Kaldırımlara park eden, ara sokaklarda (EDS) olmayan yerlerde hız sınırı tanımayan, ön ızgarası neredeyse göğüs çevresine gelecek kadar yükseltilmiş, en ufak bir şehir içi kazada “Bana Birşey olmaz” havasında şuursuzca gezen. Kahve almak için yol ortasına bırakılan Modifiyeli Kamyonet kültürü ülkeyi sarmış. hayırlı olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şimdi de sırada Modifiyeli Kamyonet Terrörü mü?
-
-
Rezalet bir kültür bence. Büyük çoğunluğu off road yapmıyor. Şehir içinde bu saçma tasaram hem aracı sürmeyi zorlaştırıyor hem de çok daha fazla yakıt tüketiyor. Bir insan üstüne para verip niye bu eziyeti yapar anlamak zor
-
Airli şahin, civic, mor led far modasından iyidir diye düşünüyorum.
Tavan led barları açık gezen pickuplar hariç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu araçlara binenler zengin kesim. O kadar para, vergi verdiklerine göre. Zengin hep zengin mantığı maalesef devam ediyor.
-
Hem yüksek, hem ağır ben çekiniyorum trafikte bunlardan.
Eşim yeni yeni kavrıyor araç kullanma işini.
Korku ile sürdüğünden sanırım sürekli birileri sıkıştırabiliyor, trafikte duracağı yeri tam olarak çözemedi henüz.
Hep küçük araç istiyordu ama geçenlerde sana bi pick-up alalım kimseden korkmana gerek kalmaz dedim şakasına, aç bi videosunu izleyelim dedi
Çok büyük olunca ben bunu süremem dedi vazgeçti.
Olur deseydi 4x2 az vergili büyük tekerli bi L200 alacaktım
-
bu araçlarda ön veya arka ızgaralı araçların karıştıgı kazalarda muhakkak ızgara oldugunu belirtin arkadaşlar ve ayrıyeten şikayetçi olun.. normal de bu ızgaralar yasak. hem hasar artırıcı hemde ölüme sebebiyet verdiği icin muane den geçmiyor.
-
Cok ciddi hukuk reformu sart bu ulkede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal trafiğe giren araçlara yerden yükseklik ve maksimum Jant kullanma sınırı getirilmeli. Bir araba boyu kadar lastik takılmış Pickuplar sokak aralarında cirit atıyor. Önüne bir insan yada çocuk çıksa hem onu görme hem de çarptığında kurtarma şansı hiç yok. Böyle başı boş bir trafik olamaz olmamalı. Zan bu araçları diğer araçları korkutmak için yapıyor çoğu.
-
Ben iş gereği bir süre kullandım. Güzel araçlar. konforlu, yük taşıyabiliyor. Ama eskiden mazot 6-7 tl iken mantıklıydı. şimdi hiçbir mantıgı yok.
benzinli otomatik fiesta fiyatına, Ssangyong korando sports almıştım. alırken kazandım kullanırken kazandım satarken kazandım. harika bir araçtı.
-
Foruma kural tanımayan, çarpışma güvenliği olmayan, eşinizi dostunuzu çocuğunuzu yolda ezebilecek araçlar yaz ama pahalı olsun….
Ağzının suyu akarak ağbii ne güzel ama yaa yazar… Amerika’da Bir laf vardır, Big Truck Small Penis denir. Yani aracına aşırı güvenen anlamında…
İnsan gerçekten çuvaldızı kendisine batırmalı önce..
Bir iki kişi haricinde, ne kadar tehlikeli olacaği, “Avustralya mı burası?” Kaza halinde olsun, trafiğin akışında olsun ne kadar tehlikeli olacağı yazılmamış.
Bu araçlar illegal muayene istasyonunA bunları standart formuna çevirip alıyorlar, saç-çelik tamponlar çıkıyor, tekerlekler ve yaylar çıkıyor ve her sene bunu yapıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 19 Nisan 2022; 8:59:31 >
trafikte ki her segment kural tanınmadığı ve uyulmadığı sürece kazalara sebebiyet verebilir.
bunlara sivikçi şahinci şirokkocu beyaz mersocu vs vs..
insanlar istediği arabayı alır istediği yerini müsade edilen oranda kişiselleştirebilir.
açtığınız başlık kurtuplaştıran ötekileştiren bir uslupta.
insanların tercih seçenekleri size malzeme olmuş.
biraz empati kurun.
ayrıca amerikalıların yaşam tarzı ve mizacı onların coğrafyasına has.
