Şimdi Ara

Şimdi sizin aklınızda iki soru var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turknet nedir; neden geçilir? Şimdi sizin aklınızda iki soru var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Bu Türknet'e özel bir sorun değil hocam. Aynı sorunu 1 ay boyunca her akşam Millenicom ile yaşadım. Ne müşteri hizmetleri, ne teknik ekip ne de Alper bey çözebildi. Sonuçta Telekom altyapısını kullanıyor hepsi.
  • Empyyy kullanıcısına yanıt
    O halde şöyle söyleyeyim, ben senelerdir kendi adıma internet kullanıyorum ve bunun neredeyse 3 ayı da AKK kalktıktan sonra oldu. Neden farklı illerdeki ailem ya da yan mahallemdeki bacanak bu sorunları yaşamazken ben her gün bunları yaşıyorum? Saydığım herkes de TT kullanmakta hatta biri benim kendi üyeliğim. Sonuçta ben faturayı 64.90'a kadar ödemiyorum değil mi =)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baykus_reyis kullanıcısına yanıt
    AKK kalktıktan sonra yoğun santraller kapasiteyi hiç kaldıramaz oldu. Kapasite aşılınca da throttling uygulanıyor ve sizin yaşadığınız durum meydana geliyor. İstanbuldasınız pingden anladığım kadarıyla. Yani Türknet kullanan herkes sizin durumunuzda değil şu an. Lokasyona ve yoğunluğa göre değişiyor bu durum. AKK kalkmasının ardından birçok bölgede kapasitelerin ciddi anlamda artırılması gerekiyor. Bunu yapacak olan Turk Telekom altyapı sahibi olarak.
  • Empyyy kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bravo, yukarıda yazdıklarımı okumamayı başarmışsınız.

    1) Öncelikle dediğim gibi bacanağım yan mahallemde, 3 sokak ötemde oturuyor. Eminim bulunduğum ilçede sadece ben ve benim civarımda internet kullanılmıyor.
    2) Türk telekom'un ne sağladığı ya da ne gibi bir altyapısı olduğu ile ilgilenmek isteseydim türk telekom'un sağladığı internetten faydalanırdım.
    3) Her zamanki gibi apartmanda sorun vardır yalanına sığınılmadan önce belirteyim; üst kat komşum çatır çatır alıyor istediği hızı ama TT'de o.

    Son olarak da bu çeşit rezilliklere bunyarz mantıklı yönlerden yaklaşmaya çalışmak cidden gereksiz. Çünkü karşılığında para ödenen ve kullanılamayan bir hizmet var. 0.2mbps ile Google Play console bile açılmıyor şu an.

    Ayrıca, Turknet kullanan herkes bu durumda değil değil olay, şu an konusunu açan bir ben varım muhtemelen. Bir de adil olunması lazım, ya herkesin hızı benimkine düşsün ya da ben az ödeyeyim yani...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykus_reyis -- 9 Mart 2019; 20:39:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • baykus_reyis kullanıcısına yanıt
    Tek tek cevap yazardım da uğraşamayacağım hocam. Kimse zorla tutmuyor sizi. Taahhütünüz yok. Geçin TT'ye fahiş fiyatlardan kullanın, bir de 24 ay taahhüt verin. Fakat bu bahsettiğiniz olayın TT'de gerçekleşmeyeceği garanti değil, forumda konusu mevcut, bakabilirsiniz.
  • baykus_reyis kullanıcısına yanıt
    Hakkını arayan insanlar görmek ne güzel.

    Ben de şuan ttnette 50 mbit pakette 7 mbit hız alarak kazıklanıyorum.
  • Empyyy kullanıcısına yanıt
    Geçtim zaten de madem bu tarz triplere gireceksiniz en başta niye yazdınız? Neyse, iyi geceler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • köle kullanıcısına yanıt
    Hocam, hak aramakla çözülmüyor, keşke çözülse. Yukarıdan bir şey lazım, bireysel çözüm çok zor... zaten başvurdum başka firmaya geçeceğim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.