Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: to9y
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
9.154
Cevap
239
Favori
472.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende de var da arkadaşlar çok kötü kokuyorlar ya. Birde ellerimi boyuyor çoğu zaman.
    :) Sizinkilerde de varmı aynı sıkıntı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 21 Temmuz 2015; 17:16:03 >
  • Boyama yok ama koku var :) Fanatec'in dikiş yeri acıtıyordu çok oynayınca ondan almıştım. Thrustmaster TX'de kullanmaya gerek duymuyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar
    @Troçki Ali abi sende keyifle kullan inşallah
    @Senātus Nerelerdesin sen yahu :D:D eyvallah enes çim bodnar kalsın şimdilik :D
    @Assasin_2015 @nec85 teşekkürler sanırım elin terlemesi ile alakalı bir durum dün ilk defa benimkinide boyadı 1 aydır kullanıyorum ama abartılıcak bir boyama değil öyle sparco alphine falan eldiven almıycaksanız gayet tatminkar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Assasin_2015

    http://www.etkenelektronik.com.tr/urun-ana-kategori.php?kat=13

    Projelerde kullanılabilecek pek çok ürün var. Satışı yok site üzerinden ama en azından fikir veriyor.

    Bu site çok güzelmiş ya kutu falan da var button box yapmalık :) Fiyatlar nasıl acaba..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nec85 kullanıcısına yanıt
    İşte bir elektronik çarşısına gidebilirseniz hemen hepsini bulursunuz orada.
    Hatta elinizden gelmiyorsa (ben pek beceremem mesela) lehim vs. konusunuda hallettirebilirsiniz.
    Eminim oralarda daha çok çeşitte mevcuttur.


  • t500rs ile ilk defa adam akilli bir tur atmayi becerdim.

    butun surus yardimlari tamamen kapali, lastik yipranmasi ve yakit tuketimi aktif.. nurburgring tourist'te 6.25 zaman. üstadlar bir yorum yapsin, eksiklerimizi döksün :)
    @Assasin_2015



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemUsUs -- 22 Temmuz 2015; 2:42:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    Üstatlık, üstatların işi. Biz kendi çapımızda takılıyor ve eğlenmemize bakıyoruz sizin gibi.

    Sorduğunuz için naçizane şunu söyleyebilirim sadece: İşyerindeki internet bağlantım tam bir facia o yüzden tamamını izleyemedim ama izleyebildiğim noktaya kadar (yarısı diyebilirim) ciddi bir problem göremedim. Bence piste ve otomobile hakim olmuşsunuz. Bir sonraki adım olarak 6.25 civarında turları üst üste atabiliyor muyum olmalı. Orada da sıkıntı yoksa tur zamanınızı geliştirmeye çalışırsınız. Yani önce "Sağa sola çarpmadan, yoldan çıkmadan ne kadar hızlı gidebiliyorum" sonra "Bunu peş peşe ne kadar yapabiliyorum" sonra "Sağa sola çarpmadan, yoldan çıkmadan ne kadar daha hızlı gidebiliyorum" sonra "Bunu peş peşe ne kadar yapabiliyorum" bunda bir tatmine ulaştığınız zaman aynı araba ve pistle yapılmış tur zamanlarına da bakarak kendi sınırlarınızı iyi kötü görebilirsiniz ancak buna çok fazla takılmayın. En hızlı yapılmış tur zamanını elde etmeye çalışmak size zafer getirmeyebilir. Önce stabilite, sonra hız. Bence gayet iyi bir tur atmışsınız. Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 22 Temmuz 2015; 8:42:57 >




  • Herkese merhaba. Bir süredir çeşitli yerli ve yabancı forumlarda simülasyon ekipmanları ve oyunları üzerine araştırmalar yaptım ve yana yakıla direksiyon aradım. En son umudu kesmiştim eylül'de kendim getirecektim yurtdışından. Dün akşam şans eseri Media Markt'da T300 GTE modelini buldum. Müşteri hizmetleri hiçbir yerde olmadığını tek ürün olduğunu söyledi. Gerçekten de ortombo hariç Türkiye'de hiçbir yerde bulunmuyor. Ben de hemen kaptığım gibi aldım ve getirip dikkatlice kurup yarım saat kadar oynadım. Bu işlerin bana göre olmadığının farkına vardım. Hakkını vererek oynamak için(oynamak da doğru kelime değil aslında) yaşamak için gerçekten emek verip, zaman harcamak gerekiyor. Bu sebeple aldığım sıfır direksiyon setini satıyorum.http://forum.donanimhaber.com/m_108293829/tm.htm Şu an Türkiye'de bulunmadığı için bu işlere meraklı birisinin almasını isterim. Simülasyon işinde kendini ilerletenlere ciddi saygım oluştu, çok geniş ve değişik bir dünya. Hepinize iyi eğlenceler dilerim.




