Şimdi Ara

Şimdiki gençlik çok daha akıllı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 2. kez mezuna kalacaktım ama babam sen salaksın 10 sene çalışsan da daha iyisini yapamazsın yaz git deyince tercih yapmıştım bi de ben mezuna kalmayı çok abartmıştım ama insan hayatında 1 sene hiçbir şey, şimdiki gençler üni bölüm iyi olmadıkça okumanın anlamsız olduğunu bildiklerinden 2. 3. kez mezuna kalıyorlar.

• geçenki kardeş postun geldi aga aklıma 😂😂
    bana kızmıştın dahi dediğim için

Kaybolan yıllarını kim geri vericek agaaaaa
    1 sene hiçbirşey

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında önceki kuşakların yeni nesilden nefret etmesinin asıl sebebi de bu, eski neslin çoğu anne babasından thor'un çekicinden tut döner bıçağına kadar her şeyle dayak yemiş ve hayatta tek bildiği büyüklerinden öğrendiği şeylere itaat etmek olan kişiler ve bunun dışında hiçbir fikir kabul etmiyorlar

Yeni nesil ise kendine daha çok güveniyor ve başkasına bağlı olmayı reddediyor, düşünüp karar verip ona mantıklı gelen neyse onu yapıyor, en küçük yaşta olanı bile kendisine söylenenden şüphelenip oradan buradan araştırma yapıyor

• ben 2 kere mezuna kaldım zor bı surec aslında ben 2.mezunu cok abarttım daha rahat olabilirdim ne olacak suan bakıyorum da o zamanlarıma cocuksu gelıyor 3.mezuna kal ne olcak yani diyorum.

• şunaki gençler daha bilinçli tercih yapıyor.

• 18’ lik stajyere anlatıyorum:

“Bana sürekli kız arkadaşıyla yaptığı sexy dansları izletiyor sonra bize katılsana diyordu. Ben de buna güvenerek bir defasında bodoslama gurup istiyorum demiştim. O da bana cevap olarak gurup yapacak kız arkadaşım yok demişti. Sanırım buna gücendi o yüzden..”

Stajyer: “Abi neden olumsuz düşünüyorsun ki, bence o cümleyi ben de isterim ama gurup yapacak arkadaş bulamıyorum şeklinde yorumla” dedi.

Gençlerde iş var…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Gezenziyoutube
    Seni Kolpacı Seni #shorts #shortsvideo #shortvideo #subscribe #follow #kolpaçino
    https://www.youtube.com/shorts/xKjEr7jDJ9c
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.