birşey söylemediler. Tek seferde geçtim.
    en son olarak araçta ani gaz düşüşü neden olmuştur ve gaz kokusunun sebebi nedir. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla. (kusura bakmayın uzun oldu sanırım ama ben yaşadıklarımı tam anlamıyla yazmak istedim ki sizler için akılda soru işareti kalmasın)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2015 toyota corolla aracima brc comfort kit taktirdim. Ayar icin lpg dolumu yalipdi. Ayarlardan sonra teslim alirken lpg de tek gosterge yan son yapiyordu. Ustaya dedim. Cok dolu ondan dir biraz git 4 isik yanar dedi. 145 km yaptim ancak sonmedi. Bende tekrar gaz aldim. Gene bir sey olmadi. Arkaya baktim dolu gosteriyor. Ama isik surekli bitecek gibi yan son yapiyor. Neden olabilir sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurhisir O kullanıcısına yanıt
    Aracınıza gaz kaçağının olduğunu düşünmüyoruz seviye göstergesi deki ışıklar eşit aralıkla düşmez bunun nedeni LPG tankını en kesiti daire olmasıdır. Şayet böyle olsa idi tek ışıkla 200 gidince full depo ile 800 km gazda gitmeniz gerekirdi. Diğer ışıkların düzensiz düşmesinden mütevellit bir durum ayrıca gaz kokusu olursa acil kontrol edilmeli saygılar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • runo40 R kullanıcısına yanıt
    Sayın runo40

    Biz brc bayisi değiliz. Prensibimiiz gereği kullanmadığımız ürün hakkında yorum yapmayı tercih etmiyoruz. Üzgünüz. Ama genel bir teşhis gerekirse level sensör kontrol edilmeli deriz esenlikler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PRİNS ECOMAX KİT HAKKINDA


    Düşük maliyet ve yüksek performansa sahip EcoMax, Prins Otogaz Dönüşüm Sistemleri'nin LPG kitlerinden biridir. Sıralı otogaz dönüşüm sistemi Ecomax; 4 silindir çok noktalı enjeksiyon sistemine sahip araçlara uyum sağlar. R67-01 belgesine sahip EcoMax kit parçaları, kompakt bir tasarıma sahiptir ve kolay montaj imkanı sağlar.

    EcoMax kitinde kullanılan bilgisayar programı, diğer Prins kitlerinde olduğu gibi yüksek teknolojiye sahip Prins Diagnostic Programı’dır. EcoMax kitinin içerisinde; LPG regülatörü, enjektörü, enjektör raili, filtre ünitesi, yakıt seçici anahtar, elektronik kontrol ünitesi, elektrik tesisatı ve basıç-sıcaklık sensörü bulunmaktadır.

    EcoMax LPG Sistemi'nin özellikleri

    Yüksek kapasiteli ve yüksek performanslı enjektörlere sahiptir. Her koşulda benzine eş değer LPG püskürtülmesini sağlar. Motor gücüne göre özel olarak nozul seçimi yapılır. Uzun ömürlü kullanımı ve yüksek performansı bir araya getirir.
    Yüksek ısı transferi yapabilen, tek kademeli, kesici valf-filtre entegreli, ayarlanabilir basınç aralığı ile yaz-kış basınç ayarlaması gerektirmeyen sabit LPG debisine sahip regülatörü mevcuttur. Regülatör üzerinden motor soğutma suyu sıcaklığı takip edilebilir.
    Tek çıkışlı filtresi kaliteli kartuşa ve montaj kolaylığı sağlayan kompakt tasarıma sahiptir.
    Tank içerisindeki LPG seviyesini LED ışıklar ile gösteren ve tank içerisindeki LPG bittiğinde, sesli ikaz ile sürücüyü uyaran yakıt göstergesine sahiptir. Ayarlanabilir seviye sinyalleri sayesinde, gösterge optimum hassasiyette çalışır.
    Prins yazılım ile geliştirilmiş diagnostik ve arıza tespit programı ile donatılmış elektronik kontrol ünitesine sahiptir. Tüm kompanentler ile hızlı iletişim kurarak sinyal gecikmesi oluşturmaz ve ileri teknoloji kullanılarak hafif-kompakt olarak üretilmiştir.

    EcoMax LPG otogaz dönüşüm kiti, yüksek teknolojinin uygun maliyetle elde edilebileceği en iyi otogaz sistemlerinden biridir.