  • Yarım saat vazgeçmek için çok kısa bir süre değil mi sizce de? Tabi ki mal sizin satabilirsiniz hiç kimse daha önce kullanmadığı bir şeye yarım saatte alışamaz ki.. Bende ilk aldığımda zorlandım ama oynaya oynaya alışıyorsunuz ki dediğiniz gibi inanılmaz süreler ayırmanıza da gerek yok her akşam 1'er saat oynasanız 1 hafta içinde gösterdiğiniz gelişmeye kendinizde şaşırırsınız. Ha ben mesela çok mu güzel oynuyorum elbette hayır ancak önemli olan zevk almak. Direksiyonla biraz oynadıktan sonra klavye veya gamepad'le nasıl oynadığınıza şaşıracaksınız. Ben acele karar verdiğinizi düşünüyorum kısacası. Hangi oyunla denediniz direksiyonu merak ettim doğrusu..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alien

    https://www.youtube.com/watch?v=T_qBp6iFBCw&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 22 Temmuz 2015; 10:15:22 >
  • Merhaba,

    Bir şekilde o kadar para verip aldıysanız, iyi kötü meraklısı olmuşsunuz demektir.
    Cihazınız kıymetli, 1 ay sonrada 2 ay sonrada 5 ay sonrada satsanız satılır. O yüzden acele etmeyin derim.

    Öncelikle: Hangi oyunu oynuyorsunuz ve hangi platformda (PC, Konsol vs.) oynuyorsunuz onu paylaşabilir misiniz? Birde nasıl bir düzeneğe kurdunuz setup ları?
  • nec85 kullanıcısına yanıt
    Eşim de sizinle aynı fikirde. "Dursun, alışırsın belki" dedi ama mesele alışmak değil sanki.. Bir şeyi uzun süre araştırınca insan gözünde büyütüyor ya belki de ondan böyle oldu. Aslında gerçekten keyifli bir şey ama çok zaman ayırmam gerekiyor gibi hissettim. Zaten bir süredir oyun dünyasına ufak bir dönüş yaptım, bu iş ciddi şekilde zaman alıyormuş.Yeniden fark ettim. Malesef 1 saat oynayıp bırakamıyorum. Bir tur,bir tur daha böyle gidiyor Bir yandan tez yazmam gerekiyor, bir yandan okunacak kitaplar var. Bu ay doktora için toefl kursuna yazılacağım ve tabi en önemlisi eşime, aileme zaman ayırmam gerekiyor.İş hayatıyla da birleşince bu işe çok zaman ayıramayacağımı düşünüyorum.
  • 2 sn önce izliyordum bende tam alien eleman ya.. Nasıl bir set kullanıyor acaba fanatec sponsoru sanırım

    Insidesimracing bir etkinliğe katılmıştı bir çocuk Microsoft Sidewinder Wheel ile 2 veya 3. olmuştu

    Daha sonra Thrustmaster T500 verdiler elemana hediye olarak artık onu kullanıyor.

    Hatta buldum helal olsun valla





  • Assasin_2015 kullanıcısına yanıt
    Evet aslında baya meraklısı olmuştum. Buradan çeşitli üstatların kurdukları sistemler çok heyecanlandırdı beni. Bu iş için bir pc toplamayı düşünüyordum. Sizlerden öğrendiğimiz kadarıyla simülasyon için pc şart. Bir yandan da onun araştırmalarını yapıyordum. PS3 ile GT6'da ve pc üzerinden project cars ile denedim . Farklı farklı ayarlar yaptım Sonuna doğru çok daha makul oldu ama bilemiyorum. Olay setin yapabildikleri ve/veya benim alışabilmem değilmiş onu anladım..
  • O vakitsizlik bende de var ama nedense elimdekini satmak yerine habire yenilerini ekliyorum.
    Bazen iki haftada bir ancak elimi sürebiliyorum. Yinede öyle yada böyle setin odamda olması içimi ısıtıyor.

