Şimdi Ara

Şimdi ben ne yapayım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Uğruna yapmadığım kalmayan kız benden ayrıldı ve şöyle bir sebep var ki saçmalığın daniskası. Kız muhabbetine benim çıktığım kok seven çocuğun arkadaşıyla kavga ettik, ben çocuğu hallettim sıkıntı yok. Sinir neyin kalmadı, ama bunu kıza anlatınca bilin bakalım ne oldu?

"Sana yakıştıramadım, gözümden düştün." dedi ve şuan büyük ihtimal benim onun için karşıma aldığım çocukla konuşuyor. Beyler cidden üzüyor ya, her an birlikte yediğinizin içtiğinizden ayrı gitmediği insanın size böyle yapması cidden bir parça alıp götürdü benden. Şimdi gidip o çocuğa mesaj atsam böyle bir şey var mı diye "Sanane" diyecek kavga çıkacak iki kat suçlu durumuna düşücem. Oysaki ettiğim kavga da her hangi bir suçum yokken çocuğun üstüme gelmesi ve ağıza alınmayacak sözler söylemesiyle kavga ettim. Bunu anlatmama rağmen bana inanmıyor, az önce konuştuk işte gittin kavga ettin çocukla suçlu sensin dedi. En güvendiğiniz insanın size bunu yapması kalp kırıklığından öte bir şey beyler. Siz siz olun güvenmeyin, bağlanmayın.

Normalde takmam ama böyle de olunca insanın içini dökmesi iyi geliyor biraz da olsa. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 yillik ilişkim kizin arkadaşlari yuzunden bitti kardeşim. Her fedakarligi yaptim herseyimiz beraberdi ama macera ugruna birakip gitti beni. Dertleşmek istersen yazabilirsin. Takmamaya caliş hayat bir şekilde devam edecek bizler için, etmeli...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mech.engr

5 yillik ilişkim kizin arkadaşlari yuzunden bitti kardeşim. Her fedakarligi yaptim herseyimiz beraberdi ama macera ugruna birakip gitti beni. Dertleşmek istersen yazabilirsin. Takmamaya caliş hayat bir şekilde devam edecek bizler için, etmeli...

Orası öyle illa devam edecekte şimdi benim uğruna kavga ettiğim çocukla konuşması(yani ben öyle diyorum, konuşmaları ona kayıyor çünkü) gerçekten canımı yakıyor abi. Bu kadar zaman birlikte tutmaya çalıştım, sevdirmeye çalıştım kendimi ona. Şimdi telefonda sorduğumda kim bu çocukta böyle sevdirdi kendini diye "Sevdiren sevdirdi" cevabını verdi beni benden aldı, götürdü boşluğa bıraktı. Koyuyor yani böyle olması.

Orijinalden alıntı: mobilephone

Gidip potansiyel yedekleri dövme hocam suçlusun :-) Her erkek birer yedek yedek adayı olabilir sonuçta.Devir böyle artık

Hocam o dövdüğüm çocuk potansiyel yedeğin kankisiydi, bu benim arkamdan 4 kişi sıkıştırdık çocuğu kaçtı demiş bende muhabbetin aslını öğrenmeye gittim eleman diklenince de aldım aşağıya.

Hala anlayamadiniz mi yahu. Kizlar apaci, kavgaci, bela erkekleri sevmez.

Ya harbiden kezbanlarla cikiyorsunuz ya da cidden agir liselisiniz.

Kizlar, sorun cozucu erkekleri sever. Kuul erkekleri, eglenceli erkekleri sever. Kiskandirmak icin, biri beni ekledi, mesaj atti, seviyomus falan der. Gidip dovun diye degil. Kiskandirmak icin. Sevginizi olcmek icin. Bakalim beni seviyor mu diye test etmek icin.

Bosver sen de. Ugrasma artik. Cocugu tekrar dovsen gider savciliga verir. Sonra ziyaretine gelirler artik senin eski hatunla kodese

14 yıl önce açıldı
    BEN BU ARABAYI NE YAPAYIM?!!!
    9 yıl önce açıldı
    BU NE ŞİMDİ GENE YAA?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kızı gerçekten mutlu ettiysen zamanında ve sana bunu yaptıysa onu görmezden gel yani ne kadar zor olsa da öyle birisini yok say hayatından.Hani çok benzeri arkadaşımın başına geldiğinde bu kız 2-3 aya sana mesaj atacak demiştim 4 ay sonra kız "nasılsın seni unutamadım" diye mesaj atmıştı. Ama o saatten sonrada zaten ben olsam geçiştiririm sadece.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.