-
Leon, Civic, Şahin apaçisinden sonra VW Transporter, Caddy, Tourneo Courier apaçisine yükselmiştik. Hamdolsun orda da seviye atladık
adam kutuplaştırmamışki. Alayına terorist demiş. Büyük tekerler takılmış kamyonları da yeni olarak nitelendirmiş.
bu araçlar yaya güvenliği için büyük bir tehdit. Trafikte diğer araçları taciz etmek için katil olma olasılığını artırmaktan çekinmeyen insanlar.
siz kendinizden görebilirsiniz ancak kazasız belasız işine, gücüne, evine gitmek isteyen insanlar için ötekidir.
not: bu araçlar benim çok hoşuma gidiyor. Ancak trafikte kullanılmaması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARES007 -- 21 Nisan 2022; 22:8:36 >
Kesinlikle var böyle bir şey. Komşu da aldı bir tane Mercedes maybach X 600L, ekmek almaya bile onunla gidip geliyor. Tey Allah'ım ya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
farlara beyaz ampul takan ampul kafalı saykolar kadar trafigi tehlikeye atmadıkları kesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 25 Nisan 2022; 23:44:34 > -
Allahtan vergileri yuksek de bmw 3 serisine geçen dızzolar bunu alamıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıllar önce bu foruma yazdığım bir yazıda bir taşlanmadığım kalmıştı.
Devletin araçlar hakkında yürüttüğü vergi politikasını doğru bulduğumu hatta daha da yükseltilmesi gerektiğini sadece gerçek anlamda maddi olarak gücü yetenlerin binmesi gerektiği konusunda bir yazı yazmıştım.
Bu tarz tipler hayatın her yerindeler. Askerlik yapanlar bilir %90 bu tarz adamlarla doludur. Ticaret/Endüstri/Motor Meslek liseleri bu tarz adamlarla doludur.
Elleri biraz para görünce kredi çekip Tofaş/Honda/BMW vb. araçları saçma sapan işlemler yapıp modifiye ettiğini düşünürler.
Trafik teröririzminin veya magandalığın temeli bu arkadaşlarda yatar.
Bu arkadaşların araçlara ulaşması ne kadar zorlaşırsa o kadar rahat ve huzurlu bir trafik ortamı oluşur.
Örnek vermek gerekirse ;
-
yurdum polisi önce yanından geçen yürüyen umumihane ampülü takmış araçları durdursun.
Cok ciddi hukuk reformu sart bu ulkede. |
bu araçlarda ön veya arka ızgaralı araçların karıştıgı kazalarda muhakkak ızgara oldugunu belirtin arkadaşlar ve ayrıyeten şikayetçi olun.. normal de bu ızgaralar yasak. hem hasar artırıcı hemde ölüme sebebiyet verdiği icin muane den geçmiyor. |
Foruma kural tanımayan, çarpışma güvenliği olmayan, eşinizi dostunuzu çocuğunuzu yolda ezebilecek araçlar yaz ama pahalı olsun….
Ağzının suyu akarak ağbii ne güzel ama yaa yazar… Amerika’da Bir laf vardır, Big Truck Small Penis denir. Yani aracına aşırı güvenen anlamında… İnsan gerçekten çuvaldızı kendisine batırmalı önce.. Bir iki kişi haricinde, ne kadar tehlikeli olacaği, “Avustralya mı burası?” Kaza halinde olsun, trafiğin akışında olsun ne kadar tehlikeli olacağı yazılmamış. Bu araçlar illegal muayene istasyonunA bunları standart formuna çevirip alıyorlar, saç-çelik tamponlar çıkıyor, tekerlekler ve yaylar çıkıyor ve her sene bunu yapıyorlar. |
trafikte ki her segment kural tanınmadığı ve uyulmadığı sürece kazalara sebebiyet verebilir. bunlara sivikçi şahinci şirokkocu beyaz mersocu vs vs.. insanlar istediği arabayı alır istediği yerini müsade edilen oranda kişiselleştirebilir. açtığınız başlık kurtuplaştıran ötekileştiren bir uslupta. insanların tercih seçenekleri size malzeme olmuş. biraz empati kurun. ayrıca amerikalıların yaşam tarzı ve mizacı onların coğrafyasına has. |
Benzer içerikler
- 1.6 e hdi motor
- arabada uyumak yasak mı
- seramik cam filmi nedir
- b ve c segment farkı
- 98 oktan benzin nerede var
- yeni golf 2024
- fiat 500e fiyat
- trafik cezası itiraz dilekçesi
- araç içi kamera
- volvo xc90 elektrikli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X