    Ama sizi anlıyorum. Hayırlısı olsun.
  • CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    Cem bende tolganın söylediklerine katılmakla beraber derecede hiç fena değil bence nurburgringi asıl bir gt300 -500 arabasıyla dene derim asıl bu araçlarla bu pistin keyfi harika çıkıyor daha stabil bir sürüş sağlanıyor bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assasin_2015 kullanıcısına yanıt
    Evet virüs gibi bir şey. Bu arada project cars'da aslında çok daha detaylı ayarları varmış. PS hazır tv'nin yanıdayken ona bağlamıştım. Ayar nasıl yapılır diye netten bakarken pc'ye de takayım dedim, sonra da çıkardım zaten. FF ve diğer ayarlarını konsol üzerinden yapmaya çalıştım ama şimdi bakınca Project cars'da çok ciddi ayar seçenekleri varmış gözden kaçırmışım.Aslında pc'ye iracing filan yüklü değildi onda her şey çok daha farklı olurdu diye tahmin ediyorum... Teşekkür ederim desteğiniz için.
  • Öncelikle tolganın dediklerine katılmakla beraber

    Hani derler ye araban olsun kapında dursun acil işin düşerse binersin

    Buda o hesap direksiyon setin olsun
    Odanda dursun derim sakın satma eğer bir üst modelini almıyacaksan

    Ben emekliyim yaşım 58 yarış sim hastasıyım inan ben bile hergun oynuyamıyorum haftada 4-5 gün oda en fazla 1-2 saat oynuyorum arada sıkılınca direksiyona bi oturuyorum en fazla 2 saat oda kendi kendime single takılıp hızlı ve düzenli araç kullanma keyfini yaşıyorum buradaki arkadaşlarla bunun muhabetini bile burada paylaşmak büyük keyif veriyor insana

    Ha unutmadan ben ps3 de gt5 de ilk direksiyonum g27 ye alışmam tam 3 ay sürmüştür şu anda elimde t300 direksiyonu ve t500 pedalı var
    Hemen hemen piyasadaki butun direksiyon setlerini denedim şu andada ps3 de gt6 ps4 dede Project cars oynuyorum pc kurdum 5200 tl lik assetto corsa aldım lakin pc de ayarlamalar yapana kadar oynama zevkim soğuyordu o yüzden pc olayından vazgeçtim bana göre değilmiş söküp parçalar halinde sattım en keyiflisi konsol simciliği fazlada oyalamadan tak oyunu oyuna gir oyna sevgiyle kalın başınızı şişirdim biraz uzunca yazarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sana Project cars ile ilgili türm ayarları vereyimde bi başın dönsün istersen :) Mail adresini at pm den paylaşırım senle...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 22 Temmuz 2015; 11:11:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Videoda konu edilen şahıs Iracing'in gelmiş geçmiş en hızlı pilotu.
    İngilizceden yana sıkıntısı olan arkadaşlar için özetliyim:

    Gregger Huttu - Finladiyalı bir Iracer. Bugüne kadar Iracing de en büyük başarılara imza atmış, sayısız yarış kazanmış bir pilot.
    En önemli ayrıntı ise kensidinin (bu video hazırlanırken en azından) gerçek hayatta ehliyetinin bile olmaması.
    Hayatında Finlandiya dışına çıkmamış, uçağa bile binmemiş.

    Iracing ekibi bir test konusu olarak Huttu'yu Amerika ya getiriyor ve gerçek yarış otomobilleri ile gerçek pistlerde sürüş yaptırıyor.
    Tabi bu arada Huttu nun Amerika daki iklime alışması vs. gibi problemlerde oluyor. (Videonun bir yerinde kustuğunu görüyoruz.)

    En nihayetinde Road Atlanta da yıllardır yarışan, piste, arabaya vs. hakim gerçek yarış pilotları ile arasında sadece tur başına 3sn. gibi bir fark ile olayı tamamlıyor.
    Gerçekten tüyleri diken diken eden bir hikaye...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 22 Temmuz 2015; 11:20:14 >




  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.