Şimdi Ara

Şimdide kilo almak için ekmeğe abanmak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önceki konumu hatırlarsınız.kilo almak için giriştiğim yolda ekmeğin yeri yoktu.daha cok yumurta makarna et ciğer pilav vs bunların yeri vardı.bunlardanda önce kilo almak için fıstık ezmesi alternatifini denemiştim.fıstık ezmesi yemeyede geçen yaz baslamıstım.3 4 günde bir yaklasık 300 400 gram biterdi.ve ben bunu günün her saatinde canım cektiginde kaşıkla yerdim.tabi masraflı olmaya baslayınca bırakmıstım.iyide bırakmısım.cünkü kilo namına yaptıgı tek sey yüzümün tombullaşması oldu.neyse son arayıslardan sonra karbonhidratların basit ve kompleks diye ayrıldıgını ve yedigimiz şekerlerin basit oldugunu ögrendim.yani benim kompleks karbonhidrat tüketmem kanısına vardım.(makarna ekmek pilav vs) şimdiye kadarki öğünlerimde ekmeğin yeri neredeyse hiç yoktu.sabah kahvaltısında bir dilimdende az yerim.öğle ve aksamda ise duruma göre degisir.ama oda 1 1 bucuk dilimi geçmezdi.yani toplasan günlük yarım ekmek bile tüketmiyordum.benim yakındıgım konu ise direk gibi olmam.uzunum ama çok hacimsiz ve sıskayım.düzgün bir hacim kazanmak istiyorum.

uzun oldu ama kusura bakmayın bu sorunu çözmeliyim.sizce benim problemim ekmek yemememdenmi kaynaklanıyo?

• Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Un dolayısıyla ekmek sağlıklı birşey değil ki. Ekmek basit karbonhidrat diye biliyorum. Detaylı bilgiye sahip değilim ama daha sağlıklı alternatifler bulmanın tavsiye ederim. Ekmek kan şekerini bir anda yükseltip düşürür ve kiloyu yağ olarak alırsın.

• Ridooo kullanıcısına yanıt
    hocam araştırdım ekmek kompleks karbonhidrat.hocam şimdi mesela siz hiç ekmek tüketmiyormusunuz?tüketiyorsanız ne kadar?günlük?
  • Erich Fromm kullanıcısına yanıt
    hocam günlük toplam ne kadar ekmek tüketmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyinkrali

hocam günlük toplam ne kadar ekmek tüketmeliyim?

Bence en az 4 öğün yemek yiyip her öğünde de en az yarımşar ekmek gömmelisin.
  • Ramazandan beri ekmek yemiyorum formumu hala koruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kolay-hızlı kilo almak için?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kas geliştirmen lazım sadece yiyerek yağlanırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.bodybuilding.com/fun/macronutrients_calculator.htm

https://www.bodybuilding.com/fun/macronutcal.htm

Bu ikisini yap ve mutfağına küçük tartı al (elektronikler 20tl civarı) kafanı kullan sonra da kilo vermeye uğraşacaksın.
  • Makarnaya aban ama dikkatli ol kafa yapıyor bazı markalar ulke genelde goruyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 28 Ağustos 2017; 23:26:21 >
  • Hocam detaylı araştırmadım ben ama üç beyaz yani un tuz şeker den uzak dur diye bilinir hep. Bende bundan dolayı fazla ekmek yemem. Günde toplam 5 dilimi bulmaz belki.

• Ekmek yiyerek kilo almayı düşünüyorsan zayıf kal senin için daha hayırlı olur.

• hocam ekmek tok tutar karnın acıkmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.