    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekotogazankara -- 30 Aralık 2019; 17:2:50 >




  • Atiker GOLD


    güçlü regülatörü ve hızlı enjektörleri ile ön plana çıkan bir üründür. Yüksek basınca sahip regülatör turbolu araçlarda dahi rahatlıkla tercih edilebilir. Enjektör hızı benzin enjektörlerinin hızına eşdeğer olan enjektörleri sayesinde hem benzin kadar performanslı hemde yüksek tasarruf oranlı bir ürün olmasını sağlıyor. 2 Ω elektriksel direnci sayesinde 1,3 ms gibi önemli bir enjektör açma hızına sahiptir, bu hız aracınızı tam performans ile kullanmanızı sağlamaktadır.Regülatörü farklı kılan özelliklerinden diğerleri, alüminyum gövdeli olması sayesinde hızlı ısınıp geç soğumakta ve LPG için ideal bir ortam sağlamakta, 80kw lık sıtandart regülatörde dahi 110 beygire kadar rahatlıkla performans vermekte, 220kw lık Süper regülatör seçimi ile 300bg araçlarda dahi rahatlıkla tercih edilebilmekte.











  • ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor
  • ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor

    Aracın Markası Volkswagen
    Aracın Modeli CC
    Araç Model Yılı 2015
    Montaj Km 9870
    Ürün Markası Atiker
    Ürün Versiyonu Atiker Atikfast Di
    Motor Tipi TSI-Direct Enjeksiyon
    Motor Hacmi 1400 cc
    Motor Kodu CTH
    Beygir Gücü 160 hp
    Silindir Sayısı 4 Silindir
    Tank Tercihi 42 lt simit tank
    Montaj Süresi 7 saat
    Montaj Yöntemi Serumlama




  • ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor

    Toyota Land cruiser Atiker Atikfast Montajı




  • ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor


    Aracın Markası Peugeout
    Aracın Modeli 207
    Araç Model Yılı 2011
    Montaj Km 117400
    Ürün Markası Prins
    Ürün Versiyonu Silverline
    Motor Tipi VTI (Emişsiz Motor)
    Motor Hacmi 1600 cc
    Silindir Sayısı 4 Silindir
    Tank Tercihi 42 lt simit tank
    Montaj Süresi 7 saat




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgurhisir

    Selamlar üstadım konuya daha önce birkaç kez yazdım allah razı olsun hiç desteğinizi esirgemediniz. Çok teşekkür ederim.
    Şimdi de başka bir şey sormak istiyorum müsaadenizle.
    Araç 2016 model hyundai i20 1.4 mpi elite otomatik vites
    Lpg kiti prins technomax Plus
    Sorum şu: Aracın deposunu doldurdum. Kırıkkale Aksaray arası 200 km mesafeyi 105-110km/h
    hız sabitleme ile gittim. Varınca gösterge ışığı 3 e düştük. Yola düştük tekrar geri gelirken gösterge ışıkları hızla düşmeye başladı 330-340 km lere gelindiğinde kırmızı ışık yandı. Araçtakiler de gaz kokusu geliyor falan demeye başladılar. Ben de korktum son 50 km yi benzin ile dönmek zorunda kaldım. Araç için son 4 dolumu aynı lpg istasyonu aynı pompadan alıyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla katkılı lpg den veya gaz bağlantılarından olabilir deniliyor. Lpg sistemini de 2 Kasım 2019 da takdırdım. Geçtiğimiz cuma günü de aracı muayeneden geçirttim orda yapılan sızıntı kontrollerinde olumsuz birşey söylemediler. Tek seferde geçtim.
    en son olarak araçta ani gaz düşüşü neden olmuştur ve gaz kokusunun sebebi nedir. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla. (kusura bakmayın uzun oldu sanırım ama ben yaşadıklarımı tam anlamıyla yazmak istedim ki sizler için akılda soru işareti kalmasın)
    gaz kokusu gelmesine binaen şu aklıma geldi;
    kalorifer açıkken bazen önünüzdeki aracın egzoz kokusu arabanın içine dolabiliyor.
    o an böyle bişey olmuş olabilir mi?
    ben uzun süre ışıklarda beklerken veya araç takip ederken şu düğmeyi çalıştırıyorum.
    içeri pis koku gelmemesi için;



    ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 14 Ocak 2020; 16:14:41 >




  • Aracın Markası Volkswagen
    Aracın Modeli CC
    Araç Model Yılı 2015
    Montaj Km 9870
    Ürün Markası Atiker
    Ürün Versiyonu Atiker Atikfast Di
    Motor Tipi TSI-Direct Enjeksiyon
    Motor Hacmi 1400 cc
    Motor Kodu CTH
    Beygir Gücü 160 hp
    Silindir Sayısı 4 Silindir
    Tank Tercihi 42 lt simit tank
    Montaj Süresi 7 saat
    Montaj Yöntemi Serumlama
    ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor




  • bmw x5
    atiker grand montaj


    ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor ŞİMŞEK OTOGAZ  -Ankara  Destek ve Cevaplıyor




  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.